Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγόρασα σήμερα αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να φορτίζει η μπαταρία. Αν και το έχω αρκετή ώρα με το ρεύμα του μετασχηματιστή, δεν ανάβει κάποιο φωτάκι για την μπαταρία. Όταν αποσυνδέω το ρεύμα από την μπρίζα τότε το μηχάνημα σβήνει (δηλαδή δεν συνεχίζει με την μπαταρία). Επίσης οταν πατάω το fn και το f10 δεν δείχνει να έχει καμία αντίδραση. Είναι πρόβλημα της μπαταρίας ή του netbook?

Έχει κανείς καμιά ιδέα? μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά? Μήπως πρέπει να το αφήσω όλο το βραδυ για να φορτίσει η μπαταρία? από την άλλη όμως δεν ανάβει κάποιο φωτάκι που να δείχνει ότι φορτίζει... καμιά ιδέα?

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η μπαταρία έχει κουμπώσει σωστα? , οι επαφές στο netbook και στην μπαταρία είναι καθαρές ?

Αν επιτρέπετε , απο πού και πόσο το πήρες ?

Δημοσ.

Την έχω βάλει και βγάλει πολλές φορές για να σιγουρευτώ. Το πήρα από το Electro World 299 Euros. Πρόβλημα με το Wifi μέχρι στιγμής δεν έχει. Δεν έχω δει ποια έκδοση του bios έχει.

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει ως OS τα εργοστασιακά ΧΡ, ΧΡ με εφέ Vista και τώρα Win7.

Και στις 3 περιπτώσεις, 1 στα 20 boot του netbook, όταν είμαι στο ίντερνετ, freezάρει το μηχάνημα και θέλει κλείσιμο από το κουμπάκι.Εκανα το stress test του Everest αλλά δεν βγήκε κάποιο πρόβλημα.

Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω, ώστε να δω από που προέρχεται το σπάνιο αυτό πρόβλημα?

DSCN0501.jpg

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Εχουμε πάρει απο ένα advent εγώ και ο αδερφός μου. Του αδερφού του χάλασε για ανεξήγητο λόγο και δεν μπαινει καν στα boot option. Θα βοηθούσε το backup sd του δικού μου ώστε να γίνει μια πρώτη εκκίνηση στο μηχάνημσ του και να κάνουμε ένα σωστό restore από το δικό του partition? Δυστυχώς στο δικό του δεν προλάβαμε να κάνουμε backup γι αυτό ρωτάω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε του δικού μου. Ευχαριστώ

Ναι δεν θα εχεις προβλημα. Με το δικο μου SD backup εχω επαναφερει δυο ξεχωριστα advent.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Το αγόρασα σήμερα αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να φορτίζει η μπαταρία. Αν και το έχω αρκετή ώρα με το ρεύμα του μετασχηματιστή, δεν ανάβει κάποιο φωτάκι για την μπαταρία. Όταν αποσυνδέω το ρεύμα από την μπρίζα τότε το μηχάνημα σβήνει (δηλαδή δεν συνεχίζει με την μπαταρία). Επίσης οταν πατάω το fn και το f10 δεν δείχνει να έχει καμία αντίδραση. Είναι πρόβλημα της μπαταρίας ή του netbook?

Έχει κανείς καμιά ιδέα? μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά? Μήπως πρέπει να το αφήσω όλο το βραδυ για να φορτίσει η μπαταρία? από την άλλη όμως δεν ανάβει κάποιο φωτάκι που να δείχνει ότι φορτίζει... καμιά ιδέα?

Το advent συναδελφου ειχε παρομοιο προβλημα (με τη μονη διαφορα οτι αναβοσβηνε ενα-εαν θυμαμαι καλα- πορτοκαλι led). Πηγε στο electroworld και του εκαναν επιτοπου αντικατασταση μπαταριας.

Βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε και δευτερο advent οποτε βεβαιωθηκαμε πως εφταιγε η μπαταρια. Τωρα σε εσενα δεν ξερω....

Δημοσ.
Οι φωτογραφίες τα λένε λίγο πολύ μόνες τους...:-)

6cellho1.th.jpg

2batsti9.th.jpg

bat6at0.th.jpg

img0048if7.th.jpg

stocksi8.th.jpg

Μεγειά.

Μέσα στη βδομάδα παραλαμβάνω την 9άρα, οπότε θα ποστάρω!

Δημοσ.

Το advent συναδελφου ειχε παρομοιο προβλημα (με τη μονη διαφορα οτι αναβοσβηνε ενα-εαν θυμαμαι καλα- πορτοκαλι led). Πηγε στο electroworld και του εκαναν επιτοπου αντικατασταση μπαταριας.

Βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε και δευτερο advent οποτε βεβαιωθηκαμε πως εφταιγε η μπαταρια. Τωρα σε εσενα δεν ξερω....

Θα το πακετάρω και θα το πάω πίσω αύριο. Αν γίνεται να το τεστάρουν εκείνη την ώρα μπροστά μου με καινούργια μπαταρία και δουλέψει έχει καλώς. Αν όχι θα ζητήσω να μου το αντικαταστήσουν. Έχει παραγίνει το κακό με τα προϊόντα που έχουν πρόβλημα από το κουτί τους.

Επίσης κατά την αγορά πρόσεξα ότι η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη, τους το είπα και μου είπαν ότι όλες οι συσκευασίες με αυτό τον τρόπο ήταν πακεταρισμένες. Βέβαια μέσα όλα φαινόντοσαν (δεν παίρνω και όρκο) ότι ήταν καινούργια αλλά...ποιος ξέρει.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια υπαρχει κ μια εκδοση ADVENT με σκληρο των 80gb τι διαφορα εχει με αυτο που ειναι 120gb οποιος ξερει ας βοηθησει SOS.Απο τι ξερω η εκδοση με τα 120GB ειναι η 4211 με τα 80gb?

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια υπαρχει κ μια εκδοση ADVENT με σκληρο των 80gb τι διαφορα εχει με αυτο που ειναι 120gb οποιος ξερει ας βοηθησει SOS.Απο τι ξερω η εκδοση με τα 120GB ειναι η 4211 με τα 80gb?

Η βασικότερη διαφορά που εντόπισα μεταξύ των δύο εκδόσεων αφορά το touchpad. Η έκδοση των 120gb είχε πολύ καλύτερο touchpad (synaptics) τόσο στην απόκριση όσο και σε λειτουργίες.

Δημοσ.

Να το πας πίσω, θα σου αντικαταστήσουν άμεσα την μπαταρία. Και σε εμένα είχε συμβεί 15 μέρες αφού το αγόρασα. Έγινε η αντικατάσταση με καινούργια και τώρα δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.
Η βασικότερη διαφορά που εντόπισα μεταξύ των δύο εκδόσεων αφορά το touchpad. Η έκδοση των 120gb είχε πολύ καλύτερο touchpad (synaptics) τόσο στην απόκριση όσο και σε λειτουργίες.

Σε ευχαριστω πανως διοτι ειναι να το παρω αυριο γιαυτο επρεπε να το ψαξω λιγο μην εχει διαφορες τιποτα σημαντικες διαφορες κ μου εκανε εντυπωση οτι ειχε 80gb διοτι της αδερφης μου ειναι 120gb και αυτα που ειναι στο εμποριο τωρα. Τωρα αν ειναι αυτη η διαφορα κ το υπολοιπο hardware (οθονη κ.τλ.λ) το ιδιο τοτε (βαζω ενα ποντηκι :lol:) ολα οκ θα το παρω :-D .

Τωρα οσον αφορα το θεμα με το advend της αδερφης μου ,θα παρω το δευτερο ,θα κανω recovery disc κ υστερα θα τα περασω στις αδερφης μου κ οκ τοτε,σωστος :-) ? Διοτι μονος μου δεν εβγαλα ακρη ,ειμαι λιγο ...., κ παλι σας ευχαριστω .

Δημοσ.
Ναι δεν θα εχεις προβλημα. Με το δικο μου SD backup εχω επαναφερει δυο ξεχωριστα advent.

Σε ευχαριστώ δούλεψε. Μου κάνει όμως εντύπωση και δεν ξέρω αν πρέπει να ειναι έτσι κανονικά: όταν πατάω δεξί κλικο στον υπολογιστή μου εμφανίζει το ίδιο serial και στα 2. Του τύπου: χχχχχ-OEM-χχχχχχχχ-χχx07

Συμβαίνει σε όλα αυτό επειδή είναι OEM έκδοση των windows?

Δημοσ.
Να το πας πίσω, θα σου αντικαταστήσουν άμεσα την μπαταρία. Και σε εμένα είχε συμβεί 15 μέρες αφού το αγόρασα. Έγινε η αντικατάσταση με καινούργια και τώρα δουλεύει μια χαρά.

Το πήγα σήμερα πρωϊ πρωϊ στο κατάστημα και μου αντικαταστήσανε άμεσα την μπαταρία. Το τσέκαρα εκεί και πράγματικα δουλεύει το μηχανιματάκι πλέον με την μπαταρία. Φέρανε μπροστά μου μια άλλη συσκευασία από την αποθήκη και βγάλανε απο εκεί την μπαταρία. Αυτό όμως που πρόσεξα και μου έκανε αλγεινή εντύπωση είναι ότι την δικιά μου χαλασμένη μπαταρία την βάλανε στην συσκευασία του καινούργιου μηχανήματος που φέρανε από την αποθήκη!!!! Κάποιος άλλος λοιπόν καταναλωτής θα την φορτωθεί! Εϊναι απαράδεκτοι.

freebird λες η προηγούμενη μπαταρία που μου έτυχε να ήταν αυτή που πήγες πίσω εσύ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...