Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λάθος thread, ζητώ συγνώμη, το έκανα ξανά post στο σωστό thread.

Επεξ/σία από Sorana
Δημοσ.
Παλιά σου δούλευε?Πριν δλδ βάλεις νέο bios.

Να πω την αλήθεια δν ξέρω. Πάντως την πρώτη φορά π τ έβαλα sd έγραψε your new hardware may not work properly please restart και από εκεί και πέρα τπτ! Α! έχω το τελευταίο bios από την msi, το 1.0B νομίζω λέγεται

Δημοσ.

Processor: 2.5GHz Pentium 4, or equivalent

Κι εκτός της κάρτας γραφικών, και ο atom λογικά είναι αρκετά χειρότερος απ'τον απο πάνω.

Μα καλά, games σε netbook??

Δημοσ.
κ πως να κανω scandisk αφου αμεσως μετα το boot μαυριζει η οθονη ?

να τον ανοιξω δεν παιζει γιατι δεν εχω που να τον δοκιμασω :o

Στην χειρότερη κάνεις μια επανεγκατάσταση των windows :-(

Δημοσ.
Κι εκτός της κάρτας γραφικών, και ο atom λογικά είναι αρκετά χειρότερος απ'τον απο πάνω.

[Αναλογως τη διεργασια] κινειται αναμεσα σε

P4 2GHz & P4 3.6GHz -according to Everest :-)

Δημοσ.
Δηλαδη, δε σε βαζει, ουτε καν σε 'safe mode'?

Ουτε μπορεις να μπουταρεις, με καποιο cd xp,

και απο γραμμη εντολων, να δωσεις scandisk?

Ο sata δισκος του, δοκιμαζεται κ' σε desktop.

Ο desktop που εχω εχει μονο IDE. :o :o

anyway, λογικα κατι με τα windows θα παιζει αλλα επειδη δεν ειχα χρονο να ασχοληθω τον εδωσα για service.

thnx για τις απαντησεις παιδια.

Δημοσ.

παιδια μμετα απο εγκατασταση απο το bios tou advent sto bios tou msi με το που μπηκε στα XP πεταξε παραθυρακι για ενεργοποιηση,δοκιμασα να κανω μεσω ιντερνετ και μ λεει ο διακομηστης ειναι απασχολημενος κατι τετοιο, εχει κανεις καμια ιδεα'??

Δημοσ.

Απορια : Εχω παρατηρησει στο advent ενος φιλου καθως και σε αλλους φιλους ενα προβλημα που εχει να κανει με προβλημα (μηνυμα λαθους) που εμφανιζεται οταν πανε να ξεκινησουνε τα windows.

Μαλιστα το προβλημα εμφανιζεται στις πρωτεσ μερες λειτουργιας.και αν καποιος δεν εχει παρει back up

τρεχει ασχημα.Ξερει κάποιος που οφειλεται?

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά

Μόλις χθες διαπίστωσα ότι το touchpad δεν ανταποκρίνεται. Το προηγούμενο βράδυ δούλευε περίφημα και το πρωί...τέλος! Ενώ o cursor μετακινείται κανονικά, το δεξί κλικ δε λειτουργεί και με το αριστερό κλίκ, εμφανίζεται το μενού του δεξίού. Με εξωτερικό ποντίκι όλα κανονικά.

Δοκιμασα να ξαναπεράσω drivers της Synaptics, να κάνω ρυθμίσεις στην εφαρμογή της Synaptics....Aποτέλεσμα κανένα.Υστερα από πολλές ώρες πειραματισμών και ψαξίματος στο δίκτυο, πέρασα πάλι το restore της αρχικης εγκατάστασης, το αρχικό ΒIOS (η ίδια συμπεριφορά πάλι) και το πακέταρα για service.

Λίγο που διαβασα βέβαια, τόσο τα Advent όσο και τα MSI έχουν παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και στο εξωτερικό.

Να δουμε τι θα γίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...