Sorana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για θήκη για το Advent να μου πειτε τη γνώμη σας. Κοιτάζω τη παρακάτω θήκη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803289 αλλά βλέπω στις διαστάσεις της ότι είναι μικρότερη του Advent. Την έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του αν όντως μπαίνει ή όχι και επίσης αν πάρω μια μεγαλύτερη μπαταρία 6cell ή 9cell θα χωράει ή να πάω σε αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803292 εκτός αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη. Thanx
Street-Fighter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Αυτό όμως που πρόσεξα και μου έκανε αλγεινή εντύπωση είναι ότι την δικιά μου χαλασμένη μπαταρία την βάλανε στην συσκευασία του καινούργιου μηχανήματος που φέρανε από την αποθήκη!!!! Κάποιος άλλος λοιπόν καταναλωτής θα την φορτωθεί! Εϊναι απαράδεκτοι. freebird λες η προηγούμενη μπαταρία που μου έτυχε να ήταν αυτή που πήγες πίσω εσύ???? Δεν νομιζω και να το κανανε και μπροστα σου ολο αυτο Θα το πανε για rma πισω δηλαδη στην advent. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Η βασικότερη διαφορά που εντόπισα μεταξύ των δύο εκδόσεων αφορά το touchpad. Η έκδοση των 120gb είχε πολύ καλύτερο touchpad (synaptics) τόσο στην απόκριση όσο και σε λειτουργίες. Ετσι εξηγείτε που οταν ειχα παει στον κοτσοβολο για αγορα και το ειδα το advent έγγραφε 80gb σκληρό και το touchpad του ηταν αθλιο Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2009 από Street-Fighter Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
yiannis75t Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 νεος και χαρουμενος adventακιας και γω αλλα και ασχετος με αποριες... 1. πως βλεπω την εκδ της rom? 2. γιατι να βαλω την καινουρια και ποια ειναι αυτη? 3. να βαλω το football manager 2009 η δεν θα το τρεχει? 4. να βαλω μνημη + 1g? 5. μπορω να βελτιωσω την καρτα γραφ και την μνημη της? 6. τι ωρα να το βαζω για υπνο να μην κακομαθει? ευχαριστω...!!!
Street-Fighter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ δούλεψε. Μου κάνει όμως εντύπωση και δεν ξέρω αν πρέπει να ειναι έτσι κανονικά: όταν πατάω δεξί κλικο στον υπολογιστή μου εμφανίζει το ίδιο serial και στα 2. Του τύπου: χχχχχ-OEM-χχχχχχχχ-χχx07 Συμβαίνει σε όλα αυτό επειδή είναι OEM έκδοση των windows? οχι ειναι το serial number του buck up σου γιαυτο δεν χριαζετε και ενεργοποίηση καθε φορα που κανεις restore Και γιαυτο κυριως δεν βλεπεις στα torrent να το εχουν ενεβασει
Delirium Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για θήκη για το Advent να μου πειτε τη γνώμη σας. Κοιτάζω τη παρακάτω θήκη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803289 αλλά βλέπω στις διαστάσεις της ότι είναι μικρότερη του Advent. Την έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του αν όντως μπαίνει ή όχι Μπαινει μια χαρα! (εχω την κοκκινη ) [μοιαζει σα ματωβαμενη στο χρωμα ]
Street-Fighter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 νεος και χαρουμενος adventακιας και γω αλλα και ασχετος με αποριες...1. πως βλεπω την εκδ της rom? 2. γιατι να βαλω την καινουρια και ποια ειναι αυτη? 3. να βαλω το football manager 2009 η δεν θα το τρεχει? 4. να βαλω μνημη + 1g? 5. μπορω να βελτιωσω την καρτα γραφ και την μνημη της? 6. τι ωρα να το βαζω για υπνο να μην κακομαθει? ευχαριστω...!!! Καλορίζικο Ολα τα παραπάνω εκτος απο τα 2 εχουν απαντηθεί. Το Football manager λογικα θα στο τρεχει ανετα δεν χανεις και τιποτα να δοκιμάσεις σωστα? Οσο τι ωρα να το βαζεις για υπνο επειδη ειναι ησυχο παλικαράκι το advet δεν νομιζω να σε νοιάζει να κάτσει λιγο παραπανω το βραδάκι και να κατεβαζει torrents
roberto30 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 κι όμως μπροστά μου έγινε, εβγαλε την ελλατωματική μπαταρία μου και την έβαλε στο ναϊλον σακουλάκι του advent που μόλις είχε φέρει από την αποθήκη, στη συνέχεια έκλεισε και το κουτί. Για το αν το κουτί αυτό επέστρεψε στην αποθήκη ή το στείλανε στην Advent για επισκευή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Μάκαρι να το στείλανε για επισκευή και να μην την πατίσει κανένας άλλος.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 κι όμως μπροστά μου έγινε, εβγαλε την ελλατωματική μπαταρία μου και την έβαλε στο ναϊλον σακουλάκι του advent που μόλις είχε φέρει από την αποθήκη, στη συνέχεια έκλεισε και το κουτί. Για το αν το κουτί αυτό επέστρεψε στην αποθήκη ή το στείλανε στην Advent για επισκευή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Μάκαρι να το στείλανε για επισκευή και να μην την πατίσει κανένας άλλος. Πολλύ χλωμο το κάβω να κανουνε κατι τετοιο στην Ελλαδα
Street-Fighter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 κι όμως μπροστά μου έγινε, εβγαλε την ελλατωματική μπαταρία μου και την έβαλε στο ναϊλον σακουλάκι του advent που μόλις είχε φέρει από την αποθήκη, στη συνέχεια έκλεισε και το κουτί. Για το αν το κουτί αυτό επέστρεψε στην αποθήκη ή το στείλανε στην Advent για επισκευή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Μάκαρι να το στείλανε για επισκευή και να μην την πατίσει κανένας άλλος. Και να την πατήσει κάποιος αλλος εσυ τι λες να μην την παει πισω??? Δεν ειναι κατι που δεν φαίνεται μπαμ κάνει σωστά?Όποτε μην σκας Μονο και μονο για το παραπάνω λόγο σου λεω οτι αναγκαστικά θα το πάνε πισω
S2Katana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικά γίνεται. Εγώ είχα πάρει ένα mouse και μου το αντικατέστησαν χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα κτλ...
Sorana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μπαινει μια χαρα! (εχω την κοκκινη )[μοιαζει σα ματωβαμενη στο χρωμα ] Σ ευχαριστώ για την απάντηση, μήπως μπορείς να μου πεις αν θα χωράει και τη μεγαλυτερη μπαταρία, 6 ή 9 cell? Φαντάζομαι οτι για φορτιστή δε παίζει να το χωράει...
S2Katana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Eφόσον είναι ελαστική, θα χωρέσει.
Street-Fighter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 avira εγω αν και προτιμούσα avast αλλα πέφτει λιγο πιο βαρύ όποτε avira ειναι μια χαρουλα
Delirium Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σ ευχαριστώ για την απάντηση, μήπως μπορείς να μου πεις αν θα χωράει και τη μεγαλυτερη μπαταρία, 6 ή 9 cell?Φαντάζομαι οτι για φορτιστή δε παίζει να το χωράει... Φορτιστη οχι, μπαταρια λογικα ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα