Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα αδικείς κάπως, λόγω της δυσκολίας στην συνήθειά τους...Πως τα τρέχει?

Μια χαρά τα τρέχει και το βασικότερο και με wifi (τα καλά της realtek). Στο θέμα ιντερνετ ο firefox μου φάνηκε λίγο πιο αργός σε σχέση με τον explorer, ενώ πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρεις τα κατάλληλα προγράμματα για mp3/movies etc. Σαν σύστημα το Macosχ dεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, απλά λίγο περίεργo. Επίσης όπως είπα τα προγράμματα του μου φαίνονται περισσότερα ¨φτωχά" σε σχεση με τα αντιστοιχα των windows. (π.χ. εγκατέστησα το msn messenger...τεράστια διαφορά μεταξύ των εκδόσεων των δυο λειτουργικών). Θα το ψαξω λίγο ακόμη αν και πολύ δύσκολα να βγάλω τα windows απο την καθημερινότητά μου. Πάντως επιφυλάσομαι καθως τα Macos έχουν πολύ φανατικό κοινό και δεν μπορεί να έχουν άδικο όλοι αυτοί.

Επεξ/σία από panos2000gr
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γκρρρρ....:mad:

Μόλις παρατήρησα ότι τα σύμβολα μπαταρίας, wifi, caps lock,bluetooth κτλ κτλ (πάνω από τα led στο κάτω δεξί μέρος του netbook) αρχίζουν να ξαβάφουν σιγά σιγά. :mad:

Δημοσ.
Δεν θέλω ακόμη να αδικήσω τα Macosx, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα μαζί τους. Μου φάνηκαν κάπως δύσχρηστα ενώ τα προγράμματα τους λίγο "φτωχότερα" από τα αντίστοιχα των windows. Θα προσπαθήσω βέβαια να εξοικιωθώ μαζί τους περισσότερο για να βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα...

Κοιτα το οτι ειναι ειναι σιγουρα εγω τα περασα για να εχω και μια επαφη με το os αυτο ;)

Με 1gb παντως που δοκιμασα τα τρεχει ανετα με full εφε κλπ..

Βασικα δεν επαθα και ολας...

Τα περιμενα αλλιως τα mac...

Μαλλον αρκετα ειναι φημες σωστα??

Και λοιπον αυτο που ελεγα καιρο θα το ξανα πω και τωρα με την λιγη εμπειρια που ειχα εως τωρα με τα mac...

Τα windows ειναι το καλυτερο os!!!

Αμα εισαι προγραμματιστεις σιγουρα mac η αμα εισαι ασχετος απο γενικη συντηρηση συστημάτων..

Τα windows δεν ειναι ασχημο os απλα οταν περναει καποιος προγραμματα που ειναι διχως υπογραφη και δικαιοματα των windows τοτε σιγουρα να περιμενει οτι θα του κρασαρουν...B)

Δημοσ.

παιδια βοηθεια.

μολις πηρα και εγω το advent.

εκανα αντιγραφο ασφαλειας.

μετα ειπα να βαλω καποια προγραμματα.

ενω τα ειχα βαλει σχεδων ολα και ειχα κανει και τις αναβαθμισεις ,ξαφνικα μου εβγαλε μια μπλε οθονη γεματη με γραμματα(συμβολα,κινεζικα...).

απο εκει και περα κανει συνεχεια μονο του επανεκινηση.

δεν δεχετε το φλασακι για ανακτηση.

φορτωνει τα widows και μολις ανοιξουν παλι τα ιδια.

βοηθεια..........

Δημοσ.
παιδια βοηθεια.

μολις πηρα και εγω το advent.

εκανα αντιγραφο ασφαλειας.

μετα ειπα να βαλω καποια προγραμματα.

ενω τα ειχα βαλει σχεδων ολα και ειχα κανει και τις αναβαθμισεις ,ξαφνικα μου εβγαλε μια μπλε οθονη γεματη με γραμματα(συμβολα,κινεζικα...).

απο εκει και περα κανει συνεχεια μονο του επανεκινηση.

δεν δεχετε το φλασακι για ανακτηση.

φορτωνει τα widows και μολις ανοιξουν παλι τα ιδια.

βοηθεια..........

Βάλε το flashaki σε μία θύρα, την ώρα που θα ανοίξει το netbook πάτα απαναλαμβανόμενα το F11. Έπειτα από το μενού που θα σου εμφανιστεί επέλεξε να κάνει boot από το flashaki.

Αν το αντίγραφο στο flashaki έχει γίνει σωστά θα σου δουλέψει αλλιώς υπάρχουν και άλλες λύσεις. Κάνε πρώτα αυτό που σου είπα και εδώ είμαστε για τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

τα εχω κανει αυτα.

δεν κανει boot απο φλασακι.

κανω οτι λενε οι οδηγιες και μολις πατησω enter κανει εκκινηση και μολις ανοιξουν τα win ξανα τα ιδια

Δημοσ.

και αυτο.

μου βγαζει αμεσως μετα αυτη την μπλε οθονη με τα κινεζικα.

μηπως κολησα κατι;

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

format υπαρχει τροπος να γινει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα γινονται πιο γοητευτικά με τα mac οs x !!!!!

Το πουλαω 600 € οποιος ενδιαφέρεται χεχε συμφέρει LOL

A το recovery παλι δεν μου το αναγνωριζει :(

Τι γινετε θα μας τρελανει????

Ο σκληρος formaρισμενος κανονικα το στικακι 2gb και το restore με τα αρχειακια του κανονικα μεσα αλλα μου βγαζει disk boot error καμια ιδεα??

Δεν καιγομαι αλλα πως γινετε την μια να κανει boot και την αλλη τσου???

Επεξ/σία από Street-Fighter
Δημοσ.

εχω ενα προβλημα και οποιος ξερει....

εβαλα το football manager 09 στο adventaki και κανα δυο φορες επαιξα κανονικα . τωρα παταω την συντομευση και προσπαθει να το ανοιξει αλλα τιποτα.

αν ξαναπατησω λεει οτι το προγραμα ηδη τρεχει.

το task man το εχει μονο στις διεργασιες και την μνημη που τραβαει (εχω 2 g μνημη). αν ξερει κανεις...

Δημοσ.
εχω ενα προβλημα και οποιος ξερει....

εβαλα το football manager 09 στο adventaki και κανα δυο φορες επαιξα κανονικα . τωρα παταω την συντομευση και προσπαθει να το ανοιξει αλλα τιποτα.

αν ξαναπατησω λεει οτι το προγραμα ηδη τρεχει.

το task man το εχει μονο στις διεργασιες και την μνημη που τραβαει (εχω 2 g μνημη). αν ξερει κανεις...

unistall & install αυτο δεν νομιζω να εχει σχεση εξαλλου με το advent :o :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...