MICKTEN7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 τους κατεβαζω και μετα πρεπει να τους βαλω σε συγκεκριμενο φακελο? -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 11 : 06 : 07----- μπηκα msi site αλλα δεν βρηκα τιποτα.εχει realtek8187se
telis_petsotis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 παιδια σημερα το πηρα κ εγω απο κωτσοβολο. λοιπον το εχω στο κουτι ακομη γιαυτο μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να προσεξω η αν πρεπει να κανω κατι αλλο?
Street-Fighter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 παιδια σημερα το πηρα κ εγω απο κωτσοβολο. λοιπον το εχω στο κουτι ακομη γιαυτο μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να προσεξω η αν πρεπει να κανω κατι αλλο? Καλοριζικο!!!! Τιποτα τα βασικα που λεει... Να παρεις buck up το restore οπως σου λεει στις οδιγιες σε ενα stickακι και μετα απλα να προσεχεις μην σου φαει και καμια τουμπα Ξανα καλοριζικο οτι θες εδω ειμαστε
nithe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια εχω προβλημα με το δεξι ηχειο δεν ακουγεται καθολου νομιζω οτι εχει καει. τι λετε να κανω; το service του Κωτσοβολου ειναι καλο η θα κανω να δω το laptopaki κανα μηνα αφου το στειλω. τι με συμβουλευετε να κανω;
Street-Fighter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια εχω προβλημα με το δεξι ηχειο δεν ακουγεται καθολου νομιζω οτι εχει καει. τι λετε να κανω;το service του Κωτσοβολου ειναι καλο η θα κανω να δω το laptopaki κανα μηνα αφου το στειλω. τι με συμβουλευετε να κανω; :shock:
panos2000gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια εχω προβλημα με το δεξι ηχειο δεν ακουγεται καθολου νομιζω οτι εχει καει. τι λετε να κανω;το service του Κωτσοβολου ειναι καλο η θα κανω να δω το laptopaki κανα μηνα αφου το στειλω. τι με συμβουλευετε να κανω; Τσέκαρες τις ρυθμίσεις σου μήπως και το έχεις απενεργοποιήσει κατα λάθος?
nithe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω πανο για το μηνυμα αλλα τις τσεκαρα το αριστερο δουλευει μια χαρα αλλα το δεξι τιποτα...! θα αλλαξω το bios γιατι εχω του msi και θα ξαναβαλω το παλιο και αυριο θα το στειλω για service.Προς το παρον δεν βλεπω αλλη λυση
panos2000gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω πανο για το μηνυμα αλλα τις τσεκαρατο αριστερο δουλευει μια χαρα αλλα το δεξι τιποτα...! θα αλλαξω το bios γιατι εχω του msi και θα ξαναβαλω το παλιο και αυριο θα το στειλω για service.Προς το παρον δεν βλεπω αλλη λυση Κρίμα και εγω υπέθεσα ότι είχες χαλάσει την ρυθμιση του δεξιού ηχείου απο το audio manager. Και μιας και το εφερε η κουβέντα.... Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε τα υποτονικά ηχεία του μικρού μας με κάποια καλύτερης απόδοσης? (πχ harman kardon) Πρέπει να βρούμε κάποια στο ίδιο περίπου μέγεθος ή είναι κάτι πιο σύνθετο?
Street-Fighter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Κρίμα και εγω υπέθεσα ότι είχες χαλάσει την ρυθμιση του δεξιού ηχείου απο το audio manager. Και μιας και το εφερε η κουβέντα.... Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε τα υποτονικά ηχεία του μικρού μας με κάποια καλύτερης απόδοσης? (πχ harman kardon) Πρέπει να βρούμε κάποια στο ίδιο περίπου μέγεθος ή είναι κάτι πιο σύνθετο? Οντος και εμενα με ενδιαφερει αυτο.... Βασικα για τον φιλο μας αφου ειναι μεσα στην εγγύηση αν δεν το εχεις ανοίξει θα στο αλλαξουν σιγουρα dont worry Αλλα ενημερωσε μας και εμας καλου κακου να ξερουμε τι παιζει
telis_petsotis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 παιδια χθες το πηρα, σημερα το ανοιξα κανονικα κ μετα απο καποση ωρα μου εκλεισε το ιντερνετ. ξανασυνδεθηκα αλλα παλι μετα απο λιγο με πεταξε... αυτο συνεχιζεται μεχρι κ τωρα. τι φταιει? τι κανω? α!το μπακαπ που το εκανα σε στικακι αν το γραψω σενα ντιβιντι πειραζει? για να μην παει χαμενο κ το 16αρακι...
Street-Fighter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 παιδια χθες το πηρα, σημερα το ανοιξα κανονικα κ μετα απο καποση ωρα μου εκλεισε το ιντερνετ. ξανασυνδεθηκα αλλα παλι μετα απο λιγο με πεταξε... αυτο συνεχιζεται μεχρι κ τωρα. τι φταιει? τι κανω? α!το μπακαπ που το εκανα σε στικακι αν το γραψω σενα ντιβιντι πειραζει? για να μην παει χαμενο κ το 16αρακι... Ελα ντε.. Που σου εκλεισε το ιντερνετ? Στο νετμουκ η γενικα???? οχι δεν πειραζει και εγω το ιδιο εχω κανει βεβαια το εχω γραψει σε 2 διαφορετικα καλου κακου και το εχω και στο εξωτερικο μου.
telis_petsotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ελα ντε..Που σου εκλεισε το ιντερνετ? Στο νετμουκ η γενικα???? οχι δεν πειραζει και εγω το ιδιο εχω κανει βεβαια το εχω γραψει σε 2 διαφορετικα καλου κακου και το εχω και στο εξωτερικο μου. στο νετμπουκ.δε μενει συνδεδεμενο πανω απο 10λεπτο.αποσυνδεεται κ μετα κανει ανακτηση διευθυνσης δικτυου κλπ αλλα κ παλι αργει να συνδεθει.μηπως φταιει η καρτα? κ κατι αλλο τωρα.ειναι φυσιολογικο να ακουγεται ενας θορυβος σαν δεικτης δευτερολεπτων ρολογιου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα