Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει, φθηνό πλαστικό είναι. :-)

να σου πω την αλήθεια το περίμενα πιο "σοβαρό" από το 701 που είχα παλιά... όχι όμως ότι είναι για πέταμα

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα!

Εδω κ 3 περίπου μήνες είμαι κάτοχος ενός Advent 4211 και ειμαι Απολυτα ικανοποιημενος!

Εχω μερικες ερωτησεις/αποριες...

1.Κάθε φορα που ξεκινουν τα windows, εμφανιζεται ενα παραθυρακι - των tech guys- όπου κανει παραμετροποιηση συστηματος - κ αυτο εχει ως συνεπεια να αργει αρκετα μεχρι να σταθεροποιηθει το συστημα κ να ανοιξω καποιο προγραμμα. Αυτο γινεται Καθε φορα, το τονιζω. Ειναι φυσιολογικο? (εχω σκεφτει να το βγαλω απο την εκκινηση μεσω ccleaner, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα.)

2. Οταν εκανα εκκινηση για πρωτη φορα, δυστυχως δεν εκανα backup σε καποιο usb...

Διαβασα στο manual οτι ανα πασα στιγμη μπορω να το επαναφερω το λογισμικο στην αρχικη του κατασταση αν κανω boot recovery. Ισχυει αυτο?

Αν θελω να κανω format ας πουμε τωρα, να κανω αυτο, μετα backup σε usb-stic κ ετσι θα ειναι σαν να το ειχα κανει κ την πρωτη φορα η' εχει επηρεαστει η registry των windows?

3. Θελω να παρω 1gb ram ακομα. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια καλη?

(εχω δει σε 1-2 posts - οπως και σε ενα στην αρχη- για καποια , απλως ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κατι καινουριο, ποια λειτουγει καλυτερα κλπ.)

4. Εχω δει στο youtube και εχω διαβασει σε forum για osx σε advent 4211. Το εχει δοκιμασει κανεις? (αν και λενε κατι παιζει με την καρτα δικτυου wifi / drivers)

5. Για antivirus εχω το kaspersky το οποιο ειναι παρα πολυ καλο, αλλα νομιζω λιγο βαρυ. Τι χρησιμοποιηται εσεις? (avg , avast, κατι αλλο?) * σαν δημοσκοπηση "ακουγεται" αυτο, lol

6. Στην Ελλάδα υπάρχει κάπου να αγορασω μπαταρια 6cell? (αν ναι που?)

υ.γ.

Συγγνωμη αν μερικα απο αυτα εχουν απαντηθει, απλως ειχα μαζεμενες απορίες κ ειπα να τις συζητησω μαζι σας.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

1.Eίναι φυσιολογικό.

2.Υποτίθεται πως με το back up θα κάνει restore.

3.Oλες ίδιες είναι, εκτός αν θες να κάνεις overclocking.

4.Νομίζω έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα.

5.Αvg εγώ.

6.Ψάξε στο skroutz.gr, αν και είναι ακριβούτσικες εδώ.

Δημοσ.
Καλημέρα!

Εδω κ 3 περίπου μήνες είμαι κάτοχος ενός Advent 4211 και ειμαι Απολυτα ικανοποιημενος!

Εχω μερικες ερωτησεις/αποριες...

...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

1. Συμβαίνει σε όλους και δεν καθυστερεί τόσο δραματικά

2. Καλή ερώτηση. Εγώ έκανα usb recovery stick με τις οδηγίες στο "η αποκατάσταση των techguys"

3. Δεν έχω ασχοληθεί

4. Έχω βάλει windosx86 και τους drivers της realtek για wifi. Δεν έχω scroll στο touchpad, κάμερα σε όλες τις εφαρμογές (skype) και έξοδο ακουστικών.

5. NOD-32

6. Υπάρχουν , αλλά είναι πανάκριβες γι'αυτό ebay

Δημοσ.

4. Εχω δει στο youtube και εχω διαβασει σε forum για osx σε advent 4211. Το εχει δοκιμασει κανεις? (αν και λενε κατι παιζει με την καρτα δικτυου wifi / drivers)

Ολα δουλευουν εκτος απο το scrollαρισμα (βασικα το εχουν φτιαξει και αυτο αλλα δεν εχω προλαβει να ασχολιθω..)και το μιρκοφωνο της καμερας ολα τα αλλα ακομα και το input output δουλευουν μια χαρα φιλος :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1. Συμβαίνει σε όλους και δεν καθυστερεί τόσο δραματικά

2. Καλή ερώτηση. Εγώ έκανα usb recovery stick με τις οδηγίες στο "η αποκατάσταση των techguys"

3. Δεν έχω ασχοληθεί

4. Έχω βάλει windosx86 και τους drivers της realtek για wifi. Δεν έχω scroll στο touchpad, κάμερα σε όλες τις εφαρμογές (skype) και έξοδο ακουστικών.

5. NOD-32

6. Υπάρχουν , αλλά είναι πανάκριβες γι'αυτό ebay

1. 4 λεπτά ειναι λιγο? :P

(βεβαια μαλλον ειναι κ λιγο φορτωμενη η εκκινηση μ)

και τελικα να το απενεργοποιησω η' ειναι κατι σημαντικο αυτη η "παραμετροποιηση συστηματος"?

2. Εκανες usb recovery stick αφου ειχες δουλεψει τα Windows καιρο? (οπως στην περιπτωση μου? )

Μπορει δλδ να γινει ανα πασα στιγμη κ θα ειναι σαν να το ειχα κανει στην αρχη?

-τελευταια ειχα ενα θεματακι με κατι trojans, το οποιο ομως και λυθηκε. υπαρχει περιπτωση να εχει επηρεαστει το κρυφο partition του δισκου που περιεχει τα windows κ αν κανω usb recovery να μεταφερθει κ τιποτα χαλασμενο? (τωρα λιγο βλακεια ειναι αυτο που λεω, απλα μου ηρθε...:-) )

1.Eίναι φυσιολογικό.

2.Υποτίθεται πως με το back up θα κάνει restore.

3.Oλες ίδιες είναι, εκτός αν θες να κάνεις overclocking.

4.Νομίζω έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα.

5.Αvg εγώ.

6.Ψάξε στο skroutz.gr, αν και είναι ακριβούτσικες εδώ.

3. Με το overclocking παει κ πιο γρηγορα το συστημα σωστα? Εχεις κανει? Υπαρχουν κ μειονεκτηματα αν κανω overclocking? ( δεν εχω ασχοληθει καθολου με overclocking!)

Ολα δουλευουν εκτος απο το scrollαρισμα (βασικα το εχουν φτιαξει και αυτο αλλα δεν εχω προλαβει να ασχολιθω..)και το μιρκοφωνο της καμερας ολα τα αλλα ακομα και το input output δουλευουν μια χαρα φιλος :-)

Εχεις osx εσυ εγκατεστημενα?

Επεξ/σία από anathema00
Δημοσ.

Πήγα εχθές στο Electroworld για να ρωτήσω για το Advent.

To είχε προσφορά στα 279 αλλά μόνο για το Σάββατο.

Ρώτησα για την αυτονομία του όμως και ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι σε πλήρη χρήση η μπαταρία κρατάει από 45 λεπτά μέχρι 1 ώρα μόνο.

Με κλειστό το wifi αντέχει κάνα 2ωρο το πολύ και σε stand by κάνα 3ωρο...

Είναι όντως έτσι ;;;;;

Τόσο μικρή αυτονομία ;;;;;;;

• Moderators
Δημοσ.

Πωπω πληρως ενημερωμενοι ειναι :P

Αν το ειχε 279 μονο για το σαββατο, εγω γιατι τη ΠΕΜΠΤΗ το πηρα 275? :P (3ήμερη ήταν η προσφορα)

Η μπαταρια (οπως και ολα τ αλλα) ειναι ΙΔΙΑ με το MSI Wind U100, συνεπως για ταινιες κραταει 1:45 περιπου, ενω ενα 2ωρο για καθε αλλη χρηση (με το wifi on) το εχει ;)

Οπως και ολα τα Netbooks με Atom και 3cell bat αλλωστε.

Δημοσ.

Γενικά νομίζω το MSI Wind (και φυσικά ο κλώνος του) είναι το πιο συμβατό νέτμπουκ με osx... κάπου υπήρχε ένας πίνακας.

Δημοσ.

Είμαι χυμένος σε μια πολυθρόνα σε ένα flocafe και σας διαβάζω από το adventάκι!..

Απίθανο μηχανάκι!..

Δημοσ.
Γενικά νομίζω το MSI Wind (και φυσικά ο κλώνος του) είναι το πιο συμβατό νέτμπουκ με osx... κάπου υπήρχε ένας πίνακας.

Καπου διαβασα οτι ι ιδια η msi εφταξε drivers για το msi wind :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...