Street-Fighter Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ρε παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο netbook λόγω της τιμής του και της 10.1 οθόνης σε αυτή τη τιμή...και επειδή 125 σελίδες είναι απλά πάαααααρα πολλές για να δω τις απόψεις σας μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει τα λεφτά του για απλά πραγματάκια...δηλαδή σερφάρισμα,torrents και για office....επίσης η μπαταρία του πόσο περίπου διαρκεί(στο περίπου βέβαια μιας και εξαρτάται απο τι tasks τρέχεις)..wifi να υποθέσω ότι έχει(απλά ρωτάω για να είμαι 100% καλλυμένος)..ευχαριστώ Τα παντα ολα εχει ακομα και bluetooth το μονο κακο του ειναι η αφτονομια του οπως σου ειπαν τα παιδιά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 H οποια να συμπληρωσω μπορει να "φτιαχτει" αγοραζοντας μπαταρια 9 κελιων απο ebay εναντι περιπου 60-70 ευρω. ή με την ιδια τιμη 6 κελιων απο ελλαδα. @ S2Katana: Θα κανω την ερευνα μου για τον συγκεκριμενο τυπο επεξεργαστων
outlaw star Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις τέλος του μήνα θα το τιμήσω
ntilis2001 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εχω περάσει το τελευταίο BIOS update απο techguys 1.10 , στο advent που έχω . Δεν βλέπω καμία αλλαγή στο bios setup , καμία επιλογή για ο/c και το βασικοτερο ειναι οτι δεν δουλεύει το fn - f10 . Το πατας και δεν κανει τιποτα ουτε καποια ενδειξη βγάζει. Και απορω τόσοι το έχουν αναφέρει και εδω και αλλου , αλλα κανένας δεν δείνει μια απάντηση . Σας παρακαλω και στο φινάλε τι ακριβως κανει το battery boost ?
Street-Fighter Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εχω περάσει το τελευταίο BIOS update απο techguys 1.10 , στο advent που έχω . Δεν βλέπω καμία αλλαγή στο bios setup , καμία επιλογή για ο/c και το βασικοτερο ειναι οτι δεν δουλεύει το fn - f10 . Το πατας και δεν κανει τιποτα ουτε καποια ενδειξη βγάζει. Και απορω τόσοι το έχουν αναφέρει και εδω και αλλου , αλλα κανένας δεν δείνει μια απάντηση . Σας παρακαλω και στο φινάλε τι ακριβως κανει το battery boost ? Το fn 10 φιλε μου δουλεβει κανονικοτατα στην τελευταια εκδοση και ολα κανονικα... Δοκιμασε να πατισεις fn = f10 μαζι Αν δεν σου παιζει εφωσον το εχεις στην μπαταρια πανω και χωρις να ειναι στο ρευμα τοτε ξανα κανε αναβαθμισει bios οπως ακριβως λεει και στης οδηγιες να βγαλεις και να βαλεις την μπαταρια η κατι τετοιο...
spirosg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Γειά σας και απο μένα, είμαι και γώ ευτυχής κάτοχος του 4211 εδώ και 2μισυ μήνες και δόξα το Θεό ώς τώρα σχετικά απροβλημάτιστα (εκτός απ το πρόβλημα με το boot τις πρώτες 2-3 μέρες και με το wi/fi μέχρι να βάλω τον driver της realtek). H αλήθεια είναι οτι έχω ανακαλύψει καιρό το συγκεκριμένο section αλλα περίμενα πρώτα να διαβάσω όλα τα πόστ και μετά να ρωτήσω, μιάς και δε μ' αρέσει να ρωτάω πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί εκτενώς (και μου πήρε αρκετά να διαβάσω 125 σελίδες). Εγώ λοιπόν σαν πρώτη προσθήκη, έβαλα έξτρα μνήμη...αλλα όχι 1 GB. Διαβάζοντας σε φόρουμ του εξωτερικού, είδα οτι προτείνανε την αγορά 2GB @ 800 και απενεργοποιηση της Onboard μνήμης και καλά για καλύτερες ταχύτητες...και εφόσον η διαφορά τιμής δεν ήταν απαγορευτική έβαλα αυτήν εδώ . Η αλήθεια είναι πως δεν είδα καμιά σοβαρή διαφορά σε ταχύτητα κλπ. Τελικά καλά έκανα ή μ@λακία που δεν πρόσθεσα απλά άλλο 1 Gb @ 667 ?
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Kαλύτερα τα 2GB για τις επιδόσεις, αλλά αν κρασάρει το bios, δεν θα κάνει boot.
spirosg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 S2 ...για εξήγησέ μου please γιατί δεν το έχω ξανα-ακούσει αυτό και με προβλημάτισες. Υ.Γ. Bios έχω βάλει 1.0Β της MSI και παίζω σε +24% απροβλημάτιστα. Αλήθεια, μπορεί κάποιος που έχει το "μαμά" Bios και δεν έχει προσθέσει μνήμη τί θερμοκρασίες έχει π.χ. με το speedfan ?
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν είναι κάτι το τρομερό, απλά προληπτικά το είπα. Για να δουλέψουν τα 2G RAM, προφανώς έκλεισες την οnboard.Αρα, αν χαλάσει για κάποιο λόγο η RAM σου, δε θα κάνει boot. Τίποτα τραγικό, απλά θα χρειάζεσαι έξτρα chipάκι RAM αν χαλάσουν τα 2G που έχεις.
spirosg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η απλά να ξεκουμπώσω τα 2 GB και να bootάρω κανονικά....
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Nαι αλλά πως θα γίνει αυτό, αφού θα έχεις κάνει disable την onboard?Θα πρέπει να κάνεις και hard reset του bios.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 H ραμ πώς αλλαζει? Δεν ειδα κανα πορτακι απο κατω σαν πολλα λαπιτόπ. Δοκιμασα να βγαλω ολο το πισω καπακι, αλλα αφου ξεβιδωσα ολες τις βιδες και εβγαλα τη μπαταρια, ξεκουμπωνε μονο απο το μερος της μπαταριας... εχει κανα κολπο?
free-s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 H ραμ πώς αλλαζει?Δεν ειδα κανα πορτακι απο κατω σαν πολλα λαπιτόπ. Δοκιμασα να βγαλω ολο το πισω καπακι, αλλα αφου ξεβιδωσα ολες τις βιδες και εβγαλα τη μπαταρια, ξεκουμπωνε μονο απο το μερος της μπαταριας... εχει κανα κολπο? Εδώ είσαi http://www.youtube.com/watch?v=fwvc8fOxnF0&feature=PlayList&p=7ACE6FC5B7EB1687&playnext=1&playnext_from=PL&index=5
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 H ραμ πώς αλλαζει?Δεν ειδα κανα πορτακι απο κατω σαν πολλα λαπιτόπ. Δοκιμασα να βγαλω ολο το πισω καπακι, αλλα αφου ξεβιδωσα ολες τις βιδες και εβγαλα τη μπαταρια, ξεκουμπωνε μονο απο το μερος της μπαταριας... εχει κανα κολπο? Αρχισε να το τραβάς σιγά-σιγά από τις τρυπούλες του ανεμιστήρα.Αλλά μην το ζορίσεις σε καμία περίπτωση και σπάσει. Κατά το κλείσιμο, να προσέξεις το καλώδιο του τροφοδοτικού που περισσεύσει, μην το κόψεις.Αλλά δεν ανησυχώ, είσαι έμπειρος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αα.. μαλιστα. Απλα ηθελε σπρωξιμο κι απο κει. Ευχαριστω παιδια, γιατι το εβλεπα και ψιλολυγιζε και ειπα να μη το ζορισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα