Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σε εμενα εχει χαλασει το μενου του βοοταρησματος και πεταει ερορ πως ληπει το boot\bcd μπορω να μπω καπως να κανω αποκατασταση με καποιο τροπο?δεν εχω κανενα backup

Αν και περίεργο το αρχείο που λείπει (δεν το έχω ξανακούσει), λογικά με ένα fixmbr μέσω ενός οποιουδήποτε cd/usb των windows xp θα φτιάξει.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλημέρα στο δικό μου έφυγε το πλήκτρο esc (escape):fear:. Πως μπαίνει στη θέση του οεοοο? Ξέρει κανείς?

πως εφυγε δηλαδη???:rolleyes: :lol: :lol:

Το πας πισω αν δεν βρεις λυση

Δημοσ.
σε εμενα εχει χαλασει το μενου του βοοταρησματος και πεταει ερορ πως ληπει το boot\bcd μπορω να μπω καπως να κανω αποκατασταση με καποιο τροπο?δεν εχω κανενα backup

Μου φέρανε ένα advent 4211 για φτιάξιμο με το ίδιο πρόβλημα... τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς usb cd... με στικάκι να δοκιμάσω; Δεν θα φάω και τα νιάτα μου αν είναι κάτι πολύ ζόρικο θα το στείλω πίσω... ψυχικά κάνω

Δημοσ.
Μου φέρανε ένα advent 4211 για φτιάξιμο με το ίδιο πρόβλημα... τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς usb cd... με στικάκι να δοκιμάσω; Δεν θα φάω και τα νιάτα μου αν είναι κάτι πολύ ζόρικο θα το στείλω πίσω... ψυχικά κάνω

με ενα usb με windows xp live μεσα μπηκα και απο το φακελο c:\applications\bootfiles\ πηρα το φακελο boot και τον εβαλα στο ριζικο , καθως και το αρχειο bootmgr και μετα μια χαρα

η αλλη λυση τωρα ειναι να φτιαξεις εν USB me XP και να τα περασεις απο την αρχη

Δημοσ.
με ενα usb με windows xp live μεσα μπηκα και απο το φακελο c:\applications\bootfiles\ πηρα το φακελο boot και τον εβαλα στο ριζικο , καθως και το αρχειο bootmgr και μετα μια χαρα

η αλλη λυση τωρα ειναι να φτιαξεις εν USB me XP και να τα περασεις απο την αρχη

σε ευχαριστώ... αν θα μπορούσες να μου πεις και λίγα πράγματα για το xp live σε usb θα με γλίτωνες από πολύ δουλειά... φαντάζομαι όπως και όταν πας να κάνεις εγκατάσταση από usb stick, περνάς τα αρχεία και το κάνει bootable, σωστά;

Δημοσ.
σε ευχαριστώ... αν θα μπορούσες να μου πεις και λίγα πράγματα για το xp live σε usb θα με γλίτωνες από πολύ δουλειά... φαντάζομαι όπως και όταν πας να κάνεις εγκατάσταση από usb stick, περνάς τα αρχεία και το κάνει bootable, σωστά;

Χρειαζεσαι το USB_MultiBoot για να μπορεσεις να το κανεις bootable :-)

Δημοσ.
Χρειαζεσαι το USB_MultiBoot για να μπορεσεις να το κανεις bootable :-)

ευχαριστώ. θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι να δω τι μπορεί να γίνει

Δημοσ.
γκουγκλαρεις gia windows xp LIVE USB τα βαζεις στο φλασακι και επιλεγεις boot απο το φλασακι τπτ αλλο

Ναι βασικα αυτο ειχα στην αρχη πολυ καλο αλλα το αλλο που προτεινω ειναι επκταση του το ιδιο προγραμμα ειναι ακριβως με +++++ καποιες παρα πανω εφαρμογες ;)

Δημοσ.

Ναι, και μένα μικρό μου φάνηκε αλλά είπα μια να πάω σπίτι να το ανοίξω και μετά να ρωτήσω...

Δημοσ.
Μόνο 50κάτι MB είναι αυτα τα live edition? Είναι της προκοπής? Γιατί να μην βάλει κάποιος τα απλά xp?

Αυτα ειναι προγραμματα παιδια που σας επιτρεπουν να κανετε bootable τα usb flashakia η σκληρους σας δισκους...

Χριαζεσται δηλαδη εναν σταθερο pc & ενα cd τον windows για να μπορεσετε να τα φορμαρετε :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...