S2Katana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ με AVG είμαι οκ. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** (sucks) Hρθε και το μπαταριάκι. Η παλιά και η καινούρια Εχει σηκωθεί αρκετά από εμπρός και είναι πολύ πιο εύκολη η πληκτρολόγηση. Πάντως από την 6άρα η διαφορά μεγέθους είναι ελάχιστη και η διάρκεια ατελείωτη, με full cpu usage((everest stress test) 6+ ώρες. (Tι ηλίθια που είναι η ένωση μηνυμάτων μετά από μία μέρα,έλεος...) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2009 από S2Katana Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Sorana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή πήρα την παρακάτω θήκη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803289 αλλα βλέπω ότι με την 6cell σηκώνεται το netbook, και αναρωτιέμαι αν θα χωράει. Δεν έχω ανοίξει ακόμα τη συσκευασία και αν μπορουσε κάποιος να βοηθήσει διαφορετικά να πάω να πάρω τη μεγαλύτερη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803292.
S2Katana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Θες να κάνω δοκιμή με το δικό μου, που έχω μια παρόμοια με τη Sweex?
geran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 να ρωτησω κατι...με το που το βγαζουμε απο το κουτι του ,ποσες ωρες το αφηνουμε για την πρωτη φορτιση??
Sorana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 S2Katana αν μπορουσες θα με βοηθουσε αρκετά. Οι διαστάσεις της θήκης είναι (H x W x D): 176 x 254 x 25 mm, αν και της δικής σου είναι ίδιες τότε δες αν μπορείς αν χωράει οκ με την 6cell. Ευχαριστώ
S2Katana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Στη δική μου χωράει μια χαρά. Εχουμε το ίδιο πάχος-πλάτος, αλλά εμένα είναι 2cm πιο μακριά σε ύψος.
Street-Fighter Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 να ρωτησω κατι...με το που το βγαζουμε απο το κουτι του ,ποσες ωρες το αφηνουμε για την πρωτη φορτιση?? Μέχρι να φορτίσει δεν χρειάζεται παρά πάνω Αλλα και να ήθελες να την φορτίσεις παρα πανω δεν γίνετε S2Katana καλορίζικη η μπαταριά Από που την πήρες???
freebird75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 να ρωτησω κατι...με το που το βγαζουμε απο το κουτι του ,ποσες ωρες το αφηνουμε για την πρωτη φορτιση?? Μέχρι να σβήσει το λαμπάκι της φόρτισης. Οι μπαταρίες λιθίου έχουν τσιπάκι το οποίο μετράει ξεχωριστά το κάθε cell της μπαταρίας και σταματάει αυτόματα την φόρτιση, όταν η τάση έχει φτάσει στην επιθυμητή τιμή. Οπότε από την στιγμή που θα σβήσει το λαμπάκι της φόρτισης ουσιαστικά σταματάει η φόρτιση. Αυτό όμως που πρέπει να κάνεις είναι μετά την πρώτη φόρτιση να αφήσεις την μπαταρία να αδειάσει τελείως (δλδ η μπαταρία να φτάσει στο 3% όπου είναι ρυθμισμένο να κλείσει το netbook). Η παραπάνω κίνηση είναι απαραίτητη για να μπορέσει το τσιπάκι να έχει τις χαμηλώτερες τιμές από κάθε cell, (να κάνει αρχικοποίηση των τιμών που έχει), έτσι ώστε να εμφανίζει σωστά την κατάσταση της μπαταρίας. Επίσης καλό είναι περίπου κάθε μήνα γίνεται η παραπάνω διαδικασία έτσι ώστε να είναι πιο ακριβής ο ρυθμός και το ποσοστό εκφόρτισης της μπαταρίας. Οι μπαταρίες λιθίου είναι σε μαγάλο ποσοστό απαλλαγμένες από τα κουσούρια των άλλων τύπων μπαταριών (φαινόμενα μνήμης, απαραίτητα πλήρη εκφόρτιση πρίν από την φόρτιση,υπερθερμανση κ.α)
telis_petsotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 παιδια ασχετο αλλα του εχει βαλει καποιος το vistamizer? απο αντιικο εγω το smart security της εσετ του εχω κ δε μου φαινεται βαρυ.. το bitdefernder total security το δοκιμασε κανεις?
puzzle21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αν και κατοχος του asus 1000η να πω οτι εχει πεσει στα χερια μου ενα φυλλαδιο του electroworld οπου εχει το εν λογω μηχανημα για λιγες μερες στα 289 ευρω.. Οποιος ενδιαφερεται οντως best value for money..
S2Katana Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Street-Fighter, σε ευχαριστώ, από το ίδιο site που την πήρε ο Poulinos. Οντως όταν την έβαλα ήταν 100% φορτισμένη και την άφησα να αδειάσει.Απλά με ανησυχεί γιατί χθες έπεσε απότομα από το 30% στο 8%, ελπίζω να είναι λόγω νεότητας.
Voodooman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καιρό έχω να ποστάρω εδώ, γιατί περνάω μία περίοδο ηρεμίας! Το λαπτοπάκι το έχω δύο μήνες σχεδόν, έχω πάψει να το σκαλίζω, μετά τον πρώτο ενθουσιασμό έχει γίνει πια μέρος της καθημερινότητάς μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Το δουλεύω κανονικότατα, με έχει ήδη σώσει αρκετές φορές, το έχω παντού μαζί μου και γενικά το ευχαριστιέμαι πολύ. Από τις πολύ καλές αγορές που έχω κάνει.
panos2000gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Street-Fighter, σε ευχαριστώ, από το ίδιο site που την πήρε ο Poulinos. Οντως όταν την έβαλα ήταν 100% φορτισμένη και την άφησα να αδειάσει.Απλά με ανησυχεί γιατί χθες έπεσε απότομα από το 30% στο 8%, ελπίζω να είναι λόγω νεότητας. Το γεγονός ότι ήταν 100% φορτισμένη σε συνδιασμό με αυτό που σου έκανε μετά το 30% είναι πολύ "ύποπτα" δείγματα! Σίγουρα η μπαταρία σου ήρθε σφραγισμένη? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2009 από panos2000gr
yiannis75t Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 καταλαβαινω οτι ολοι εδω μεσα ειστε λιγο πολυ εμπειροι... εγω που δεν ειμαι και περασα ωρες να διαβασω ολα το post θα ηθελα λιγο παραπανω βοηθεια στο θεμα της αναβαθμισης του bios. μπηκα στο site της msi αλλα εχει μονο wind,κατεβασα ενα αρχειο αλλα τιποτα... ενα αλλο site electo...κατι εχει μονο αγγλικα και φοβαμαι...επισης και για τις ρυθμισεισ μετα στο bios oποιος μπορει ασ βοηθησει
freebird75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Street-Fighter, σε ευχαριστώ, από το ίδιο site που την πήρε ο Poulinos. Οντως όταν την έβαλα ήταν 100% φορτισμένη και την άφησα να αδειάσει.Απλά με ανησυχεί γιατί χθες έπεσε απότομα από το 30% στο 8%, ελπίζω να είναι λόγω νεότητας. Όπως αναφέρω και παραπάνω, θα πρέπει να την αφήσεις να αδειάσει μέχρι να κλείσει ο υπολογιστής. Όχι να μπεί σε αναμονή αλλά να κλείσει τελείως. Από την διαχείριση ενέργειας βάλε τον να είναι υπολογιστής παρουσιάσεων και άστον να αδειάσει τελείως ή μπαταρία. Στην συνέχεια ενώ είναι κλειστός φόρτισε την μπαταρία του. Όταν σβήσει το λαμπάκι της φόρτισης τότε να τον ανοίξεις. Άστον να αδειάσει πάλι και θα δείς ότι πλέον ο μετρητής δείχνει σωστά την κατάσταση εκφόρτισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα