S2Katana Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Όπως αναφέρω και παραπάνω, θα πρέπει να την αφήσεις να αδειάσει μέχρι να κλείσει ο υπολογιστής. Όχι να μπεί σε αναμονή αλλά να κλείσει τελείως. Από την διαχείριση ενέργειας βάλε τον να είναι υπολογιστής παρουσιάσεων και άστον να αδειάσει τελείως ή μπαταρία.Στην συνέχεια ενώ είναι κλειστός φόρτισε την μπαταρία του. Όταν σβήσει το λαμπάκι της φόρτισης τότε να τον ανοίξεις. Άστον να αδειάσει πάλι και θα δείς ότι πλέον ο μετρητής δείχνει σωστά την κατάσταση εκφόρτισης. Αυτό ακριβώς έκανα και τώρα περιμένω. @panos2000gr, απολύτως σφραγισμένη ήταν.
telis_petsotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 παιδια οταν τον ανοιγω κ εμφανιστει η επιφανεια εργασιας εκει που φορτωνουν τα προγραμματα μου πεταει ενα παραμετροποιηση του συστηματος απο techguys.ειναι φυσιολογικο η εκανα καμια βλακεια οταν εκανα το μπακ απ?
hristos 22 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Απολυτως φυσιολογικο.......μην ανησυχης το βγαζει και σε μενα απο την πρωτη μερα.......μεχρι και τωρα εδω και 6 ολοκληρους μηνες
AKISHELLAS1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εχω περασει ολους τους οδηγους εκτος μου λεει απο device manager -> PCI Device ,κ usb ποθ τους βρισκω αυτοθς?ποιος οδηγος λειπει? Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2009 από AKISHELLAS1
S2Katana Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Card reader? Ολα οκ με την μπαταρία, χαλαρά 6μιση ώρες με το High Performance και συνεχή αναπαραγωγή ταινίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Card reader? Ολα οκ με την μπαταρία, χαλαρά 6μιση ώρες με το High Performance και συνεχή αναπαραγωγή ταινίας. τις 6 ωρες τις πετυχες χωρίς καποιες εξτρα ρυθμησεις η μονο με το high perfomance ?
S2Katana Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Οχι τίποτε, wifi, surfing και High Performance.
Street-Fighter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μολις περασα τα mac os x και ειμαι πολυ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
nithe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Το στειλα το μικρο τελικα σημερα το πρωι για επισκευη ο τεχνικος που ειχαν στον Κωτσοβολο μου ειπε ότι θα κανει κανα 2 βδομαδες για να μου ρθει. Για να δουμε πιστεύω να μην είναι περισσότερο γιατι ήδη μου λείπει. Θα σας ενημερώσω όταν το παραλάβω Προς ενημέρωση των φίλων τελικά σήμερα με πήραν τηλέφωνο και το παρέλαβα πριν από λίγο το μικρό (μου άλλαξαν τα ηχεία). Αρκετά καλά θα έλεγα μόνο μια βδομάδα περίμενα
AKISHELLAS1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Card reader ,bluetooth,wifi,vga τους εχω περασει τους οδηγους οποτε pci που λειπει πιος οδηγος να ειναι στο device manager που βλεπω οτι λειπει ?
telis_petsotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια πως γινεται να βαλω τα αγγλικα αντι των ελληνικων ως ''default ρυθμιση''(δεν ξερω καν αν υπαρχει αυτος ο ορος για το συγκεκριμενο θεμα κ σορρυ αν ειναι βλακεια αλλα ετσι το αντιλαμβανομαι) δηλαδη να μην αλλαζω γλωσσα καθε φορα που ανοιγω εναν μπροουσερ κ παω γραψω τη διευθυνση η οταν μετονομαζω ενα αρχειο μεσα στο pc. γινεται?
gherudos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αν έχεις ΧΡ πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου και στις τοπικές ρυθμίσεις στο 2ο tab αν θυμάμαι καλά μπορείς να προσθέσεις/αφαιρέσεις γλώσσες και να επιλέξεις και ποια θα έχει για προεπιλογή.
telis_petsotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αν έχεις ΧΡ πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου και στις τοπικές ρυθμίσεις στο 2ο tab αν θυμάμαι καλά μπορείς να προσθέσεις/αφαιρέσεις γλώσσες και να επιλέξεις και ποια θα έχει για προεπιλογή. ευχαριστω φιλε ειχε αρχισει να γινεται κουραστικο....
panos2000gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μολις περασα τα mac os x και ειμαι πολυ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Δεν θέλω ακόμη να αδικήσω τα Macosx, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα μαζί τους. Μου φάνηκαν κάπως δύσχρηστα ενώ τα προγράμματα τους λίγο "φτωχότερα" από τα αντίστοιχα των windows. Θα προσπαθήσω βέβαια να εξοικιωθώ μαζί τους περισσότερο για να βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα...
S2Katana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Τα αδικείς κάπως, λόγω της δυσκολίας στην συνήθειά τους...Πως τα τρέχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα