Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επειδη με εχει σπασει τα νευρα αυτο με το recovery σε stickaki usb κ εχω ηδη "ξοδεψει" 3 στικακια ενα transcend 4gb ενα twinmos 4gb ενα twinmos 2gb κ ενω ξερω οτι πρεπει να εχει την ενδειξη U3 ζηταω να μου πει καποιος τι στικακι χρησιμοποιησε κ μετα μπουταρε κανονικα απο κει για να αγορασω το τελευταιο κ σωστο...

ΝΑ ειναι δοκιμασμενο..

Γιατι να αγορασεις αλλο στικακι???

Το προβλημα ειναι στην ιδια την εφαρμογη των tech guys εμενα μια μου την περναγε μια αλλη οχι και αυτο οφιλετε στο mbr και boot.ini και βλακειες δηλαδη αν περασες αλλο λογισμικο στον σκληρο σου θα πρεπει να κανεις ολοκληροτικο φορματ και μετα να περασεις κανονικα τα xp και μετα να κανεις ενα partition για να βαλεις το recovery των tech guyς τρεχα γυρευε βαλε μονος σου τα xp να τελειωνεις καθως ειναι και καλυτερα απο το formaρισμα που εχουν κανει οι τυποι.

Καλημερα!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το SN μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε οποιαδηποτε ομοια εκδοση XP.

Κατεβασε μια "παρανομη" απο το internet και απλα δωσε το σειριακο αριθμο που εχεις ηδη και μετετρεψε τη σε νομιμη... :-)

Edit: αχχχ εγω να δω τι θα κανω :-(

Edit2: Τουλαχιστον σου απαντησα περι πλαστικουρας ικανοποιητικα? :P

Ναι, βεβαίως, όπως πάντα αναλυτικότατος!Thank you, thank you! :-)

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια δοκιμασα και

1)Εκανε boot κανονικα απο το στικακι, απλα περασα εγω λαθος εκδοση XP (με Sp2) και δεν ειχε δυνατοτητα repair.

2)Εψαξα και βρηκα εγω εκδοση των windows με XP Live (στο ιδιο το στικακι), και περασα τα αρχεια που ειπε ο agka8i, αλλα το προβλημα παρεμεινε. Τελικα απο τον φακελο που λεει, εκτελεσα ενα .cmd αρχειο (αν θυμαμαι καλα η ονομασια του ηταν καπως bootfix ή κατι τετοιο). Εκανα restart και... ολα καλα :-)

Νταξει το προβλημα αυτο δεν ειναι τιποτα, διορθωνεται ευκολα.

Να ξεραμε και γιατι το βγαζει ομως...?

Δημοσ.

χερετο την παρεα ειμαι και εγω κατοχος ενος αντβεντ και εχο το εξεις προβλημα κατι μου πηγε στραβα σε μια αγκατασταση και τορα δεν ξεκιναει καθολου μου βγαζει το μηνημα file: \windows\system32\winload.exe

status:0xc000000f

ποιος μπορει να με βοηθησει επισης δεν μου δουλευει το ρεκοβερ απο το usb πιθανον δεν το εκανα σωστα τι κανουμε τορα

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είπα να τα ψάξεις όλα. Αλλά κοίτα τουλάχιστον στην προηγούμενη σελίδα.

Classic πρόβλημα απ' ότι βλέπω εδώ.

Α, ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου!!!

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε SilverCloak, ακουσες? :P

Με το Kingston μπουταρε κανονικα απο USB ;)

Επισης, πολλα ευχαριστω γιατι βοηθησες στο να λυθει το προβλημα :-)

Δημοσ.

Το είδα GeorgeMan.

Τα εύσημα πάνε αλλού. Εγώ απλά σε παρέπεμψα! :-)

" Τσεκαρω πιο αμεσα κι απο τρυπιο σαλιγκαρι σε σαρδαναπαλες ταρζανιες τσιχλοφουσκας"

rofl :-D:-D:-D:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δοκιμασε με Kplayer (ή Mplayer), ενω αν συνεχιζουν τα κινεζικα, αλλαξε τη κωδικοποιηση των υποτιτλων (παιξε λιγο με τις ρυθμισεις Greek/Unicode/UTF8).. Αν μπορεις βοηθησε με κι εμενα :-(

Τελικά βρήκα την λύση.

Αν έχεις Ubuntu τρέξε στην κονσόλα:

sudo aptitude && sudo aptitude install language-support-el

dpkg-reconfigure locales

για να ενεργοποιήσεις την υποστήριξη Ελληνικών και μετά στις ρυθμίσεις του player που θα χρησιμοποιήσεις σετάρισε το subtitles encoding σε Modern Greek (ISO-8859-7).

.

Επεξ/σία από FatMellonMike
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι μωρε, θεμα encoding ειναι. ;)

Απλα επειδη ειμαι φιλοσοφιας windows (:lol:) ειχα πειραξει το encoding των υποτιτλων απο τα settings του Mplayer :-)

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Εψαχνα για καποιο netbook, ψιλοκατεληξα στο Acer D150X, αλλα ειδα κι εγω σημερα στον Κωτσοβολο το Advent 4211 και μου αρεσε αρκετα και σαν εμφανιση και σαν τιμη.

Επειδη διαβασα κατι περιεργα στις πρωτες σελιδες, ηθελα να ρωτησω ενα-δυο πραγματακια σχετικα με το μηχανημα γιατι δεν γνωριζω και πολλα για τα νεα μικρα "παιχνιδακια"..

1) Οταν το αγορασω, χρειαζεται να ψαξω στο net να βρω τιποτα drivers για τη λειτουργια καποιων χαρακτηριστικων του (πχ wifi, κλπ) ή θα ειναι απλα ετοιμο για χρηση??

2) Επισης, απο θεμα ποιοτητας κατασκευης και γενικα αξιοπιστιας τι λεει το συγκεκριμενο μηχανημα?? [πχ για το acer πολυ λενε καλυτερα να μην το προτιμησω λογω service κλπ] Καποιες τετοιες πληροφοριες θελω δηλαδη.. και αμεροληπτα.. οχι επειδη το εχετε να ειναι ολα τελεια! :P

Γενικα ειμαι σε διλημα οπως καταλαβαινετε.

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

1)Ειναι ετοιμο, και σου παρεχει και σε ξεχωριστο φακελο μεσα στο δισκο τους Drivers για να τους φυλαξεις καπου.

2)Ποιοτητα, κλασικη για netbook ;) Μη σε προβληματιζει το ονομα, ιδια ποιοτητα με το MSI Wind εχει, αν δεις απο κατω MSI γραφει :P

Προσωπικα λιγο να μη βουλιαζε το πλαστικο γυρω απο την οθονη, και θα τη χαρακτηριζα πολυ καλη! Δεν υπαρχουν προβληματα συναρμογης ή κατι αλλο που θα σε προβληματισει παντως.

Advent all the way ;)

Και μην ενδωσεις στους πωλητες που θα σε ρωτησουν ε98362837687346359³ φορες να παρεις και τσαντουλα ("ελα μωρεεε φτηνη ειναι, μονο 30€") ή και ποντικακι ("ελα μωρεεε φτηνο ειναι, μονο 20€")...

Στα -: Το πρωτο που θα βρω θα το πω... Μεχρι στιγμης φτου φτου αν εξαιρεσεις το πλαστικο γυρω απο την οθονη, τιποτε αλλο...

Στα +: Η ραμ αναβαθμιζεται ευκολα, οπως και ο δισκος. Επειδη ειναι το ιδιο μηχανημα με το MSI Wind, ειναι απο τα λιγα που εχουν πληρη υποστηριξη για Mac OS και επισης θα βρεις σχετικα ευκολα και μεγαλη μπαταρια αν τη χρειαστεις καποια στιγμη.

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα.

Εψαχνα για καποιο netbook, ψιλοκατεληξα στο Acer D150X, αλλα ειδα κι εγω σημερα στον Κωτσοβολο το Advent 4211 και μου αρεσε αρκετα και σαν εμφανιση και σαν τιμη.

Επειδη διαβασα κατι περιεργα στις πρωτες σελιδες, ηθελα να ρωτησω ενα-δυο πραγματακια σχετικα με το μηχανημα γιατι δεν γνωριζω και πολλα για τα νεα μικρα "παιχνιδακια"..

1) Οταν το αγορασω, χρειαζεται να ψαξω στο net να βρω τιποτα drivers για τη λειτουργια καποιων χαρακτηριστικων του (πχ wifi, κλπ) ή θα ειναι απλα ετοιμο για χρηση??

2) Επισης, απο θεμα ποιοτητας κατασκευης και γενικα αξιοπιστιας τι λεει το συγκεκριμενο μηχανημα?? [πχ για το acer πολυ λενε καλυτερα να μην το προτιμησω λογω service κλπ] Καποιες τετοιες πληροφοριες θελω δηλαδη.. και αμεροληπτα.. οχι επειδη το εχετε να ειναι ολα τελεια! :P

Γενικα ειμαι σε διλημα οπως καταλαβαινετε.

Ευχαριστω.

1 οχι τα εχει ολα μεσα...

2 ψαξε και ποιο πισω για καποια προβληματα που ειχαν τα παιδια για να δεις τι service εχει (καλο) καθως εσυ εχεις παρε δωσε μονο με κωτσοβολο ;) αλλα ψαξε και εσυ μην νομιζεις επειδη το εχω σου λεω τα παντα τελεια οπως λες και εσυ.

Οσο για την ποιοτητα ειναι ακριβως η ιδια οπως του msi wind αρκετα καλη και αρκετα καλυτερη απο αλλα αλλα μην περιμενεις να ειναι και macbook :P

Δημοσ.

Μαλιστα.. καλα λογια δηλαδη.. και για ποιοτητα και για μηχανημα γενικα. Το προτεινετε απ'οτι βλεπω.

GeorgeMan, αυτο για το πλαστικο στην οθονη, τι εννοεις? Το σχεδιο γενικα, ή οτι με τον καιρο "βουλιαζει" το πλαστικο γυρω απ'την οθονη?

(και κατι πληροφοριακα, επειδη βλεπω οτι γνωριζεται.... στο Acer αναβαθμιζεται το ιδιο ευκολα η ram?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...