Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δε νομιζω να βρεις κατι πιο ευχρηστο. Παντως netbook και πολυωρη επεξεργασια κειμενου δε συμβαδιζουν.

Η οθονη του ειναι μια χαρα.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παντως netbook και πολυωρη επεξεργασια κειμενου δε συμβαδιζουν.

Η οθονη του ειναι μια χαρα.

Εχω ακούσει πολλά για τις οθόνες στα netbook!

Αλλος λέει θα βγάλεις τα μάτια σου άλλος ότιδήποτε άλλο....

Εγώ πάντως όλη την ημέρα να είμαι με netbook με κείμενα κτλ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Εχω σταθερό με 19 οθόνη, λαπτοπ toshiba sattelite a300, αλλά τα netbook δεν τα αλάζω με τίποτα !!!!!εδω δεν έβγαζα τα μάτια μου στο pda mio 550(το μόνο μου πρόβλημα ότι παααααρασερνεται)

Tώρα πήρα και το Eee 701 της προσφοράς για να κάνει παρέα στο advent;)

Δημοσ.
Ψαχνω να παρω ενα netbook.

Η χρηση θα ειναι internet και επεξεργασια κειμενου. Λογω της επεξεργασίας κειμενου θα ήθελα η οθόνη να είναι όσο το δυνατόν πιο καλή και το πληκτρολογιο όσο το δυνατον πιο ευχρηστο.

Πιστευετε οτι το το advent τα καλυπτει αυτά;

Μπορω να δωσω μεχρι 400ευρω.Αν εχετε καποια αλλη προταση ριχτε τη !! Ευχαριστώ !

Είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις για netbook; Από αυτά που λες, εγώ συνάγω οτι ψάχνεις 15'' laptop. Εάν είσαι σίγουρος, this is it. Το πιο εύχρηστο πληκτρολόγιο και αρκετά καλή οθόνη, για τα κυβικά της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήμερα λοιπόν πριν λιγάκι επειδή έκανα φορματ άνοιξα ξανά το Advent για να βγάλω τον σκληρό δίσκο..Τεσπα έκανα ολική διαγραφή κλπ απο το κανονικό μου usb...

Και έτσι καθώς περίμενα λεω δεν βγάζω την ψήκτρα να δω πως τα πάει με την πάστα...

Λοιπόν πάστα δεν ειχε καθόλου...Είχε μόνο απέξω ναι απέξω και όταν το έβλεπα παλιά έλεγα ε για να έχει έξω του μπιμπ θα έχει μπόλικο μέσα ΤΙΠΟΤΑ όμως δεν είχε :lol:

Πραγματικά χάρηκα!!!

Έβαλα πάστα και πριν 5 λεπτά το άναψα λοιπόν ως αποτέλεσμα εχει να μην δουλεύει καθόλου το cooleraκι τώρα περνάω τους drivers και θα ποσταρω όταν δω θερμοκρασίες!!

Θα το δοκιμάσω και στο dota να δω εκει πραγματικά τι παραπάνω fps μπορώ να πιάσω διότι αν το έλιωνες το game άρχιζε και ζεσταινόταν και λογικά έκανε downgrade η όπως λέγεται...Τεσπα πολλά γράφω και γίνομαι ακαταλαβίστικος αλλα ειμαι ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ :lol::lol::lol:

Το μήνυμα που θέλω να σας περάσω είναι...

ΒΑΛΤΕ ΠΑΣΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ADVENT!!!!!!!!!!!!!

Για το πως δείτε πιο πίσω που ειχε κάνει και tutorial ενα παλικάρι δεν θυμάμαι nick...

Δεν περίμενα τοσο τσιγκουνιά στην πάστα πάντως...

Άλλα καλύτερα που πριν ήταν δροσερό σαν γιαούρτι και τώρα είναι κατάψυξη!

Edit:

Λοιπόν έπειτα απο την εγκατασταση των drivers και 4 επανακινησεων ο cpu ειναι στους 49 βαθμούς σύμφωνα με το everst!!

Το κακο ειναι οτι δεν ειχα δει πριν τι θερμοκρασίες βαραγε..

Όποτε οποίος μπορεί να μου πει τι θερμοκρασίες πιάνει δίχως να το εχει πειράξει θα του ήμουν ευγνώμον!

Καλημερα

Edit 2

Έπειτα απο 50 λεπτά dota η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 56 βαθμούς!!!!

Και έτρεχε αρκετά ΚΑΛΥΤΕΡΑ άλλα μου έκανε εντύπωση το ότι δεν ζεστάθηκε τόσο το μηχάνημα και εξωτερικά όπως έκανε παλιά nice παιδια πάστα βάλτε ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!

Edit 3 + το οτι επειδη δεν λειτουργει το ανεμιστιρακι σε μη ζωρικες εφαρμογες (για νετβοοκ παντα) εχω δει μεχρι τωρα διαφορα 10 - 15 παραπανω αυτονομια :)

Επεξ/σία από Street-Fighter
Θερμοκρασία!!
Δημοσ.

Eγώ από τις πρώτες σελίδες του τόπικ, είχα πει ότι το είχα κάνει και οι διαφορές στη θερμοκρασία ήταν απίστευτες!

Μετά από μισή ώρα stress test του everest, έδειχνε σταθερά 58C.

Δημοσ.
παιδια ανιοξα κανονικα το μικρο αλλα το εκλεισα μετα απο 30 δευτερολεπτα αφου εκανε παραμετροποιηση συστηματος απο τεκγκαις. το ξανανοιγω μετα απο 1 ωρα κ λεει οταν παει να μποταρει windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause. to fix....blablabla... contact your computer manufacturer or your system administrator.

file \windows\system32\winload.exe

status 0xc000000f

the selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt.

παταω εντερ κ μου λεει να διαλεξω οs με μονη επιλογη τα βιστα ενω εχω ξπ.

τι μπορω να κανω περα απο τον κωτσοβολο?

sos παιδια, και εμένα ακριβώς το ίδιο!!!

εχω το laptop 3 ημέρες μόλις με windows XP, SP3 nod32, αλλά μετά απο την σημερινή εκκίνηση έχω το παραπάνω μύνημα!!! (μου λέει να επιλέξω OS τα windows Vista).Τι είναι αυτό πάλι? (κάποιο trojan?).. ΠΑρακαλώ πολύ κάποια βοήθεια!

Δημοσ.

το παθα και εγω για 2η φορα.Πολυ σπαστικο αυτο για τα βιστα και το windload.exe το λεει επειδη ο bootloader που χρησημοποιουν οι techguys ειναι τον vista τωρα πως γινετε αυτο μη με ρωτατε

για λυση δειτε εδω http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2611772&postcount=1175

Δημοσ.
sos παιδια, και εμένα ακριβώς το ίδιο!!!

εχω το laptop 3 ημέρες μόλις με windows XP, SP3 nod32, αλλά μετά απο την σημερινή εκκίνηση έχω το παραπάνω μύνημα!!! (μου λέει να επιλέξω OS τα windows Vista).Τι είναι αυτό πάλι? (κάποιο trojan?).. ΠΑρακαλώ πολύ κάποια βοήθεια!

φιλε η καλυτερη λυση(αν δεν εχεις κανει εγκυρο recovery σε stick η καρτα sd) ειναι να το πας στον κωτσοβολο η ελεκτρογορλντ αποπου το αγορασες δηλαδη. εγω το πηγα κ σε 2 μερες το πηρα πισω. φυσικα μου εριξαν την ευθυνη οτι εγω εκανα κατι κ το "χαλασα" αλλα ειναι υποχρεωμενοι να στο φτιαξουν γιατι το πληρωσες το λογισμικο δε στο εκαναν δωρο...

------------------------------

α!για να κανω ενα recovery usb stick τι πρεπει να κοιταξω? καποιος ειχε αναφερει για μια ενδειξη... γιατι αυτο που ειχα οταν προσπαθησα να μπουταρω απο κει μου ελεγε οτι ηταν invalid..

ΑΚΥΡΟ το βρηκα τελικα πρεπει να εχει την ενδειξη U3..

• Moderators
Δημοσ.

Edit 2

Και έτρεχε αρκετά ΚΑΛΥΤΕΡΑ άλλα μου έκανε εντύπωση το ότι δεν ζεστάθηκε τόσο το μηχάνημα και εξωτερικά όπως έκανε παλιά nice παιδια πάστα βάλτε ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!

1) Χαλαρωσε, τα γραφεις χυμα :P

2) Να ειχε θεαματικη διαφορα στις θερμοκρασιες ναι, αλλα να παιζει καλυτερα, σε ουδεμια περιπτωση φιλε μου.

PS: Δε λεγεται downgrade το να σταματαει λογω θερμοκρασιων, αλλα throttling. Αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ οταν φτασει σε ΠΟΛΥ υψηλες θερμοκρασιες (let's say... 100°C+), και πιστεψε με αν το εκανε πριν δε θα μπορουσες καν να παιξεις και θα ηταν σα σομπα στα χερια σου. Δε μιλαμε για μικροδιαφορες...

Παντως θα το ξεκατινιασετε απο τα πολλα ανοιγματα το νετμπουκακι. :shock:

Δημοσ.
το παθα και εγω για 2η φορα.Πολυ σπαστικο αυτο για τα βιστα και το windload.exe το λεει επειδη ο bootloader που χρησημοποιουν οι techguys ειναι τον vista τωρα πως γινετε αυτο μη με ρωτατε

για λυση δειτε εδω http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2611772&postcount=1175

aGka8l, ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και την βοήθεια.....

τώρα πια είναι ολα καλά!

Δημοσ.

Και ομως υπαρχει διαφορα!

Το οτι ανεβαζει θερμοκρασια το νετβοοκ οσο μπορει να ανεβασει εχει μεγαλυτερη διαφορα απο το οταν ανεβαζει στο pc -desktop διοτι και η 5 βαθμοι - παιζουν ρολο οχι μονο στην cpu αλλα και σε ολο το συστημα, καθως η θερμοκρασια δεν βρισκετε σε μεγαλυτερο χωρο οπως σε ενα σταθερο pc οποτε δεν τα λεω ουτε χυμα οπως λες ουτε ισχυει το οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση οπως λες εσυ ;)

Δοκιμασε πριν και μετα και ελα πες μου ;)

Y.Γ. βαλε το acer aspire one διπλα διπλα και τρεξε το dota και τα δυο μαζι θα δεις οτι το acer θα lagαρει περισοτερο απο οτι το advent και αυτο οχι διαφορας hardware αλλα λογο τις τοποθετισεις του hardware στο εσωτερικο του το οποιο ειναι αθλιο και ανεβαζει υψηλοτερες θερμοκρασιες ;)

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη εχω δουλεψει και με τα 2, και τα εχω βαλει διπλα διπλα, αν σου πω οτι δε παρατηρησα καμια διαφορά?

Δημοσ.
Επειδη εχω δουλεψει και με τα 2, και τα εχω βαλει διπλα διπλα, αν σου πω οτι δε παρατηρησα καμια διαφορά?

Πως τα δουλεψες???

σερφαρισμα,office κλπ κλπ :rolleyes:

Οχι καντο και δες το βαλε με τον φιλο σου η αν ειναι δικο σου αδερφο κλπ και βαλτε να παιξετε dota οnline και αν στα 18 πρωτα λεπτα δεν χριαστει να βαλει το acer πανω σε 2 πακετα τσιγαρα οπως εκανε ο φιλος μου για να γινετε καλυτερη εξαγωγη του αερα εμενα να μην με λενε Γιώργο αλλα ποπη :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...