gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Το overclock αξίζει,δοκιμάστε να δείτε ταινία 720p στο 8% και στο 24% και θα καταλάβετε την διαφορά. 400ΜΗΖ πάνω είναι αρκετά Δοκίμασες να παίξεις lineage χωρίς overclock και με overclock?
basiliskaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 οποτε αν αγορασω ενα wimax θα δω διαφορα??? εχεισ καποιο να μου προτεινεισ?? επισης θελω κ μια μπαταρια να αγορασω για περισσοτερη αυτονομια! τι μου προτεινετε??? σας εχω πρηξει λιγο σημερα το ξερω αλλα ειμαι καινουριος στο αθλημα και ασχετος!!!
basiliskaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 οποτε αν αγορασω ενα wimax θα δω διαφορα??? εχεισ καποιο να μου προτεινεισ?? επισης θελω κ μια μπαταρια να αγορασω για περισσοτερη αυτονομια! τι μου προτεινετε??? σας εχω πρηξει λιγο σημερα το ξερω αλλα ειμαι καινουριος στο αθλημα και ασχετος!!!
S2Katana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Λογικά δουλεύει, όπως στα Open Hotspots.
S2Katana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Λογικά δουλεύει, όπως στα Open Hotspots.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλήμερα παιδιά! Μια ερώτηση λίγο off topic αλλά κολλάει και λίγο Λοιπόν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να φτιάξω restore για το κανονικό μου pc? Με το true image έχω κάνει buck up μόνο... Βασικά θέλω να φτιάξω ένα παρόμοιο partition για restore οπως εχει και το Advent για να μην φορμάρω κάθε φορά όλο το σκληρό κλπ. Ευχαριστω
panos2000gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλήμερα παιδιά!Μια ερώτηση λίγο off topic αλλά κολλάει και λίγο Λοιπόν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να φτιάξω restore για το κανονικό μου pc? Με το true image έχω κάνει buck up μόνο... Βασικά θέλω να φτιάξω ένα παρόμοιο partition για restore οπως εχει και το Advent για να μην φορμάρω κάθε φορά όλο το σκληρό κλπ. Ευχαριστω Το ίδιο πρόγραμμα κάνει και restore....και σε περίπτωση που φάει γερό κόλλημα το pc/laptop και δεν ανοίγουν ούτε τα windows υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας boot cd/dvd/usb μέσα από το true image. Είναι καταπληκτικό πρόγραμμα...το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το ίδιο πρόγραμμα κάνει και restore....και σε περίπτωση που φάει γερό κόλλημα το pc/laptop και δεν ανοίγουν ούτε τα windows υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας boot cd/dvd/usb μέσα από το true image. Είναι καταπληκτικό πρόγραμμα...το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια. Ναι άλλα πως μπορώ να κανω ενα μικρο partition ώστε όποτε θέλω να το μεταφέρω από το partition και όχι από cd/flashακι/εξωτερικό σκληρό? Όπως είναι δηλαδή και στο Advent 2 boot το ενα τα windows και το άλλο το restore....
drdino Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά το αdvent στα electroworld πάλι στα 349 είναι.
africa_twin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Aπό web πόσο πάει? ίδια τιμή και ο Κοτσόβολος το ίδιο
freebird75 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά το αdvent στα electroworld πάλι στα 349 είναι. Στην ιστοσελίδα των electroworld μπορεί να αναφέρει 349€, αλλά αν πας στο κατάστημα το παίρνεις 289€. Την Παρασκευή αγόρασαμε ένα από τα electrowolrd στην Πειραιώς.
kirimis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Στην ιστοσελίδα των electroworld μπορεί να αναφέρει 349€, αλλά αν πας στο κατάστημα το παίρνεις 289€.Την Παρασκευή αγόρασαμε ένα από τα electrowolrd στην Πειραιώς. Σημερα πηγε ο drdino και ηταν ανενδοτοι στην τιμη...
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά έχει λήξει η προσφορά. Το δίνουν (αν έχουν) στα €349...
drdino Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που είπε ο kirimis. Θυμάται κανείς αν εντός καταστήματος αναφερόταν πως πρόκειται για τιμή για συγκεκριμένη περίοδο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα