Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1.6 είναι κανονικά, πάει μέχρι 2.0 και κάποιοι το ανεβάζουν μέχρι 2.2+.

Φυσικά και το ζορίζεις πολύ, χωρίς λόγο, αν και είναι λίγο δύσκολο να αποδείξουν ότι το χάλασες με το o/c.

παντως θα τρεχει καλυτερα φανταζομαι.. εσυ πχ που το εφτασες κ παρατηρησες καμια ανωμαλια?

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

S2KATANA πατησα control - alt -delete μπηκα το task manager k οι ποροι του firefox(memory usage ) ηταν 70.000κ-80.000κ .

Λοιπον πειτε μου το εξης ,περασα τα xp απο αλλο συστημα ,εχω βαλει το service pack 3 ,εχει 2gb μνημη κ οχι ενα ,ειναι περασμενο avast k zone alarm ,μηπως φταιει το service pack 3 των XP ?

Τι να του κανω να ειναι γρηγοροτερος ,εδω μου κολαει κ οταν κανω εναλλαγη στα παραθυρα του firefox στο ινερνετ δηλαδη εχουν καθυστερηση .

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Μηπως εχω περασει κανα λαθος driver ? Π.χ. της καρτα γραφικων? Επισης μου εκανε εντυπωση πως αν μπω στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων μπορω να ανεβασω κ αλλη μια κλιμακα την αναλυση μονο που δεν την δειχνει ομως ολοκληρη στην οθονη απλως ενα μερος της ,οποτε λετε να εχω περασει λαθος vga :-)?

Δημοσ.
S2KATANA πατησα control - alt -delete μπηκα το task manager k οι ποροι του firefox(memory usage ) ηταν 70.000κ-80.000κ .

Λοιπον πειτε μου το εξης ,περασα τα xp απο αλλο συστημα ,εχω βαλει το service pack 3 ,εχει 2gb μνημη κ οχι ενα ,ειναι περασμενο avast k zone alarm ,μηπως φταιει το service pack 3 των XP ?

Τι να του κανω να ειναι γρηγοροτερος ,εδω μου κολαει κ οταν κανω εναλλαγη στα παραθυρα του firefox στο ινερνετ δηλαδη εχουν καθυστερηση .

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Μηπως εχω περασει κανα λαθος driver ? Π.χ. της καρτα γραφικων? Επισης μου εκανε εντυπωση πως αν μπω στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων μπορω να ανεβασω κ αλλη μια κλιμακα την αναλυση μονο που δεν την δειχνει ομως ολοκληρη στην οθονη απλως ενα μερος της ,οποτε λετε να εχω περασει λαθος vga :-)?

Σιγουρα ξανα δοκιμασε με τους drivers εδω

http://support.thetechguys.com/layout.aspx?ID={b1fdbd43-ca23-4266-883d-c6762d457a63}&CatID={789879f1-f9f1-470a-86b6-3445bf15cc31}

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Street αυτους εχω βαλει " Intel 945 graphics accelerator " για να ειμαι σιγουρος θα τους ξαναπερασω αυριο γιατι ειμαι στη δουλεια τωρα κ εχουν κλειδωσει για να κατεβαζουμε :mad:...

Λοιπον το μικρο ομως το εχω μπροστα μου κ στην καρτελα προσαρμογεας μου λεει

Τυπος chip Ιtel GMA 950

Tυπος DAC Ιnternal

Μεγεθος μνημης 224 ΜΒ

Υστερα

Προγραμμα οδηγησης 19/12/07

Εκδοση 6,14,10,4906

Επεξ/σία από AKISHELLAS1
Δημοσ.
ξερεις τιποτα για drivers του audio in/out?

Για drivers επίσης του touchpad:rolleyes:

Καπου διαβασα οτι απο την msi θα φταξουν drivers για το audio in & out και του μικροφωνου της καμερας...

Υπάρχει μια λύση υπό ανάπτυξη αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμη (Voodoo Team).

Όσο για το touchpad, υπάρχει λύση για το 10.5.6

Όσα χρειάζεσαι είναι στο msiwind.net αλλά αν θές κάτι συγκεκριμένο, ρώτα και εδώ.

Δημοσ.
Υπάρχει μια λύση υπό ανάπτυξη αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμη (Voodoo Team).

Όσο για το touchpad, υπάρχει λύση για το 10.5.6

Όσα χρειάζεσαι είναι στο msiwind.net αλλά αν θές κάτι συγκεκριμένο, ρώτα και εδώ.

Ναι για το πρωτο μολις τωρα βρικα την λυση για το touchpad τι ξερεις???

Εγω παντως που προσπαθησα να αναβαθμισω σε 10.5.6 ολα πηγαν χαλια και τωρα δυσκολα θα ξανα προσπαθισω...

Δημοσ.
παντως θα τρεχει καλυτερα φανταζομαι.. εσυ πχ που το εφτασες κ παρατηρησες καμια ανωμαλια?

Eγώ το έχω στο 1.6, δεν με ενδιέφερε κάτι παραπάνω.

Αλλά και στα 2.0 σταθερό είναι, απλά ζεσταίνεται πιο πολύ και προφανώς καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.

AKISHELLAS1, ολα νορμάλ μου φαίνονται.

Δημοσ.
Ναι για το πρωτο μολις τωρα βρικα την λυση για το touchpad τι ξερεις???

Εγω παντως που προσπαθησα να αναβαθμισω σε 10.5.6 ολα πηγαν χαλια και τωρα δυσκολα θα ξανα προσπαθισω...

Για δες εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το sleep mode αλλαζει καπου?

να το βγαλω εντελως η να το βαλω μετα απο ωρες γιατι πεφτει για υπνο κ μου κοβει τις ληψεις...

xp εχω..

ΑΚΥΡΟ.βρηκα που ηταν κρυμενη η αδρανοποιηση....

Επεξ/σία από telis_petsotis
Δημοσ.
ωραια τσαντα αλλα πιστευω "λιγο" τσιμπημενη η τιμη της

http://www.provantage.com/case-logic-xntm-3-black~7CSLO1H9.htm

ξερει κανεις καμια παρομοια λυση για μεταφορα?? δεν με νοιαζει να ειναι μαρκας

Δεν ξέρω κάτι ίδιο στο net, αλλά είχα δει στο Saturn κάποιες παρόμοιες στα 20 Ευρώ. Πριν κάνα 20-ήμερο περίπου.

Εγώ βολεύτηκα με μια sleeve των 3 Ευρώ και το έχω στο backpack, καθότι πάντα κουβαλάω 200 πράγματα και άμα είχε το καθένα τη δική του θήκη...:shock:

Ακούστε τώρα και τον πόνο μου και διαφωτίστε με.

Πήρα μια 6-cell μπαταρία από ένα Κινέζο. Έλεγε ότι είναι 5200 mAh, και το ίδιο γράφει και η ετικέτα, αλλά το Notebook Battery Info λέει Maximum Capacity 48840 mWh (/11,1 V=4400 mAh). Σε όλα τα άλλα πεδία λέει not available, φυσικά.

Το θέμα είναι, αυτό, είναι αξιόπιστο; Κανένα άλλο free πρόγραμμα να το δοκιμάσω ξέρετε (Με link, αν είναι εύκολο);

Φυσικά του έστειλα mail και περιμένω να τον μαυρίσω στο bay, αλλά επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά (φάνηκε?:-)), δεν ξέρω αν θα είναι αξιόπιστη η μαυρίλα μου!

Δημοσ.
Για δες εδώ.

Η συγκεκριμένη λύση αφορά τα sentelic touchpad του wind. Τα δικά μας μηχανάκια φοράνε synaptics για το οποίο λύση για απλό scrolling δεν έχω βρει. Ξέρει κανείς κάτι άλλο???

Δημοσ.
Η συγκεκριμένη λύση αφορά τα sentelic touchpad του wind. Τα δικά μας μηχανάκια φοράνε synaptics για το οποίο λύση για απλό scrolling δεν έχω βρει. Ξέρει κανείς κάτι άλλο???

Sorry, βιάστικα, εννούσα αυτό (αυτό έκανα και δουλεύει μια χαρά)

Δημοσ.

Καλό μήνα παίδες! Στο δικό μου δν λειτουργεί το card reader έβαλα - έβγαλα drivers τιποτα!. Να πω οτι έχω βλει το msi bios για overclock. Καμλια λύση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...