Street-Fighter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Η αληθεια ειναι οτι ειναι καπως δυσκολο αλλα οχι και αδυνατο να γινει καποια μοντα... Παντως εγω εχω αρχισει ειδη να ψαχνω για portable speakers αλλα δεν ξερω απο αποδοση τι παιζει δηλαδη αν ειναι να δωσω 10 ευρω και να ειναι το ιδιο πραγμα αστο να παει στο καλο Τωρα ψαχνω στο skroutz ριξε και εσυ καμια ματια μπας και βρεις κατι που μπορει να μας ενδιαφερει... Ασχετα με το αν μπαινουν στο advent η οχι. http://www.skroutz.gr/c/112/pc_speakers.html?page=1
FatMellonMike Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μια που ανέφερα την αντικατάσταση της κάρτας WiFi, έχω κάνει και εκεί κάποιες δοκιμές. Έχω δοκιμάσει και την Realtek 8187SE, και την Ralink RT2860 (draftN) που βάζει η MSI αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοσή τους αναφορικά με την ταχύτητα σύνδεσης σε δοκιμές που έκανα σε διάφορα σημεία στο σπίτι μου. Tώρα φοράω την Αtheros AR5006EGS που είναι μεν αρχαία, αλλά έχει πολύ καλή αρχιτεκτονική που εγγυάται την καλή σύνδεση ακόμα και με χαμηλό σήμα. Αναμένω για δοκιμή την Intel 4965AGN. .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Θα προσπαθησω αυριο το repair και... ειδωμεν...!
S2Katana Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Mα τι τραβάτε με αυτά τα ΧΡ ρε παιδιά! Εγώ αμέσως τα πέταξα, έβαλα Win XP Pro, μετά Linux, μετά Win 7 και τώρα πάλι ΧΡ. Αλήθεια, τα ΧΡ που φόραγε το μηχάνημα, πως μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε?Μην πάει τσάμπα και το S/N?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το SN μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε οποιαδηποτε ομοια εκδοση XP. Κατεβασε μια "παρανομη" απο το internet και απλα δωσε το σειριακο αριθμο που εχεις ηδη και μετετρεψε τη σε νομιμη... Edit: αχχχ εγω να δω τι θα κανω Edit2: Τουλαχιστον σου απαντησα περι πλαστικουρας ικανοποιητικα?
SilverCloak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το ματιασαμε! Πηγα να το ανοιξω, τσουπ "Windows cannot find winlogon.exe μπλα μπλα" Και εχει κατω κατω να πατησω enter... και οταν παταω μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη με λεπτα ασπρα γραμματα (α λα "Vista") να επιλεξω το λειτουργικο μου... Και σα διαθεσιμες επιλογες εχει δυο... 1) VISTA (!!!) 2) Διαγνωστικα μνημης... E, δεν είναι το ίδιο με το πρόβλημα που λέει εδώ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Wtf?? Τσεκαρω πιο αμεσα κι απο τρυπιο σαλιγκαρι σε σαρδαναπαλες ταρζανιες τσιχλοφουσκας Edit: Με "Windows XP Live" ??? Κατι χανω..
Street-Fighter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εγω πατνως παιδες εχω βαλει τα leopard εδω και αρκετο καιρο και ειμαι ευχαριστημενο το μονο που θελω ειναι αλλο ενα gb ram αλλα βαριεμαι να παω να παρω
telis_petsotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 επειδη με εχει σπασει τα νευρα αυτο με το recovery σε stickaki usb κ εχω ηδη "ξοδεψει" 3 στικακια ενα transcend 4gb ενα twinmos 4gb ενα twinmos 2gb κ ενω ξερω οτι πρεπει να εχει την ενδειξη U3 ζηταω να μου πει καποιος τι στικακι χρησιμοποιησε κ μετα μπουταρε κανονικα απο κει για να αγορασω το τελευταιο κ σωστο... ΝΑ ειναι δοκιμασμενο..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Kingston Data Traveler 8GB -> successfully formated + περασμα XP (αλλα στο Acer Aspireμ οχι στο Advent).
telis_petsotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Kingston Data Traveler 8GB -> successfully formated + περασμα XP (αλλα στο Acer Aspireμ οχι στο Advent). ναι αλλα και με το transcend που εχω σε ασερ τα περασε ενας φιλος μου ενω σεμενα στο advent ειναι invalid.. τελως παντων θα δοκιμασω κ με κινγστον..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μη μου λες τετοια τωρα που θα δοκιμασω αυριο repair απο USB flash
telis_petsotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μη μου λες τετοια τωρα που θα δοκιμασω αυριο repair απο USB flash κανε κ πες αποτελεσμα... αλλα μαλλον σαντισκ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569363 θα παρω που λεει κ U3 κ.........στο ονομα!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Γιατι τοσο κολλημα με το U3? Το οτι ειναι U3 δεν επηρεαζει το αν θα μπορει να κανει boot ή οχι απο εκει... Σουϊτα εφαρμογων ειναι.. Θα ενημερωσω αυριο για αποτελεσματα.
telis_petsotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Γιατι τοσο κολλημα με το U3? Το οτι ειναι U3 δεν επηρεαζει το αν θα μπορει να κανει boot ή οχι απο εκει... Σουϊτα εφαρμογων ειναι.. Θα ενημερωσω αυριο για αποτελεσματα. ναι ξερω απλα και σε αλλα fora του wind το εχουν αναφερει πολλοι.. ειναι "essential" για το σωστο repair...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα