black be Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 παιδια βρεθηκε η λυση στο προβλημα. μαζι με την αγορα του netbook πηρα και ενα φλασακι για να κανω backup. το θεμα ειναι οτι δεν κανουν ολα για boot. μαλλον ο πωλητης δεν το ηξερε. σημερα που πηγα ηταν εκει ενας που ηξερε. μου εκανε ανακτηση και επιπλεων πηρα αλλο flash. πρεπει να εχει την ενδειξη U3.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια τι λαθος εχω κανει κ οταν βλεπω video απο youtube μου κανει σπασιματα στην οικονα δηλαδη δεν ειναι συνεχομενη χωρις κανενα κολημα(λες κ βλεπεις απο καμερα που δεν ειναι συνεχομενη η κινηση). Εχω περασει τυς drivers VGA απο το site της msi ,
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Disk usage ίσως?Δες λίγο πόσο σου τρώει ο Firefox.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 " Disk usage " τι εννοεις ? Που το κοιταζω αυτο? Ο δισκος μου ειναι εκτος του λειτουργικου κενος ο υπολοιπος.
yiannis75t Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εβαλα 1 g στη μνημη (συνολο 2). η καρτα γραφηκων αυξανει ? και πως ? ευχαριστω
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 " Disk usage " τι εννοεις ? Που το κοιταζω αυτο? Ο δισκος μου ειναι εκτος του λειτουργικου κενος ο υπολοιπος. Πάρα Ctrl+Alt+Del και δες πόσο χρησιμοποιεί τους πόρους του συστήματος.
Sorana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω μια μπαταρία για το netbook, αλλά θα ήθελα να με διαφωτίσετε. Βλέπω ότι κάποιοι έχουν πάρει 6 cell 4400mah άλλοι 6cell 5200mah άλλοι 9cell 7200mah και τέλος 9cell 6600mah. Ξέρει καποιος να μου πει τις διαφορές μεταξύ των παραπάνω. Θέλω να κερδίσω όσο γίνεται σε αυτονομία αλλά φοβάμαι το μέγεθος της 9cell,μην είναι γκουμούτσα. Κάπου διάβασα ότι η 9cell 6600mah είναι κάτι ενδιάμεσο από την 6cell και την 9cell 7200mah όσον αφορά μέγεθος και αυτονομία, κάτι τέτοιο μάλλον είναι το ιδανικό για μένα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Οπως είπα και πιο πάνω, για μένα αν πας σε μεγαλύτερη, αξίζει η 9άρα, αν και είναι κάπως πιο βαρύ.
Street-Fighter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εχει περασει τα μακ κανενας απο δω να των ρωτισω???
lalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εχει περασει τα μακ κανενας απο δω να των ρωτισω??? Εγώ, ποια είναι η ερώτηση?
telis_petsotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια ακουω οτι αλλαζουν τα βιος σε αυτα της μσι η τα κανουν απντειτ αλλα δεν ξερω τι σου προσφερουν αυτα..μπορει καποιοςνα με διαφωτισει? εγω πχ το εχω μανατο δεν πειραξα τιποτα παραμονο τον οδηγο του ασυρματου.
Street-Fighter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ, ποια είναι η ερώτηση? ξερεις τιποτα για drivers του audio in/out? Για drivers επίσης του touchpad:rolleyes: Καπου διαβασα οτι απο την msi θα φταξουν drivers για το audio in & out και του μικροφωνου της καμερας...
telis_petsotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Aπλά κάνεις overclock τον cpu. κ ποσο θα φτασει δηλαδη πανω απο 1.8? διαβασα καπου πως το οβερλοκ μπορει να προκαλεσει βλαβες στο hardware αληθευει? η εγγυηση χανεται ουτως η αλλως αν το κανω φανταζομαι ποσο μαλλον αν προκληθει καποιο προβλημα απο αυτο..
S2Katana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 1.6 είναι κανονικά, πάει μέχρι 2.0 και κάποιοι το ανεβάζουν μέχρι 2.2+. Φυσικά και το ζορίζεις πολύ, χωρίς λόγο, αν και είναι λίγο δύσκολο να αποδείξουν ότι το χάλασες με το o/c.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα