Street-Fighter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον δοκιμασα 3 (απο 3 διαφορετικα συστηματα) λειτουργικα ,το ενα ειχε sp2 ,με το που bootari απο το cd δειχνει οτι μου λεει οτι αν θελω να πατησω f6 για δισκους raid κ.τ.λ. αλλα μετα με πεταει σε μια οθονη με διαφορους χαρατκτηρες κ κολλαει δεν κανει τιποτα ,αυτα κ στα τρια cd . Εχω απογοητευτει διοτι δεν καταφερα να κανω κ bootable stickaki σε μια διευθυνση που εδωσε ενα παληκαρι . Εντωμεταξυ βρηκα κατι recovery disk VISTA VAIO τα εβαλα κ με βαζει μεσα σε διαφορες επιλογες ,μπορω να κανω κατι απο εκει ? Α κ μπορω να μπω κ σε command prompt μεσω του recovery του vista ,brhka to καταλογο "boot" k ειναι αδειος ,μπορω να κανω κατι εκει ? Να το φορμαρω μηπως με αφηνει να τελειωνει η υποθεση? Λοιπον δεν εχεις φορμαρει τον δισκο σωστα??? οκ κατεβασε αυτο http://www.ubcd4win.com/ Καψτο σε ενα cdακι ειναι live cd για xp παρε ολα τα αρχεια απο το κρυφο partition η καντο απευθεια buck up imgage απο τα εργαλεια που εχει μεσα και μετα κανε format σε ολο τον σκληρο δισκο... Αφου κανεις φορματ τοτε περνα τα αρχεια ξανα απο το buck up που πηρες η κανε καθαρη εγκαταστασει απο τα δικα σου windows
S2Katana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Λέω να βάλω MacOS. Ποια έκδοση να προτιμήσω?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα,παιδια δεν βγαζω ακρη,φιλε μου το κατεβασα ειναι exe αυτο κανει εγκατασταση κ.λ.π. πως εγω λοιπον να το καψω σε ενα cd ? To περασα σε στικακι το εβαλα να κανει boot απο το stikaki αλλα μεχρι εκει δεν εκανε τιποτα,εχει κανεις τα recovery η να μου το στειλει ουτως η αλλος το δικο μου κωδικο των xp που εχει απο κατω θα βαλω οποτε οκ,αλλιως φιλε Street-Fighter βοηθησε με τι δεν καταλαβα . Επισης το ξαναγραφω με τα cd recovery των Vaio(με διαφορες επιλογες που εχει) μπορω να μπω στο κρυφο σκληρο ,επισης ειδα κ το σκληρο οπου εχει το recovery toy to Advent o,αν λοιπον τo αντιγραψω to recovery του Advent στο στικακι μπορω να το κανω boot to stikaki ωστε να ειναι με το recovery του μεσα?
free-s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 πως εγω λοιπον να το καψω σε ενα cd ? Το γράφεις σε ένα cd
AKISHELLAS1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 οκ,δεν το δοκιμασα να το καψω αλλα δεν το εκανα διοτι νομιζα οτι τι το περασω σε στικακι τι σε cd ειναι το ιδιο,οποτε δεν ειναι?
S2Katana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Kατέβασα το .iso Kalyway 10.5.2 DVD Intel_Amd. Απλά γράφω το .iso σε dvd?Πρέπει να βάλω έξτρα drivers?
kostas2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μη βαράτε αλλά πως αλλάζω το μέγεθος της dedicated μνήμης στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών? Απο το bios δν βρήκα τέτοιο option και είναι κρίμα να έχω 2gb μνήμη και να είναι μόνο 8mb στην κ.γ. Παει μέχρι 256ΜΒ νομίζω.... Βοηθήστε τον δύστυχο να δει και καμια ματροσκα
nithe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μη βαράτε αλλά πως αλλάζω το μέγεθος της dedicated μνήμης στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών? Απο το bios δν βρήκα τέτοιο option και είναι κρίμα να έχω 2gb μνήμη και να είναι μόνο 8mb στην κ.γ. Παει μέχρι 256ΜΒ νομίζω.... Βοηθήστε τον δύστυχο να δει και καμια ματροσκα ποιο Bios εχεις;
kostas2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ποιο Bios εχεις; Το αρχικό φίλε μου (1.08 νομίζω) αλλά δω βλέπω το λόγο να αλλάξω δν με ενδιαφέρει υπερχρονισμός και τέτοια.... πρέπει να υπάρχει ρύθμιση σχετική με την αλλαγή της μνήμης που διαθέτεις στην κάρτα γραφικών... δν είναι δυνατόν να μν υπάρχει έλεος στα κατά τα άλλα πολύ αξιόλογο νετμπουκάκι
S2Katana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Eβαλα τα 7 Beta και πετάει, δεν το περίμενα!
africa_twin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Eβαλα τα 7 Beta και πετάει, δεν το περίμενα! εδώ πάει καλά με τα sVISTA δεν θα πάει με τα 7 που είναι πολύ πιο ελαφριά;
S2Katana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 To διάβαζα, αλλά δεν το πίστευα!
ssof Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μια ερώτηση από έναν υποψήφιο αγοραστή, scroll function στο touch pad λειτουργεί κανονικά ? γιατί διάβασα κάτι αποθαρρυντικά μηνύματα
Street-Fighter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρα τα παει πολυ καλυτερα και απο αρκτετα laptop!! Ειναι και καλης ποιότητας και ακριβείας
tzez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, Εχουμε πάρει απο ένα advent εγώ και ο αδερφός μου. Του αδερφού του χάλασε για ανεξήγητο λόγο και δεν μπαινει καν στα boot option. Θα βοηθούσε το backup sd του δικού μου ώστε να γίνει μια πρώτη εκκίνηση στο μηχάνημσ του και να κάνουμε ένα σωστό restore από το δικό του partition? Δυστυχώς στο δικό του δεν προλάβαμε να κάνουμε backup γι αυτό ρωτάω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε του δικού μου. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα