Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ΟΧΙ. Στο Acer πρεπει να λυσεις ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ολο το netbook για να βαλεις ραμ. Στο Advent απλα βγαζεις το πισω καπακι. Οσο για το πλαστικο, οχι δε βουλιαζει με τον καιρο (δε μου εχει δειξει κατι τετοιο), αλλα αν το ζουληξεις εσυ βουλιαζει. Στο Acer θυμαμαι ηταν πιο σταθερο. Εγω μιλαω παντα για το Aspire One με την 9ρα οθονη. Το D150 εχει 10ρα, οποτε μπορει να εχει αλλαξει κατι κι εκει προς το καλυτερο ή προς το χειροτερο. Παντως προτιμησε Advent γιατι στην ιδια τιμη με το Acer θα εχεις +1Gb ram και μερικα ευρω περισσευουμενα. Εγω αγορασα το Advent οταν το ειχαν προσφορα στα 275€.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 (και κατι πληροφοριακα, επειδη βλεπω οτι γνωριζεται.... στο Acer αναβαθμιζεται το ιδιο ευκολα η ram?) Αν θες το λες ευκολα εγω το λεω δυσκολα,ευκολα το λεω για το advent και παιχνιδακι για το eee pc http://www.youtube.com/watch?v=3i3_TlWWARM Αυτο το πρωτο video το παραθετω και στο Georgeman να δει το που βρισκοντε τα υλικα του οπως σκληρος μνημη κλπ.. Ειναι μεσα που εστι οτι κραταει την θερμοκρασια του
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εσυ εκει κολλησες Ρε οχι, ΔΕΝ εκλεινε απο temps αυτο που δοκιμασα εγω
giannis k. Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Πταγματι, πολυ πιο ευκολη η αναβαθμιση ram στο Advent. Και γενικα ειναι απο τις πιο συμφερουσες λυσεις! Και 10αρα οθονη και bluetooth που απουσιαζει απο αλλα και ευκολα αναβαθμισιμο. Αλλα ρε'σεις.. σορρυ αλλα μια παρεα ειμαστε εδω μεσα.. μιλαγα με ενα φιλο και τον ρωτησα για το Advent και μου λεει με τιποτα, οτι ειναι πολυ μουφα πλαστικουρα κ κατι τετοια.... Θα παω να το δω ξανα βεβαια και πιο "καλα" αλλα εσεις που το εχετε καιρο (περα απο το βουλιαγμα του πλαστικου γυρω απτην οθονη αν το πιεσεις ) εχετε δει κατι ή σας εχει κανει κατι/καποιο προβλημα με τη ποιοτητα κατασκευης, τη συναρμογη του, η κατι αλλο?? Δεν το θελω για μια ζωη, το θελω για ενα χρονο, αντε μεχρι δυο στη χειροτερη..
SilverCloak Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Να το δεις μόνος σου από κοντά να κρίνεις. Μοιάζει φτηνό και άσχημο. Αλλά είναι πολύ καλό!! Να φανταστείς επέζησε άνετα (και σε stand-by) από σαβούρα με μηχανή. Η μηχανή δεν επέζησε.
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Να φανταστείς επέζησε άνετα (και σε stand-by) από σαβούρα με μηχανή. Η μηχανή δεν επέζησε. εσύ επέζησες για να γράφεις... αλλά χτύπησες;
Street-Fighter Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Πταγματι, πολυ πιο ευκολη η αναβαθμιση ram στο Advent. Και γενικα ειναι απο τις πιο συμφερουσες λυσεις! Και 10αρα οθονη και bluetooth που απουσιαζει απο αλλα και ευκολα αναβαθμισιμο. Αλλα ρε'σεις.. σορρυ αλλα μια παρεα ειμαστε εδω μεσα.. μιλαγα με ενα φιλο και τον ρωτησα για το Advent και μου λεει με τιποτα, οτι ειναι πολυ μουφα πλαστικουρα κ κατι τετοια.... Θα παω να το δω ξανα βεβαια και πιο "καλα" αλλα εσεις που το εχετε καιρο (περα απο το βουλιαγμα του πλαστικου γυρω απτην οθονη αν το πιεσεις ) εχετε δει κατι ή σας εχει κανει κατι/καποιο προβλημα με τη ποιοτητα κατασκευης, τη συναρμογη του, η κατι αλλο?? Δεν το θελω για μια ζωη, το θελω για ενα χρονο, αντε μεχρι δυο στη χειροτερη.. Η ποιοτητα κατασκευής του ειναι ακριβως οπως εννος asus eee pc.. Aμα ψαχνεις για ποιότητα στο πλαστικο του το acerακι εχει απο τα καλυτερα και το dell. Oσο για το βουλιαγμα πρωτη φορα το ακουω Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο εφτυχως
Faidhonas Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Βούλιαγμα γύρω απ'την οθόνη; Που το διάβασε αυτό; Σκέτη μούφα.
SilverCloak Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 [offtopic] εσύ επέζησες για να γράφεις... αλλά χτύπησες; Όχι alex, τη γλίτωσα με γρατσουνιές και μώλωπες. Ζήτω το κράνος και το μπουφάν. Από δω και πέρα θα κυκλοφορώ και με δερμάτινο παντελόνι, να μην περιμένω να περάσουν και αυτά από τα πόδια. Ή καλύτερα με εντοπιστή επικίνδυνων ηλικιωμένων οδηγών. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! [/offtopic] Όσο για την οθόνη, δηλαδή αν το πιάσετε με δύναμη από το πλαίσιο της οθόνης, ενώ δουλεύει, δεν σας κάνει "νερά" εκεί στην άκρη που το πιάσατε η οθόνη; Εκτός και αν ο GeorgeMan αναφέρεται όντως σε παραμόρφωση του πλαστικού οπότε συνιστώ διακοπή γυμναστήριου για 2 μήνες.
S2Katana Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Όσο για την οθόνη, δηλαδή αν το πιάσετε με δύναμη από το πλαίσιο της οθόνης, ενώ δουλεύει, δεν σας κάνει "νερά" εκεί στην άκρη που το πιάσατε η οθόνη; Αυτό είναι φυσιολογικό για όλες τις TFT που έχουν μαλακό πλαίσιο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ακριβως. Μη το μεγαλοποιειτε το θεμα. Απλα εκει αν το ζουπηξεις ζουπιεται Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη, τουλαχιστον οχι χειροτερη απο τα πανακριβα EEE... (ναι ναι ξερω μπλα μπλα και μου συγκρινεις Advent με ASUS? ε για να συγκρινω κατι θα ξερω....)
S2Katana Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Nαι ρε παιδιά, απλά είναι value for money!Τέλος!
telis_petsotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 παιδια τι ραμ παιρνει? βασικα ρωταω για να μου πειτε κ ποια βαλατε εσεις...
EliasKir Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μαλλον θα το παρω δωρο στην κοπελια για τα γενεθλια της μιας και απ'οτι ακουω αποκτουμε σιγα σιγα και Wireless εδω που μενω. Αλλα να εβγαινε και σε κανα σωστο χρωμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα