Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα με πηρε τηλ. η αδερφουλα μου κ μου ειπε ο advent ζηταει ενα cd για να παιξει οταν τον ανοιγει αυτο κ το εκανε ξαφνικα,περασα απο το σπιτι τον πηρα κ οντως οταν τον ανοιγεις σου λεει πως πειραχτηκε καπιο hardware μερος του υπ/στη κ πρεπει να γινει τρεξει απο το cd για να περασει του drivers,το θεμα ειναι πως η μικρη λεει πως δεν πειραξε... τιποτα .

Διαβασα τις οδηγιες μαζι με το κουτι κ ελεγε για να φτιαξω καποιο instalation cd η usb stick τωρα που δεν μπαινει καν στα windows τι κανω ?

Τώρα, αργά.

Όταν λες hardware, υποθέτω εννοείς software driver.

Μπορείς, με την προϋπόθεση ότι δεν σε πειράζει να χάσεις τα δεδομένα σου να κάνεις destructive restore, νομίζω δηλαδή.

Όταν κάνει boot ο υπολογιστής, θα πρέπει να βγάζει για 2'' την επιλογή να κάνεις restore.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό αν δεν έχεις δημιουργήσει ένα boot disk, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που έκανα.

Ευελπιστώ ότι το κρυφό partition εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες για destructive restore.

Αν όχι, πας στα δύσκολα με εξωτερικά cd ή δυσκολότερα με usb stick

Δημοσ.

Λοιπον το πηρα μαζι στη δουλεια μου τωρα κ το εχω ανοιξει. Λεει

windows failed to start . A recent hardware or software change might be the cause . To fi the problem :

1. instert your windows instalation disv and restart your computer.

2. choose your language settings and then click "next".

3.click "repair your computer"

If you do not have this disc ,contact your system administrator or computer manufacturer for assistance .

File: \Boot\BCD

Status : 0x000000f

info: An error occured while attempting to read the boot configuration data .

Παιδια αυτα μου γραφει με το ESC ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ .

SilverCloak αυτο που λες που δειχνει για 2΄'(αν το δειχνει ) τι παταω για να το καταλαβω?

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 05 : 20 : 45-----

Πειτε μου ρε παιδια καποιος τι να κανω ,με cd αν το συνδεσω η με stickaki κ παλι τι κανω ?

-----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 11 : 03 : 15-----

Καλημερα παιδια αν δεν υπαρχει λυση ,να περασω XP που εχω απο αλλον υπ/στη αλλα τους drivers που τους βρισκω,δωστε μια λυση βρε παιδια,ευχαριστω.

Δημοσ.

File: \Boot\BCD

Status : 0x000000f

info: An error occured while attempting to read the boot configuration data .

SilverCloak αυτο που λες που δειχνει για 2΄'(αν το δειχνει ) τι παταω για να το καταλαβω?

OK, άκυρο αυτό που σου είπα. Υπάρχει πρόβλημα στο boot, ίσως και στο MBR.

Αν διαθέτεις εξωτερικό drive και Cd των ΧP, μπορείς να δοκιμάσεις ένα FixMBR.

Τώρα installation μέσω USB, δεν ξέρω πως γίνεται, δεν το έχω κάνει.

Drivers πάντως, εδώ

Δημοσ.

Σευχαριστω ,τωρα μια (ελπιζω τελευταια ερωτηση) ,εχω ενα cd Xp home(γνησια) απο εναν desktop ,αν το βαλω σε εξωτερικο drive που λες ,θα βαλω να κανει boot απο το cd ,υστερα ? Το FixMBR ειναι επιλογη οταν θα παει να το φορτωσει απο το cd των xp η απλα θα πατησω "repair windows" που υπαρχει αυτη η επιλογη ?

Σε ευχαριστω για τους drivers.

Δημοσ.

Tρέξτε πάλι!

Παιδιά, μπορεί κανείς να συγκεντρώσει όλες τις ρυθμίσεις που μπορούμε να κάνουμε στο netbook, προκειμένω να...πετάει?

Δημοσ.
24% ή ακόμα 15% καλύτερες επιδόσεις για κάποιους αξίζει. Είναι η διαφορά π.χ. για smooth 720p mkv playback η ακόμη ομαλότερη λειτουργία κάποιον προγραμμάτων όπως π.χ. το traktor....

Για απλές εφαρμογές όπως internet, IM, ή office δεν είναι απαραίτητο να καταναλώνεις την παραπάνω ενέργια.

Τι λες τώρα:fear: Παίζει .mkv????? Εμένα με vlc player (last version) ακούω μόνο ήχο:cry: Δεν έχω κάνει update bios βέβαια αλλά έχω 2gb μνήμη. Για δώσε πληροφορίες...

Ευχαριστώ:-)

Δημοσ.
Τι λες τώρα:fear: Παίζει .mkv????? Εμένα με vlc player (last version) ακούω μόνο ήχο:cry: Δεν έχω κάνει update bios βέβαια αλλά έχω 2gb μνήμη. Για δώσε πληροφορίες...

Ευχαριστώ:-)

Με το Plex/XBMC σε MAC OS, παίζει .mkv 720p απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!μολις πηρα και εγω ενα advent απο electroworld και εχω απογοητευθει απο το wifi.μεσα στο σπιτι μια βρισκει μια δεν βρισκει μια χανει την συνδεση μονο του μια δεν ανοιγει καν την καρτα μια κολλαει και δεν βλεπει ασυρματα δικτυα.....αν ξερει καποιος φιλος καποια λυση παρακαλω ας με βοηθησει

ευχαριστω

Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!μολις πηρα και εγω ενα advent απο electroworld και εχω απογοητευθει απο το wifi.μεσα στο σπιτι μια βρισκει μια δεν βρισκει μια χανει την συνδεση μονο του μια δεν ανοιγει καν την καρτα μια κολλαει και δεν βλεπει ασυρματα δικτυα.....αν ξερει καποιος φιλος καποια λυση παρακαλω ας με βοηθησει

ευχαριστω

drivers είναι δοκίμασε κάποιον από το site της msi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...