Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα...προσπαθω να κανω αντιγραφο ασφαλειας κ ενω βαζω την καρτουλα sd 2g μολις μου την ζηταει τοτε δεν την εντοπιζει κ μου λεει δεν εχει επιλεγει μοναδα! την βοηθεια σας παρακαλω...! Ειναι καινουργια? Της εχεις κανει φορματ?
S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εχω προβληματιστεί με το θέμα της μπαταρίας.Είναι έμπιστοι οι κινέζοι?Μην πάρουμε και καμιά φωτιά.
aristof1989 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα...προσπαθω να κανω αντιγραφο ασφαλειας κ ενω βαζω την καρτουλα sd 2g μολις μου την ζηταει τοτε δεν την εντοπιζει κ μου λεει δεν εχει επιλεγει μοναδα! την βοηθεια σας παρακαλω...! δοκιμασα και εγω με 2gb αλλα δεν γινετε...με μια 4gb θα κανεις την δουλεια σου...γιατι το backup ειναι περιπου 2,κατι δοκιμασε με μια 4gb ή με κανενα stickaki 4gb και πες μας. ελπιζω να βοηθησα!
S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Nαι παιδιά, μόνο με 4gb βγάζετε άκρη.Και σε εμένα ο,τιδήποτε άλλο δεν βοηθάει.
free-s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Nαι παιδιά, μόνο με 4gb βγάζετε άκρη.Και σε εμένα ο,τιδήποτε άλλο δεν βοηθάει. Εγώ με 2 gb εκανα δουλειά. Αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα,καλό είναι να δοκιμάσεις και με 4gb.
drdino Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ ψήνομαι για μπαταρία, αλλά δεν έχω μηχανάκι για να την βάλω.
Street-Fighter Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ με 2 gb εκανα δουλειά.Αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα,καλό είναι να δοκιμάσεις και με 4gb. +1 με διαμορφωμένο στικακι 2 gb γινετε εκτος αν προσπαθεις να παρεις buck up την τρεχουσα κατασταση του συστηματος σου δηλαδη αν πιανει 10gb τοτε θες 10gb στικακι Απλα η βαζεις το acronis image η κανεις restore την αρχικη κατασταση και μετα buck up την τρεχουσα κατασταση του advent η καπως ετσι τελος παντως
basiliskaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια εμενα ομωσ στην αρχη μου λεει οτι χρειαζεται να εχεισ μεσα μια καρτα sd χωριτικοτητας τουλαχιστον 1.9 g. οποτε νομιζω δεν ειναι θεμα χωριτικοτητασ της καρτουλας....
S2Katana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως τότε είναι θέμα του chip της κάρτας.Γιατί δοκίμασα με 2gb, με 4gb και με 8gb και δούλεψε μόνο η 4άρα.
drdedus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) καλησπέρα έκανα εγκατάσταση το partitionmagic 8 για να δημιουργήσω 2 partition στο advent και να περάσω deepfreeze στο C: αλλά μου βγάζει error 110 on the partition starting at sector 6146048 on disk 1 the length of the partition on the partition table is incorrect ...κλπ ..και με ρωτάει αν θέλω να μου το διορθωση . Nα πατήσω fix it η όχι, φοβάμαι μην γίνει καμιά μ@λ@κι@ στο κρυφό partition και γενικότερα! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2009 από drdedus
basiliskaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι καινουργια? Της εχεις κανει φορματ? ναι καινουρια ειναι η καρτα!οχι δεν τησ εχω κανει φορματ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ναι καινουρια ειναι η καρτα!οχι δεν τησ εχω κανει φορματ και γω το ιδιο προβλημα ειχα και μολις τη φορματαρα την αναγνωρισε κανονικα
AKISHELLAS1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια καλησπερα με πηρε τηλ. η αδερφουλα μου κ μου ειπε ο advent ζηταει ενα cd για να παιξει οταν τον ανοιγει αυτο κ το εκανε ξαφνικα,περασα απο το σπιτι τον πηρα κ οντως οταν τον ανοιγεις σου λεει πως πειραχτηκε καπιο hardware μερος του υπ/στη κ πρεπει να γινει τρεξει απο το cd για να περασει του drivers,το θεμα ειναι πως η μικρη λεει πως δεν πειραξε... τιποτα . Διαβασα τις οδηγιες μαζι με το κουτι κ ελεγε για να φτιαξω καποιο instalation cd η usb stick τωρα που δεν μπαινει καν στα windows τι κανω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα