Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α πειτε το ετσι οταν ειναι στην πριζα μονο?οταν ειναι ρε παιδια στην πριζα το advent ανεβαζει απο μονο του!

Εχω δει τεραστια διαφορα απο οταν ειναι στην μπαταρια με το οταν ειναι στην πριζα...

Οποτε δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο..

Παντως ουτε εγω γουσταρω να βλεπω το λογοτυπο αλλης εταιριας....

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α πειτε το ετσι οταν ειναι στην πριζα μονο?οταν ειναι ρε παιδια στην πριζα το advent ανεβαζει απο μονο του!

Εχω δει τεραστια διαφορα απο οταν ειναι στην μπαταρια με το οταν ειναι στην πριζα...

Παντως ουτε εγω γουσταρω να βλεπω το λογοτυπο αλλης εταιριας....

Δημοσ.

[...]

24% ή ακόμα 15% καλύτερες επιδόσεις για κάποιους αξίζει. Είναι η διαφορά π.χ. για smooth 720p mkv playback η ακόμη ομαλότερη λειτουργία κάποιον προγραμμάτων όπως π.χ. το traktor....

Για απλές εφαρμογές όπως internet, IM, ή office δεν είναι απαραίτητο να καταναλώνεις την παραπάνω ενέργια.

Δημοσ.

[...]

24% ή ακόμα 15% καλύτερες επιδόσεις για κάποιους αξίζει. Είναι η διαφορά π.χ. για smooth 720p mkv playback η ακόμη ομαλότερη λειτουργία κάποιον προγραμμάτων όπως π.χ. το traktor....

Για απλές εφαρμογές όπως internet, IM, ή office δεν είναι απαραίτητο να καταναλώνεις την παραπάνω ενέργια.

Δημοσ.
γεια σας παιδια. μια ερωτηση!αν αγορασω ενα wireless π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612300 θα δω καμια διαφορα οσον αφορα την αποσταση εμβελειας η αυτο που εχει ενσωματωμενο ειναι ηδη πολυ καλο??

Δεν αξίζει τον κόπο...δεν πρόκεται να κερδίσεις κάτι σημαντικό σε εμβέλεια. Ίσως είναι και χειρότερο.

Δημοσ.
γεια σας παιδια. μια ερωτηση!αν αγορασω ενα wireless π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612300 θα δω καμια διαφορα οσον αφορα την αποσταση εμβελειας η αυτο που εχει ενσωματωμενο ειναι ηδη πολυ καλο??

Δεν αξίζει τον κόπο...δεν πρόκεται να κερδίσεις κάτι σημαντικό σε εμβέλεια. Ίσως είναι και χειρότερο.

• Moderators
Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση δε φτανει τα 300 μετρα, ειδικα μεσα σε, εστω και σε ανοιχτο χωρο.

Εδω ζοριζεται για 50...

Wireless g ειναι, οχι WIMAX, ουτε καν wireless n.

• Moderators
Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση δε φτανει τα 300 μετρα, ειδικα μεσα σε, εστω και σε ανοιχτο χωρο.

Εδω ζοριζεται για 50...

Wireless g ειναι, οχι WIMAX, ουτε καν wireless n.

Δημοσ.

οποτε αν αγορασω ενα wimax θα δω διαφορα??? για προτεινε μου κανενα αν εχεισ κατα νου?? επισης θα ηθελα κ μια μπαταριουλα με αρκετη αυτονομια!!! σας εχω ζαλισει λιγο σημερα αλλα καινουριος στο αθλημα και ολιγον ασχετος!!!

Δημοσ.

οποτε αν αγορασω ενα wimax θα δω διαφορα??? για προτεινε μου κανενα αν εχεισ κατα νου?? επισης θα ηθελα κ μια μπαταριουλα με αρκετη αυτονομια!!! σας εχω ζαλισει λιγο σημερα αλλα καινουριος στο αθλημα και ολιγον ασχετος!!!

Δημοσ.

Το overclock αξίζει,δοκιμάστε να δείτε ταινία 720p στο 8% και στο 24% και θα καταλάβετε την διαφορά.

400ΜΗΖ πάνω είναι αρκετά ;) Δοκίμασες να παίξεις lineage χωρίς overclock και με overclock?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...