Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλό μήνα παίδες! Στο δικό μου δν λειτουργεί το card reader έβαλα - έβγαλα drivers τιποτα!. Να πω οτι έχω βλει το msi bios για overclock. Καμλια λύση?

Τελικά τίποτα? Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά? Να το πάω για service?:cry:

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τελικά τίποτα? Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά? Να το πάω για service?:cry:

να το πας για service φίλε μου να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. απο την στιγμη που ειναι στην εγγυηση.Οταν το πηγα εγω για το προβλημα που ειχα στα ηχεια, εκαναν μια βδομαδα να το παραλαβω.Να βαλεις το bios το παλιο και να το πας.

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά

Μόλις χθες διαπίστωσα ότι το touchpad δεν ανταποκρίνεται. Το προηγούμενο βράδυ δούλευε περίφημα και το πρωί...τέλος! Ενώ o cursor μετακινείται κανονικά, το δεξί κλικ δε λειτουργεί και με το αριστερό κλίκ, εμφανίζεται το μενού του δεξίού. Με εξωτερικό ποντίκι όλα κανονικά.

Δοκιμασα να ξαναπεράσω drivers της Synaptics, να κάνω ρυθμίσεις στην εφαρμογή της Synaptics....Aποτέλεσμα κανένα.Υστερα από πολλές ώρες πειραματισμών και ψαξίματος στο δίκτυο, πέρασα πάλι το restore της αρχικης εγκατάστασης, το αρχικό ΒIOS (η ίδια συμπεριφορά πάλι) και το πακέταρα για service.

Λίγο που διαβασα βέβαια, τόσο τα Advent όσο και τα MSI έχουν παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και στο εξωτερικό.

Να δουμε τι θα γίνει

Μηπως λεω μηπως δεν ειψχε να κανει με drivers αλλα με τις ρυθμισεις :rolleyes:

Δημοσ.

παιδια ανιοξα κανονικα το μικρο αλλα το εκλεισα μετα απο 30 δευτερολεπτα αφου εκανε παραμετροποιηση συστηματος απο τεκγκαις. το ξανανοιγω μετα απο 1 ωρα κ λεει οταν παει να μποταρει windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause. to fix....blablabla... contact your computer manufacturer or your system administrator.

file \windows\system32\winload.exe

status 0xc000000f

the selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt.

παταω εντερ κ μου λεει να διαλεξω οs με μονη επιλογη τα βιστα ενω εχω ξπ.

τι μπορω να κανω περα απο τον κωτσοβολο?

Δημοσ.
παιδια ανιοξα κανονικα το μικρο αλλα το εκλεισα μετα απο 30 δευτερολεπτα αφου εκανε παραμετροποιηση συστηματος απο τεκγκαις. το ξανανοιγω μετα απο 1 ωρα κ λεει οταν παει να μποταρει windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause. to fix....blablabla... contact your computer manufacturer or your system administrator.

file \windows\system32\winload.exe

status 0xc000000f

the selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt.

παταω εντερ κ μου λεει να διαλεξω οs με μονη επιλογη τα βιστα ενω εχω ξπ.

τι μπορω να κανω περα απο τον κωτσοβολο?

Να σου κανει τι ο κοτσοβωλος???

Φορματ???

Δεν σε καλυπτη η εγγυησει για φορματ κλπ πρεπει να πληρωσεις η να το fixαρεις μονος σου.

Α και καλο ειναι τα xp κλπ να τα γραφεις στα αγγλικα για να καταλαβενουμε.

Δημοσ.
Να σου κανει τι ο κοτσοβωλος???

Φορματ???

Δεν σε καλυπτη η εγγυησει για φορματ κλπ πρεπει να πληρωσεις η να το fixαρεις μονος σου.

Α και καλο ειναι τα xp κλπ να τα γραφεις στα αγγλικα για να καταλαβενουμε.

δηλαδη χρειαζεται αναγκαστικα φορματ κ δεν υπαρχει καποια αλλη λυση?

τον κωτσοβολο τον ανεφερα γιατι αν εχει προβλημα το hardware εκει θα παει..

Δημοσ.
δηλαδη χρειαζεται αναγκαστικα φορματ κ δεν υπαρχει καποια αλλη λυση?

τον κωτσοβολο τον ανεφερα γιατι αν εχει προβλημα το hardware εκει θα παει..

οχι δεν εχει το hardware αν ειχε δεν θα σου εμπενε καν στα xp απλα περασες τα svista και του χαλασες το mbr

Δημοσ.
οχι δεν εχει το hardware αν ειχε δεν θα σου εμπενε καν στα xp απλα περασες τα svista και του χαλασες το mbr

μα δεν περασα τα βιστα.. το εκλεισα xp κ μετα μου εβγαλε αυτα.

τι μπορει να φταιει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και αυτο εδω πως προεκειψε?

αυτο ακριβως δεν καταλαβαινω κ εγω. κ μονη επιλογη βιστα. κ τη μνημη τεσταρισα κ τιποτα δεν εγινε μου ειπε οτι θα βγαλει τα αποτελεσματα μολις επανεκκινησει αλλα παλι δεν μποοταρε

αν το βαλω να μπουταρει απο το φλασακι με τις ρυθμισεις των χρ θα διορθωθει το προβλημα?

Επεξ/σία από telis_petsotis
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω και εγώ στην κατοχή μου το adventaki το οποίο μέχρι στιγμής το ευχαριστιέμαι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ...

Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με το να του περάσω τα win7 και έχω ορισμένες ερωτήσεις στις οποίες αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα τα φώτα σας ...

Κάπου στα τόσα ποστ διάβασα ότι ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι να δημιουργήσεις το κλασσικό στικάκι αποκατάστασης μέσω της εφαρμογής των techguys και εν συνεχεία να διαγράψεις τα εν λόγω αρχεία και να περάσεις μέσα τα αρχεία των win7 έτσι ώστε όταν μπουτάρει να βρεί αυτά. Η ερώτηση είναι ... τα σβήνουμε όλα ή πρέπει να αφήσουμε κάτι έτσι ώστε να μπορέσει να μπουτάρει από το στίκ ? Ποιοί τρόποι εκτός αυτού προτείνονται (από την εμπειρία σας)? Μπορώ αν δε μου αρέσουν ή κάτι δεν πάει καλά να επαναφέρω το σύστημα στην εργοστασιακή του κατάσταση με άλλο στικάκι που έχω δημιουργήσει ? Drivers υπάρχουν για όλα ή θα ψάχνουμε και ότι κάτσει ?

Επίσης διάβασα ότι έχει βγεί καινούριο firmware (το ορίτζιναλ advent όχι της msi) το 1.0Α ... αυτό είναι καλύτερα να το περάσουμε αφού βάλουμε το επιθυμητό λειτουργικό (στην περίπτωσή μου τα win7) ή πρίν ?

Τέλος αναφέρθηκε ότι αν αναβαθμίσουμε τη μνήμη με dimmάκι χρονισμένο στα 667 (την έχω εγκαταστήσει ήδη), επειδή το 1gb που έχει ήδη από τη μαμά του είναι επίσης χρονισμένο στα 667, το μηχανάκι μπορεί να παίξει σε dual channel τη μνήμη του ... αυτό ισχύει ? και αν ναι γιατί στο Bios μου (το εργοστασιακό ... αν θυμάμαι καλά το 1.08) δεν το εμφανίζει πουθενά ?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα

Λευτέρης

αυτο ακριβως δεν καταλαβαινω κ εγω. κ μονη επιλογη βιστα. κ τη μνημη τεσταρισα κ τιποτα δεν εγινε μου ειπε οτι θα βγαλει τα αποτελεσματα μολις επανεκκινησει αλλα παλι δεν μποοταρε

αν το βαλω να μπουταρει απο το φλασακι με τις ρυθμισεις των χρ θα διορθωθει το προβλημα?

Αδερφέ αν έχεις δημιουργήσει το στικάκι αποκατάστασης δοκίμασε να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ... λογικά θα μπουτάρει από κεί και με την επανεγκατάσταση των XP το πρόβλημα θα διορθωθεί:-)

Δημοσ.

Την αναβαθμισει του bios θα την κανεις απο τα xp και να ειναι στο ρευμα οταν την κανεις για να μην τρεχεις μετα τωρα για τα αλλα αμα θες τα windows 7 μονο στο advent τα σβηνεις ολα χωρις φοβο αρκει βεβαια να παρεις και το buck up των techguys για να περασεις αργοτερα τα xp οπως ηταν οταν το πηρες.

Δημοσ.

Για τα Win7, εγώ απλά έβαλα το dvd, φορμάρισα το partition που έχει τα data/Windows παλιά και άφησα ανέπαφο το recovery partition.

Δημοσ.

σε εμενα εχει χαλασει το μενου του βοοταρησματος και πεταει ερορ πως ληπει το boot\bcd μπορω να μπω καπως να κανω αποκατασταση με καποιο τροπο?δεν εχω κανενα backup

Δημοσ.

Σας χαιρετω σαν νεος κατοχος του 4211,ευχαριστημενος προς το παρον ,κανενα προβλημα,οδηγηθηκα σε αυτη την επιλογη χαρη στις ευστοχες κριτικες και τα σχολια που εχετε ολοι παραθεσει σε αυτο το φορουμ.Μολις παρελαβα λοιπον και μια 9 cell battery απο τον Κινεζο του ebay και παραθετω με την σειρα μου μερικες φωτο,που φαινεται καθαρα ο αυξημενος ογκος.Σε οτι αφορα την πραγματικη αυτονομια θα σας πω πως αφου η μπαταρια φορτιζοταν μολις τα πρωτα 3 λεπτα ,εβγαλα το καλωδιο τροφοδοσιας και πηρα την εκτιμωμενη απο τα xp αυτονομια των 4ωρων και 15 λεπτων,(59%)ακομα φορτιζει αρα δεν γνωριζω την πραγματικη αυτονομια.Θα ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια....μηπως θα μπορουσε να ενημερωσει καποιος τι γινεται με το ασυρματο δικτυο?εχω ενα speedtouch 585v6 ,το 4211 βρισκει το σημα ,αλλα παιρνω συνεχως το μηνυμα ,πως το δικτυο ειναι αναξιοπιστο με μειωμενη συνδεσιμοτητα κλπ,ενω τα αλλα μου δυο λαπτοπ συνδεονται κανονικα.(εχω τους τελευταιους drivers της realtek)..οποια βοηθεια καλοδεχουμενη..

post-46403-129062990547_thumb.jpg

post-46403-129062990549_thumb.jpg

post-46403-129062990551_thumb.jpg

post-46403-129062990554_thumb.jpg

post-46403-129062990556_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...