Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτα ειναι προγραμματα παιδια που σας επιτρεπουν να κανετε bootable τα usb flashakia η σκληρους σας δισκους...

Χριαζεσται δηλαδη εναν σταθερο pc & ενα cd τον windows για να μπορεσετε να τα φορμαρετε :-)

Ναι, μου πέρασε και αυτό από το μυαλό...

Μήπως να κάνω upload τα περιεχόμενα του stick μου?

να σου πω... κάνε έναν κόπο

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το είχα κάνει παλια για το eee701 και το 2133 μου... επειδή είναι βαρετή διαδικασία αγκομαχάω

Δημοσ.

Εγώ παντως για το eee μου, ακολούθησα από εδώ τα πρώτα 12 βήματα (και χρησιμοποιόντας το πρώτο τυχόν greek xp sp2 iso που βρήκα :P) και τσουπ, έτοιμα τα xp.

Δημοσ.
Εγώ λέω να το ανεβάσω και ό,τι γίνει.

Απλά δεν θέλω να γίνει public το cd key μου...Αραγε θα φαίνεται?

AN ειναι το image το μαματο χωρις να εχεις πηραξει εσυ τπτ δεν περιεχει το cd key , αν το μπακ απ το χεις παρει μετα που περασες το cd key και εκανες την ενεργοποιηση τοτε θα φαινετε!

για τα προηγουμενα μνμτα τωρα περι 55μβ κτλ ειναι ετοιμη ekdosi me win xp για να μπουταρεις απο το φλασακι σου , το προτεινα σαν βοηθητικο για να φτιαξει τον bootloader to παιδι και για τπτ παραπανω

Δημοσ.

λογω του προβληματος που ειχα κ ανεφερα σε προηγουμενα ποστ, σημερα πηγα να μπουταρω απο το φλασακι με το μπακ απ κ δεν δουλευε. λεει οτι ειναι invalid κ πρεπει να ξανακανω μπακ απ.. τι κανω τωρα? τα εχω σωσει κ σε dvd κ στο σκληρο του desktop moy....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Επανέρχομαι στο θέμα των win7 και του μικρού μας ...

Προσπαθώ να τα περάσω αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα ...

Πιο συγκεκριμένα έχω δημιουργήσει το φλασάκι (εννοείται bootable) ... ξεκινάει κανονικά επιλέγω custon installation και μου εμφανίζει τα δυο partition του μικρού ... των Techguys και των XP ... επιλέγω το διαμέρισμα των XP και με στέλνει στην καρτέλα Installing windows ... εκεί προχωράει κανονικά Copying Windows files ... Expanding Windows files ... Installing Features το οποίο ολοκληρώνει κανονικά και ξαφνικά μου λέει the insatallation was cancelled: any changes were made to your computer during the installation process will not be saved και μου πετάει το εξής παράθυρο: WINDOWS COULD NOT UPDATE THE COMPUTERS BOOT CONFIGURATION. INSTALLATION CANNOT PROCEED.

Έχουμε καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε μπας και τα πάρει τα ρημαδιασμένα :-D?

Κάτι νομίζω πώς βρήκα

http://forums.msiwind.net/viewtopic.php?f=44&t=9592

το οποίο με οδήγησε και σε αυτό το οποίο βρήκα πολύ χρήσιμο

http://forums.msiwind.net/windows-f44/windows-faqs-tweaks-and-tips-build-7000-public-beta-t7710.html

Άντε να δούμε τι θα γίνει :-D:-D:-D

Επεξ/σία από lker
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Να πω λίγο κάτι άσχετο... μου φάνηκε λίγο προχειρόκατασκευη το λαπτοπάκι... μπορεί βέβαια να το ταλαιπώρησε και η κοπέλα που το είχε αλλά το περίμενα πιο καλό με αυτά που διάβαζα.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια...!

Καλωσοριστε με στο κλαμπ!

Σημερα το παρειγγηλα, δευτερα θα το εχω.

Βασικα ο πατερας μου το θελει, αλλα θα του κανω τα πειραματα μου χεχε!

Και αν τα περασει επιτυχως, θα το τιμησω πριν τις διακοπες του καλοκαιριου :-)

Προς το παρον θα δουλευει στοκ, χωρις OS αλλαγες αυτο παντως.

Επισης να επισημανω την υπερβολικη "αδιακρισια" του πωλητη, ο οποιος μου εκανε 2-5 φορες την καθε ερωτηση για "αν θελω ποντικι, τσαντουλα, επεκταση εγγυησης" κτλ κτλ...

Δηλαδη εκανα 1 λεπτο να του πω να το παραγγειλει, και αλλα 5 να απανταω οχι στις ερωτησεις του...! :mad:

Δημοσ.
Επισης να επισημανω την υπερβολικη "αδιακρισια" του πωλητη, ο οποιος μου εκανε 2-5 φορες την καθε ερωτηση για "αν θελω ποντικι, τσαντουλα, επεκταση εγγυησης" κτλ κτλ...

Δηλαδη εκανα 1 λεπτο να του πω να το παραγγειλει, και αλλα 5 να απανταω οχι στις ερωτησεις του...! :mad:

Ήθελε να είναι σίγουρος ότι σε αυτά τα 5 λεπτά δεν άλλαξες γνώμη...

Δημοσ.
Να πω λίγο κάτι άσχετο... μου φάνηκε λίγο προχειρόκατασκευη το λαπτοπάκι... μπορεί βέβαια να το ταλαιπώρησε και η κοπέλα που το είχε αλλά το περίμενα πιο καλό με αυτά που διάβαζα.

Εντάξει, φθηνό πλαστικό είναι. :-)

Μεγειά Georgeman!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...