darknight04 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 αυτό έλεγα... ευχαριστώ! παιδια εχω ενα προβλημα με την μπαταρια του advent....ενω μεχρι χθες το πρωι δουλευε κανονικα....το απογευμα δεν ανοιγε χωρις τον φορτιστη το αφισα να φορτισει αλλα δεν αναβε το λαμπακι στην μπαταρια...το ανοιγω και παλι δεν δουλευει χωρις την μπαταρια...τωρα που το εχω ανοιχτο το λαμπακι ειναι κοκινκο....και στο εικονικιδιο της μπαταριας λεει συνολικο αποθεμα μπαταριασ 99% ενω το σιματακι με τιν μπλε μπαταρια δειχνει 98%...ξερει κανεις...τπτ πανω σε αυτο??πλς περιμενω βοηθεια παιδια!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 To πηρααααααααααααααα!!! Πρωτες εντυπωσεις: Μ αρεσουν τα πολλα λαμπακια () και το γεγονος οτι ειναι πληρως εξοπλισμενο. Σε σχεση με το Acer Aspire One A110L που εχω δουλεψει: 1) Μ αρεσε η μεγαλυτερη οθονη και οι γωνιες θεασης. Δε μ αρεσε οτι δεν ειναι glossy η οθονη. 2) Μ αρεσε το πληκτρολογιο, το βρηκα ελαφρως πιο βολικο απο του Acer. 3) Το ανεμιστηρακι ακομα κι οταν δουλευει βγαζει το ΣΚΑΣΜΟ, σε αντιθεση με του Acer. 4) Μ αρεσε το μεγαλυτερο touchpad με τα κουμπια απο κατω και οχι στο πλάι. Αν δεν εχει βγει κατι καλυτερο μεχρι το καλοκαιρι θα το τσιμπησω 100%!
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δεν είναι δικό σου δλδ, man?Μην με απογοητεύσεις, χαχα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μα το ειπα ρε απο το προηγουμενο ποστ σε πιο πισω σελιδες Το παραγγειλε ο φαδερ για αυτον. Αν παρω γω τωρα netbook δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να διαβασω για τις (ξανα) πανελληνιες Tο καλοκαιρι ομως...
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το ότι δεν έχει glossy οθόνη είναι στα υπέρ του...
Street-Fighter Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το ότι δεν έχει glossy οθόνη είναι στα υπέρ του... +100000 εκτός αν κάποιος ειναι ψωναρα και το θέλει για καθρέφτη το netbook
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μα το ειπα ρε απο το προηγουμενο ποστ σε πιο πισω σελιδες Το παραγγειλε ο φαδερ για αυτον. Αν παρω γω τωρα netbook δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να διαβασω για τις (ξανα) πανελληνιες Tο καλοκαιρι ομως... A, oκς.Καλή τύχη! Πάντως παίζει να το πάρεις και με πολύ καλύτερο cpu(μέχρι τότε).
michalis2610 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δε μ αρεσε οτι δεν ειναι glossy η οθονη. Μη διαβάζω τέτοια George. Η Δημοκρατία-Δημοκρατία και τα γούστα-γούστα αλλά οι ματ οθόνες στους φορητούς είναι νόμος. Παντού έπρεπε να είναι δηλαδή αλλά ας όψονται οι συνάδελφοι marketeers που έπεισαν τον κόσμο ότι "χρειάζετε" γυαλιστερές οθόνες...τα παλιολαμόγια Καλορίζικο και απροβλημάτιστο.
Street-Fighter Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 A, oκς.Καλή τύχη! Πάντως παίζει να το πάρεις και με πολύ καλύτερο cpu(μέχρι τότε). Βασικα μια χαρα ειναι ο cpu για ενα netbook παντα το σιγουρο ειναι οτι θα μπορει να το παρει με καλυτερη gpu;)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 εχω κ εγω το αντβεντακι και θα θελα να μαθω πως μπορω να το συνδεσω με τηλεοραση πλασμα. επισης τι θα πρεπει να εχει αυτη η τηλεοραση για να μπορω να κανω τη συνδεση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Dsub εισοδο πρεπει να εχει. Θα χρειαστεις ενα καλωδιο d-sub-> d-sub. Παιδια τοσα χρονια (απο το 2003) ματ οθονες TFT χρησιμοποιω, και δεν ειχα λαπτοπ, οποτε καθε τι "γυαλιστερο" απλα μου αρεσει Μη σας πω οτι μου φανηκαν πιο ζωηρα τα χρωματα στην glossy του Acer Αλλα με σαφως χειροτερες γωνιες θεασης το Acer
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τα καλωδια dsub ποσο στοιχιζουν ξερει κανεις?
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τα καλωδια dsub ποσο στοιχιζουν ξερει κανεις? το απλό της οθόνης είναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751304
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα