Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα αυτο ηταν τωρα τρεχει στα 1.6ghz!!!

Αυτα ειναι ειπα και εγω!

χεχεεχε

Και τωρα φενεται να εχει και το full battery mode νοημα!!

Υ.Γ. Γιαυτο καποια ατομα λενε οτι δεν τους τρεχουν καποια games που τα τρεχει κανονικα οποτε αλλαξτε το και εσεις παιδες!

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 10 : 08 : 21-----

Θα το βρεις :-)

Η Διαχειριση Ενεργειας των Windows @ Control Panel πρεπει να το εχει:

ως "Μεγιστη Αποδοση" ή "Παντα Ανοιχτο", απο μνημης στο λεω τωρα :lol:

οχι ηταν το 1ο που ειπες :-D απο τα bios ;)

Εγω λεω να ανοιξω ενα τοπικ με εξυπνα προγραμματακια για Netbook τι λετε?

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν κανεις disable το Intel Speedstep απο bios = ετσι παιζει παντα @ 1.6 GHz,

εισαι σιγουρος οτι το θελεις αυτο ? Θα αδειαζει τη μπαταρια γρηγοροτερα... :cry:

Δημοσ.

Kαι εγω τωρα το κατεβαζω θα το κανω live cd σε στικακι και ποσταρο να πω οταν ειναι το πως τα παει!

Βασικα πιστευω να αξιζει απο το να καθωμαστε να ασχολουμαστε με crashaρισματα σε netbook κλπ με τα windows...Τεσπα βλεπουμε ;)

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους! Από σήμερα είμαι και γω κάτοχος του πανέμορφου μικρού αλλά έκανα μια λαλακία και μου μεινε η χαρά στη μέση! :rolleyes:

Στην προσπάθειά μου να του βάλω 1gb μνήμη κατάφερα να σπάσω τη βάση του πλαστικού (όπως το κοιτάμε ανάποδα στην πάνω αριστερά βίδα) και τώρα το καπάκι αφήνει κενό... το κόλλησα όπως μπορούσα αλλά το βλέπω να ξανασπάει σύντομα!

Εδώ που τα λέμε δεν ήθελε και μεγάλη προσπάθεια για να σπάσει είναι σχεδόν χάρτινο!!! Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω καινούριο καπάκι και πόσο περίπου θα πάει το μαλλί; Μήπως της MSI θα είναι καλύτερο ποιοτικά;

Δημοσ.

Εβαλα στο μικρο τα windows 7 και πανε πολυ καλα και σκεφτομαι να τα αφησω μονιμα. Ειχα μια δυσκολια να κανω το flashακι bootable αλλα τα καταφερα ως εξης: Εκανα backup του γνησιου λειτουργικου μεσω του προγραμματος των techguys στο usb stick. Ετσι εγινε και το stickακι bootable. Εσβησα τα αρχεια που ειχαν περασει και εκανα copy-paste τα αρχεια απο το cd των Windows 7. :-)

Δημοσ.

Εβαλα στο μικρο τα windows 7 και πανε πολυ καλα και σκεφτομαι να τα αφησω μονιμα. Ειχα μια δυσκολια να κανω το flashακι bootable αλλα τα καταφερα ως εξης: Εκανα backup του γνησιου λειτουργικου μεσω του προγραμματος των techguys στο usb stick. Ετσι εγινε και το stickακι bootable. Εσβησα τα αρχεια που ειχαν περασει και εκανα copy-paste τα αρχεια απο το cd των Windows 7. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...