Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως αναφέρω και παραπάνω, θα πρέπει να την αφήσεις να αδειάσει μέχρι να κλείσει ο υπολογιστής. Όχι να μπεί σε αναμονή αλλά να κλείσει τελείως. Από την διαχείριση ενέργειας βάλε τον να είναι υπολογιστής παρουσιάσεων και άστον να αδειάσει τελείως ή μπαταρία.

Στην συνέχεια ενώ είναι κλειστός φόρτισε την μπαταρία του. Όταν σβήσει το λαμπάκι της φόρτισης τότε να τον ανοίξεις. Άστον να αδειάσει πάλι και θα δείς ότι πλέον ο μετρητής δείχνει σωστά την κατάσταση εκφόρτισης.

Αυτό ακριβώς έκανα και τώρα περιμένω.

@panos2000gr, απολύτως σφραγισμένη ήταν.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια οταν τον ανοιγω κ εμφανιστει η επιφανεια εργασιας εκει που φορτωνουν τα

προγραμματα μου πεταει ενα παραμετροποιηση του συστηματος απο techguys.ειναι

φυσιολογικο η εκανα καμια βλακεια οταν εκανα το μπακ απ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω περασει ολους τους οδηγους εκτος μου λεει απο device manager -> PCI Device ,κ usb ποθ τους βρισκω αυτοθς?ποιος οδηγος λειπει?

Επεξ/σία από AKISHELLAS1
Δημοσ.
Card reader?

Ολα οκ με την μπαταρία, χαλαρά 6μιση ώρες με το High Performance και συνεχή αναπαραγωγή ταινίας.

τις 6 ωρες τις πετυχες χωρίς καποιες εξτρα ρυθμησεις η μονο με το high perfomance ?

Δημοσ.
Το στειλα το μικρο τελικα σημερα το πρωι για επισκευη ο τεχνικος που ειχαν στον Κωτσοβολο μου ειπε ότι θα κανει κανα 2 βδομαδες για να μου ρθει. Για να δουμε πιστεύω να μην είναι περισσότερο γιατι ήδη μου λείπει.:rolleyes: Θα σας ενημερώσω όταν το παραλάβω

Προς ενημέρωση των φίλων τελικά σήμερα με πήραν τηλέφωνο και το παρέλαβα πριν από λίγο το μικρό (μου άλλαξαν τα ηχεία). Αρκετά καλά θα έλεγα μόνο μια βδομάδα περίμενα :lol:

Δημοσ.

ρε παιδια πως γινεται να βαλω τα αγγλικα αντι των ελληνικων ως ''default ρυθμιση''(δεν ξερω καν αν υπαρχει αυτος ο ορος για το συγκεκριμενο θεμα κ σορρυ αν ειναι βλακεια αλλα ετσι το αντιλαμβανομαι) δηλαδη να μην αλλαζω γλωσσα καθε φορα που ανοιγω εναν μπροουσερ κ παω γραψω τη διευθυνση η οταν μετονομαζω ενα αρχειο μεσα στο pc. γινεται?

Δημοσ.

Αν έχεις ΧΡ πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου και στις τοπικές ρυθμίσεις στο 2ο tab αν θυμάμαι καλά μπορείς να προσθέσεις/αφαιρέσεις γλώσσες και να επιλέξεις και ποια θα έχει για προεπιλογή.

Δημοσ.
Αν έχεις ΧΡ πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου και στις τοπικές ρυθμίσεις στο 2ο tab αν θυμάμαι καλά μπορείς να προσθέσεις/αφαιρέσεις γλώσσες και να επιλέξεις και ποια θα έχει για προεπιλογή.

ευχαριστω φιλε ειχε αρχισει να γινεται κουραστικο....

Δημοσ.
Μολις περασα τα mac os x και ειμαι πολυ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ :)

Δεν θέλω ακόμη να αδικήσω τα Macosx, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα μαζί τους. Μου φάνηκαν κάπως δύσχρηστα ενώ τα προγράμματα τους λίγο "φτωχότερα" από τα αντίστοιχα των windows. Θα προσπαθήσω βέβαια να εξοικιωθώ μαζί τους περισσότερο για να βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...