Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάνο, όταν λες καινούριοι, πόσο καινούριοι?

Αυτούς που έχει στο site της MSI εννοώ. Οταν πήρα το advent και μενα τα ιδια μου έκανε (συνδέσεις/αποσυνδέσεις καθε λιγο και λιγάκι). Απο τότε όμως που εγκατέστησα τους drivers της MSI ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! (είχα διαβάσει βέβαια σχετικό thread για τα προβλήματα των παλιων driver, οπότε ήμουν προετοιμασμένος).

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 05 : 24 : 35-----

Αυτος ειναι κλονος του msi wind η του advent ρε παιδια???

http://www.dailymotion.com/video/x5zzec_medion-akoya-mini-e1210-unboxing_tech

Χωρίς να είμαι σίγουρος, εχω την εντύπωση ότι είναι μετονομασία των Advent σε διάφορες χώρες και ότι η Medion είναι μέλος του Ομιλου που ανήκουν Κοτσώβολος και Electroworld.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά εχει χρησιμοποιήσει καποιος απο εσας εκτος απο το advent to acer a150?αν ναι το advent εχει μεγαλυτερα πληκτρα απο τι το ασερακι?εχω το ασερ και ειμαι υπερ ευχαρηστημενος απλα εχω καπως μεγάλα δάχτυλα και μου τη σπάει αρκετα το πληκτρολόγιο

Δημοσ.

Noμίζω πως το Advent έχει κάπως μεγαλύτερα πλήκτρα.

Αλλά γενικά τα netbooks δεν είναι και για τρελή χρήση πληκτρολογίου.

Δημοσ.
παιδιά εχει χρησιμοποιήσει καποιος απο εσας εκτος απο το advent to acer a150?αν ναι το advent εχει μεγαλυτερα πληκτρα απο τι το ασερακι?εχω το ασερ και ειμαι υπερ ευχαρηστημενος απλα εχω καπως μεγάλα δάχτυλα και μου τη σπάει αρκετα το πληκτρολόγιο

Ειναι μεγαλύτερα....

Δημοσ.

To advent έχεi μεγαλύτερο πληκτρολόγιο από το acer one. Συγκεκριμένα είναι το 92% ενός κανονικού πληκτρολογίου λαπτοπ. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το πληκτρολόγιο και ήταν ένας απο τους βασικότερους λόγους που επέλεξα το advent αντι για κάποια άλλο netbook.

Δημοσ.
To advent έχεi μεγαλύτερο πληκτρολόγιο από το acer one. Συγκεκριμένα είναι το 92% ενός κανονικού πληκτρολογίου λαπτοπ. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το πληκτρολόγιο και ήταν ένας απο τους βασικότερους λόγους που επέλεξα το advent αντι για κάποια άλλο netbook.

Ναι και συνηθως ειναι ετσι και σε ολα τα 10αρια...

Απλα το advent οπως και msi εχουν πολυ καλη τοποθετηση σε σύγκριση με καποια αλλα 10αρια

Δημοσ.

Ρε παιδια εβαλα με εξωτερικο dvd τα windows xp ελληνικα ,εβαλα να κανει boot ΑΠΟ ΤΟ CD ΟΚ το βρισκει αλλα ενψ με βαζει στην διαδικασια των windows δηλαδγ διαβαζει drivers ,τοτε μου βγαζει αλλαμπουρνεζικα μια γλωσσα κ κολαει,τι κανω SOS ....

Δημοσ.
Ρε παιδια εβαλα με εξωτερικο dvd τα windows xp ελληνικα ,εβαλα να κανει boot ΑΠΟ ΤΟ CD ΟΚ το βρισκει αλλα ενψ με βαζει στην διαδικασια των windows δηλαδγ διαβαζει drivers ,τοτε μου βγαζει αλλαμπουρνεζικα μια γλωσσα κ κολαει,τι κανω SOS ....

Σιγουρα δεν φταίει το CD σου...? Έχει ενσωματωμένο το SP2?

Δημοσ.
γεια σας παιδια τι γινεται? ετσι εστειλα για το 1000 ποστ... αντε αλλα τοσα... οχι για μας αλλα για τα adventακια μας!!!!

Oχι για τα αdventακια μας αλλά για την φουκαριάρα τη μάνα τους την msi ασχετο αλλά μου ήρθε:-D

υγ.100 σελίδες είναι 1000 πόστ

Δημοσ.
γεια σας παιδια τι γινεται? ετσι εστειλα για το 1000 ποστ... αντε αλλα τοσα... οχι για μας αλλα για τα adventακια μας!!!!

Χαχα, καλό!:-D:-D:-D

Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασα 3 (απο 3 διαφορετικα συστηματα) λειτουργικα ,το ενα ειχε sp2 ,με το που bootari απο το cd δειχνει οτι μου λεει οτι αν θελω να πατησω f6 για δισκους raid κ.τ.λ. αλλα μετα με πεταει σε μια οθονη με διαφορους χαρατκτηρες κ κολλαει δεν κανει τιποτα ,αυτα κ στα τρια cd :mad: .

Εχω απογοητευτει διοτι δεν καταφερα να κανω κ bootable stickaki σε μια διευθυνση που εδωσε ενα παληκαρι .

Εντωμεταξυ βρηκα κατι recovery disk VISTA VAIO :-) τα εβαλα κ με βαζει μεσα σε διαφορες επιλογες ,μπορω να κανω κατι απο εκει :-D ? Α κ μπορω να μπω κ σε command prompt μεσω του recovery του vista ,brhka to καταλογο "boot" k ειναι αδειος ,μπορω να κανω κατι εκει ? Να το φορμαρω μηπως με αφηνει να τελειωνει η υποθεση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...