Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια ξερει κανεις πως να διαγραψω τελειος τα boot.ini απο το advent? Εχω φορμαρει 100 φορες τον σκληρο του δισκο και ολο μου ζηταει να μπουταρω τα xp απο την sd Αν δεν την εχω μεσα μου λεει Δεν ηταν δυνατη η εκκινηση των windows επειδη το παρακατο αρχειο λειπει η ειναι κατεστραμμενο : <windows root>\system32\hal.dll Εγκαταστηστε παλι ενα αντιγραφο του παραπανω αρχειου. Καμια ιδεα? Οταν κανω boot απο το stick επειδη ειχα δοκιμασει και τα mac os X μου βγαζει και την επιλογη mac os x να bootαρει... Εχω κανει διαγραφει 2 φορες του σκληρου δισκου μεσω acronis και αλλες 2 φορες πληρης format και εγκαταστασει των xp απο stickακι...
S2Katana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβαίνω. Δλδ του κάνεις φορμάτ από το cd των ΧP/7 και σου βγάζει το μήνυμα αυτό?
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβαίνω. Δλδ του κάνεις φορμάτ από το cd των ΧP/7 και σου βγάζει το μήνυμα αυτό? Ναι απο οτι διαβασα εχει να κανει με τα boot.ini το θεμα ειναι οτι προσπαθησα τωρα και με linux live cd διαγραψα τον σκληρο αλλα το προλημα παραμενει... Επειδη τωρα γυρισα σπιτι θα κανω μια δοκιμη με το ubcd να δω τι παιζει και ξανα ποσταρο.
S2Katana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Moυ κάνει εντύπωση γιατί εγω του έχω βάλει 2 φορές ΧΡ, 1 φορά black XP, μία φορά Live CD και τώρα μόνιμα Win 7 και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Σε ακραία περίπτωση, θα έβαζα τον σκληρό σε εξωτ.θήκη και και τον φορμάριζα σε άλλο πισί.
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μην σου κανει εντυπωση οταν μλπεξεις με πολλα boots... Τεσπα το θεμα ειναι τωρα και να βαλω να κανω εγκαταστασει τα xp μου λεει unknown system βασικα δεν ξερω τι να κανω.... Θα δοκιμασω τωρα με linux να τον φορμαρω σε fat ξερω γω τι αλλο να κανω?? Τεσπα ξανα ποσταρω μολις εχω νεα.
tolis_01 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μην σου κανει εντυπωση οταν μλπεξεις με πολλα boots...Τεσπα το θεμα ειναι τωρα και να βαλω να κανω εγκαταστασει τα xp μου λεει unknown system βασικα δεν ξερω τι να κανω.... Θα δοκιμασω τωρα με linux να τον φορμαρω σε fat ξερω γω τι αλλο να κανω?? Τεσπα ξανα ποσταρω μολις εχω νεα. Απλά μάλλον δεν έχει γραφτεί καλά το mbr του δίσκου του advent (μπήκε ο bootloader στο mbr της sd). Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις έστω και ένα φορματ και να παραμείνει το boot.ini (αρχείο μέσα στο partition είναι).
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Απλά μάλλον δεν έχει γραφτεί καλά το mbr του δίσκου του advent (μπήκε ο bootloader στο mbr της sd). Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις έστω και ένα φορματ και να παραμείνει το boot.ini (αρχείο μέσα στο partition είναι). Μπορει αλλα αυτο που μου φενετε παραξανω ειναι οτι ειναι ακριβως το ιδιο stickακι δεν το ειχα πειραξει ποτε απο τοτε που εκανε φορματ με αυτο Εξωτερικο dvd drive δεν εχω και καποια στιγμη οπως παει θα παρω ενα κουτακι να το περασω απο το desktop μου εκει μεσα. Το θεμα εινα τωρα τι να κανω? Καμια ιδεα???
tolis_01 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μπορει αλλα αυτο που μου φενετε παραξανω ειναι οτι ειναι ακριβως το ιδιο stickακι δεν το ειχα πειραξει ποτε απο τοτε που εκανε φορματ με αυτο Εξωτερικο dvd drive δεν εχω και καποια στιγμη οπως παει θα παρω ενα κουτακι να το περασω απο το desktop μου εκει μεσα. Το θεμα εινα τωρα τι να κανω? Καμια ιδεα??? Αν λειτουργεί όπως στην εγκατάσταση στα desktops, βάζεις το στικάκι με τα xp, στην πρώτη οθόνη αντί για "enter" πατάς "R", μπαίνεις στον c: (αν δεν είναι ήδη) και δίνεις την εντολή fixmbr.
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αν λειτουργεί όπως στην εγκατάσταση στα desktops, βάζεις το στικάκι με τα xp, στην πρώτη οθόνη αντί για "enter" πατάς "R", μπαίνεις στον c: (αν δεν είναι ήδη) και δίνεις την εντολή fixmbr. Παω να μπουταρω και μου βγαζει missing operating system πφφ δεν μπορω να καταλαβω τα linux μπορω να τα κανω install τα windows οχι why?:rolleyes: 15 τουλαχιστον φορματ του ειχα κανει δεν αντιμετωπεισα ξανα τετοιο προβλημα..
tolis_01 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Προσπαθείς να τα επανεγκαταστήσεις? Κάνεις boot απ'το φλασάκι και δεν γίνεται? Μήπως έχει πρόβλημα το φλασάκι?
Konnidis88 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 1 post στο forum κ αυτο γιατι υπαρχει προβλημα. εχω το advent εδω κ 10 μερες περιπου. Το μονο που του εκανα ειναι οτι του βαλα το Bιos 10A. κ εκει που ειναι ολα καλα κ ωραια σημερα που πηγα να τ'ανοιξω που βγαζει μαυρη οθονη κ μηνυμα : "A disk read error occurred" - "Press Ctrl+Alt+Del to restart" Καμια ιδεα πριν το παω για service ?? :shifty:
Delirium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 "A disk read error occurred" - "Press Ctrl+Alt+Del to restart" Καμια ιδεα πριν το παω για service ?? :shifty: Ξεκινησε με scandisk [Κι αν μπορεις, να συνδεσεις το δισκο σε pc, ωστε να δεις αν τον βλεπει αλλου κανονικα]
Konnidis88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ξεκινησε με scandisk [Κι αν μπορεις, να συνδεσεις το δισκο σε pc, ωστε να δεις αν τον βλεπει αλλου κανονικα] κ πως να κανω scandisk αφου αμεσως μετα το boot μαυριζει η οθονη ? να τον ανοιξω δεν παιζει γιατι δεν εχω που να τον δοκιμασω
@topos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να κανω και γω δυο ερωτησεις αδερφια...? 1)Εχει φανει σε κανεναν αλλο πως το μηχανηματακι ωρες ωρες σε idle(cpu max 30%) εχει μειωμενη αποκρισιμοτητα...? Σαν να εχει φορτωσει 300mb pagefile ενα πραγμα την στιγμη που δεσμευει (απο τον task manager) ~600-700mb ram 2)Ειναι φυσιολογικο οταν ακουμπας(ακομα και ελαφρια) το πλαστικο γυρω-γυρω απο την οθονη για να την κατεβασεις/σηκωσεις να "παραμορφωνετε" η εικονα(σαν να ασκεις αρκετη πιεση απευθειας πανω στην οθονη)?
Delirium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 κ πως να κανω scandisk αφου αμεσως μετα το boot μαυριζει η οθονη ? να τον ανοιξω δεν παιζει γιατι δεν εχω που να τον δοκιμασω Δηλαδη, δε σε βαζει, ουτε καν σε 'safe mode'? Ουτε μπορεις να μπουταρεις, με καποιο cd xp, και απο γραμμη εντολων, να δωσεις scandisk? Ο sata δισκος του, δοκιμαζεται κ' σε desktop. Να κανω και γω δυο ερωτησεις αδερφια...?1)Εχει φανει σε κανεναν αλλο πως το μηχανηματακι ωρες ωρες σε idle(cpu max 30%) εχει μειωμενη αποκρισιμοτητα...? Σαν να εχει φορτωσει 300mb pagefile ενα πραγμα την στιγμη που δεσμευει (απο τον task manager) ~600-700mb ram Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το swap file Και σε iddle, κατεβαζει ταχυτητα @ 800 MHz! Για το (2), δεν το εχω προσεξει, εαν το κανει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα