Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Απο 2,5 ευρω! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751300
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 το χει δοκιμασει κανεις? Ηταν καλο το αποτελεσμα?
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εγώ έχω συνδέσει έτσι το δικό μου,με μια LG32,μια χαρά είναι,ανάλυση 1366 x 768. και ταινία έχω δει HD 720.αν δεν εχεις media center pc και αυτο κανει δουλεια,μονο τα 1080 ειναι πρόβλημα που εκεί δεν τραβάει.
S2Katana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Βασικα μια χαρα ειναι ο cpu για ενα netbook παντα το σιγουρο ειναι οτι θα μπορει να το παρει με καλυτερη gpu;) Nαι...Μια λίιιγο καλύτερη gpu θα ήταν ό,τι πρέπει. ----- Υπάρχει καλώδιο από έξοδο tv-out να μπαίνει σε Scart?Η να βγάζει τα 3 καλωδια(2 ήχου-1 εικόνας) και μετά να μπαίνει scart adapter?
basilis5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Υπάρχει καλώδιο από έξοδο tv-out να μπαίνει σε Scart?Η να βγάζει τα 3 καλωδια(2 ήχου-1 εικόνας) και μετά να μπαίνει scart adapter? αν εννοεις απο vga σε av, ναι υπαρχει,αλλα δεν ξερω αν υπαρχει ελλαδα,λογικα καπου θα βρεις. δες κι εδω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Nαι...Μια λίιιγο καλύτερη gpu θα ήταν ό,τι πρέπει. ----- Υπάρχει καλώδιο από έξοδο tv-out να μπαίνει σε Scart?Η να βγάζει τα 3 καλωδια(2 ήχου-1 εικόνας) και μετά να μπαίνει scart adapter? Παιδια απο CPU πασχει, οχι απο GPU. Χαρακτηριστικο παραδειγμα, στο λαπτοπ 2ετιας του θειου μου (με Core Duo 1,86Ghz επεξεργαστη, 1GB ram και GMA950 vga), εβαλα το Trackmania κι επαιζε νερακι στα low-medium details σε 1280x800. Στα netbooks, σε 1024x600 και τα παντα στο lowest και παλι οριακα παιζει το Trackmania χωρις να σου σπαει τα νευρα. Αλλα νταξ μη τα θελουμε και ολα δικα μας
S2Katana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 basilis5, θα το δω και θα σου πω, σε ευχαριστώ! Georgman, είναι περίεργο το επεξεργαστάκι του.Σε άλλα application πηγαίνει απίστευτα καλά, και σε άλλα κολλάει χωρίς λόγο.
darknight04 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 παιδια...μια ερωτιση....που μπορω βρω μπαταρια για το advent μια που χαλασε...ειναι ευκαιρια να παρω μια και ισως καλυτερη..που μπορω να βρω??
kirimis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 παιδια...μια ερωτιση....που μπορω βρω μπαταρια για το advent μια που χαλασε...ειναι ευκαιρια να παρω μια και ισως καλυτερη..που μπορω να βρω?? http://www.ebay.com
darknight04 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 http://www.ebay.com απο ebay ποτε δεν εχω εμπιστευτει να αγορασω...μονο απο τα ελλινηκα site..ετσι για τιμαμαι λιγο και την πατριδα μασ αλλα περα απο την πλακα..δεν ξερω γιατι αλλα στο ebay βλεπω αυτο που θελω και μετα το ψαχνω...στην ελλαδα γιατι δεν θελω...να καθηστερει το πραγμα το οποιο αγωραζω...το θεμα ειναι οτι για αυτο ειναι υπευθηνο τα ελτα....που ειναι ΧΑΛΙΑ...!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Georgman, είναι περίεργο το επεξεργαστάκι του.Σε άλλα application πηγαίνει απίστευτα καλά, και σε άλλα κολλάει χωρίς λόγο. Ι know, "in-order" επεξεργαστης. Αλλα το ειδος των apps που τα παει καλα/κακα δε το ξερωμ μηπως ξερεις κατι σχετικα? @darkknight04: Εδιναν τα Multirama μια 6cell για το HT Express (αλλα κανει και το Wind/Advent), στα 50-60€ αν θυμαμαι καλα. Με τοσα λεφτα βεβαια παιρνεις 9cell απο ebay αλλα τελος παντων..
S2Katana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Κοίταξε, δεν είμαι σε καμία περίπτωση τόσο expert όσο εσύ! Θα έλεγα πως κολλάει σε εφαρμογές multimedia, πχ Mozilla/Ταινία με βαρύ encoding/games που κανονικά θα έπρεπε να παίζουν καλά λόγω minimum reqs, και πηγαίνει απρόσμενα καλά σε πράγματα που δυνατά λάπτοπ κολλάνε, πχ start up των Win, unrar αρχεία κτλ.
outlaw star Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ρε παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο netbook λόγω της τιμής του και της 10.1 οθόνης σε αυτή τη τιμή...και επειδή 125 σελίδες είναι απλά πάαααααρα πολλές για να δω τις απόψεις σας μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει τα λεφτά του για απλά πραγματάκια...δηλαδή σερφάρισμα,torrents και για office....επίσης η μπαταρία του πόσο περίπου διαρκεί(στο περίπου βέβαια μιας και εξαρτάται απο τι tasks τρέχεις)..wifi να υποθέσω ότι έχει(απλά ρωτάω για να είμαι 100% καλλυμένος)..ευχαριστώ
SilverCloak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ΟΚ, άλλη μια φορά λοιπόν: Για netbook είναι πολύ καλό! Μόνο πρόβλημα η μαμά μπαταρία (το πολύ 2 ώρες-3 cell). Η φράση κλειδί είναι "για netbook". Wifi προφανώς έχει.
S2Katana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το MSi-Advent είναι μακράν τα πιο επιτυχημένα netbook, μαζί με τα Asus. Αν το χρειάζεσαι, just buy it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα