Delirium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 H ραμ πώς αλλαζει? Εδω εισαι George: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2344995&postcount=175 Δες και αυτο : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2337840&postcount=88
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μπαααχ, ευχαριστω πολυ Del! Το ειχα διαβασει ολο το thread (πριν κανα μηνα+), αλλα πού να θυμομουν οτι εχει ξαναειπωθει
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μπαααχ, ευχαριστω πολυ Del! Το ειχα διαβασει ολο το thread (πριν κανα μηνα+), αλλα πού να θυμομουν οτι εχει ξαναειπωθει και πρόσεχε το στο βίδωμα μην της σφιξεις γιατι εγω έσπασα το πλαστικακι που ενώνει την βίδα με το μοβο δεν μπορω να το περιγράψω καλύτερα αυτο που ειναι πάνω ρε παιδι μου στο πλαστικό καλλημα μέσα που μπαίνουν οι βιδες. Σκέτο χαρτί ειναι το πλαστικό του πάντως
spirosg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Nαι αλλά πως θα γίνει αυτό, αφού θα έχεις κάνει disable την onboard?Θα πρέπει να κάνεις και hard reset του bios. Στα πλαίσια των δοκιμών/βασανιστηρίων που έκανα στο "μικρό", ήταν να κάνω disable την onboard ram, να εγκαταστήσω το 2άρι και μετά απο 2-3 επιτυχημένα boot, να αφαιρέσω το 2άρι και να ξεκινήσω το μικρό χωρίς να αλλάξω κάτι στο bios. Θεωρητικά με disabled την Onboard, έπρεπε να ξεκινησει.....χωρίς μνήμη (???) αλλα αντ' αυτού bootαρε κανονικά με το 1 GB του και πρόσεχε το στο βίδωμα μην της σφιξεις γιατι εγω έσπασα το πλαστικακι που ενώνει την βίδα με το μοβο δεν μπορω να το περιγράψω καλύτερα αυτο που ειναι πάνω ρε παιδι μου στο πλαστικό καλλημα μέσα που μπαίνουν οι βιδες.Σκέτο χαρτί ειναι το πλαστικό του πάντως Όντως θέλει αρκετή προσοχή γιατί είναι πολύ ευαίσθητο. Κατα τ' άλλα αν είσαι προσεκτικός δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εδώ τα κατάφερα εγώ που είμαι κουλός σε τέτοια, ακολουθόντας απλά το guide που βρήκα στο youtube.
daenque Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Γεια χαρά σε όλους! Μετά από πολλάααα χρόνια που διαβάζω το ινσομνια (http://go.to/insomnia αν θυμάμαι καλά ήταν) αποφασισα να γίνω μέλος. Καταρχάς τρομερό θέμα έχετε ανοίξει και μου έλυσε τρομερές απορίες στη διαμάχη να παρω acer aspire one a150 ή το Adventακι και μάλον θα καταλήξω στο Advent απ' ότι φαίνεται κολλάω όμως σε κάτι τελευταίο (μην με πετροβολήσετε!) WoW παίζει; Αν το έχετε δοκιμάσει πείτε μου θα καταλάβω πολλά από το αν το τρέχει ή οχι... Μην μου απαντήσετε οτι δεν ειναι παιχνιδομηχανή κτλ το ξέρω πολύ καλά
S2Katana Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 @spirosg, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η δοκιμή σου. @daenque, νομίζω το τρέχει, ποια είναι τα minimum requirements?
Street-Fighter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 WoW παίζει; Αν το έχετε δοκιμάσει πείτε μου θα καταλάβω πολλά από το αν το τρέχει ή οχι... Μην μου απαντήσετε οτι δεν ειναι παιχνιδομηχανή κτλ το ξέρω πολύ καλά To τρεχει οταν ειναι στην πρίζα ολα low σχεδον σε 1024χ600 με 30 fps με κάποια σκαμπανεβάσματα... το ειχα δοκιμασει αρχες του χρονου με το οχι με το νεο expation και με 1gb only
daenque Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 το πρόβλημα μου είναι ότι έχω δει το aceraki το μικρό να το τρέχει με ελάχιστο lag αλλά κατά τα άλλα μια χαρά και είμαι σε δίλλημα... πως μπορώ να περάσω WoW στα demo adventακια του electroworld να το δω χμμμμ ευχαριστώ για την βοήθεια ό,τι άλλο προκύψει θα σας ενημερώσω! Ααα κάτι τελευταίο του έχει βάλει κανείς linux? τι γίνεται με το hardware και τους drivers?
S3 Maniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Καλημερα σε ολους! Εδω και μια βδομαδα εχω παρει και εγω το Advent 4211 απο Electroworld με 275ευρω. Ολα καλα και ωραια αλλα απο εχθες ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το wifi,ετσι στα ξαφνικα δεν βρισκει κανενα ασυρματο δυκτιο ενω αλλο laptop που εχω βρισκει κανονικα το router μου. Δοκιμασα να βαλω αλλους drivers για το wifi αλλα τιποτα! Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει???
tolis_01 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ααα κάτι τελευταίο του έχει βάλει κανείς linux? τι γίνεται με το hardware και τους drivers? http://wiki.msiwind.net/index.php/Ubuntu_8.04_Hardy_Heron Μόνο το ασύρματο ίσως σε ταλαιπωρήσει (αν και στο intrepid ίσως έχει φτιάξει). Αυτά για ubuntu, αλλά και πάνω κάτω στις άλλες διανομές τα ίδια είναι.
spirosg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Καλημερα σε ολους!Εδω και μια βδομαδα εχω παρει και εγω το Advent 4211 απο Electroworld με 275ευρω. Ολα καλα και ωραια αλλα απο εχθες ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το wifi,ετσι στα ξαφνικα δεν βρισκει κανενα ασυρματο δυκτιο ενω αλλο laptop που εχω βρισκει κανονικα το router μου. Δοκιμασα να βαλω αλλους drivers για το wifi αλλα τιποτα! Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει??? Ψάχνοντας στο ίντερνετ όταν το είχα πρωτοαγοράσει, διάβασα για προβλήματα στο wifi τα οποία οφείλονται σε κακή μόνωση κάποιου καλωδίου (προφανώς της κεραίας - δε θυμάμαι κιόλας) απο την κάρτα δικτύου το οποίο κάπου ακουμπάει και γειώνει. Γράφανε οτι είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στα 4211 και οτι το μόνο που χρειάζεται είναι να το ανοίξεις και να δείς αν ακουμπάει, ώστε να το προστατεύσεις με λίγη μονωτική ταινία ή απλά να το απομακρύνεις με το χέρι,λυγίζοντάς το. Υ.Γ. Και για να ξεκινάμε πρώτα απο τα απλά.....δοκίμασες να απενεργοποιήσεις και να ξανα-ενεργοποιήσεις το wifi ?
S2Katana Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Λες για αυτό να έχει προβλήματα σταθερότητας το wifi?Ποιο καλώδιο είναι?
spirosg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 S2K ρίξε μια ματιά εδώ , νομίζω θα σε διαφωτίσει . Αν ψήνεσαι για λεπτομέρεια και εικονογραφημένo guide κοίτα μία και εδώ .
pcseeker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ψαχνω να παρω ενα netbook. Η χρηση θα ειναι internet και επεξεργασια κειμενου. Λογω της επεξεργασίας κειμενου θα ήθελα η οθόνη να είναι όσο το δυνατόν πιο καλή και το πληκτρολογιο όσο το δυνατον πιο ευχρηστο. Πιστευετε οτι το το advent τα καλυπτει αυτά; Μπορω να δωσω μεχρι 400ευρω.Αν εχετε καποια αλλη προταση ριχτε τη !! Ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα