Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ ακολούθησα κάποια βήματα που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό....

.....οδηγού για να κάνω αναβάθμιση του λειτουργικού και αναβάθμιση των οδηγών.

Μετά από τα παραπάνω είχα dual-boot WinXP + MacOS X.

Αν και λίγο περίπλοκο φαίνεται οτι γίνεται. Με εξωτερικό σκληρό γίνεται να περάσω MacOS?????????

Δημοσ.
Να ρωτησω και γω κατι? Οταν μπουταρει το advent με vista δινει ακομα την επιλογη για αποκατασταση του συστηματος απο το back up των techguys? Δηλαδη σε περιπτωση που θελησω θα μπορω να ξαναγυρισω στα γνησια xp?

Δεν χριαζετε τίποτα άλλο απλά να πάρεις ένα buck up με τον τρόπο που λέει στο εγχειρίδιο και μετά μπορείς να κάνεις restore ακόμα και σε νέο σκληρό δίσκο ούτε ghost ούτε τίποτα από τα αλλά!!

Όσο για τα vista πως γίνετε ρε παίδες κάτι τέτοιο να κρατεί παρά πανω??οεο αφού καταναλώνει περισσότερη μνήμη...

Αν γίνετε κάτι τέτοιο όντως τότε εστί ότι τρέχει λιγότερο τον σκληρό δίσκο από xp...τεσπα αν κάποιος παρατήρηση κάτι τέτοιο ας μας το πει!:-D

Δημοσ.
Τώρα να πω ότι ψήνομαι και εγώ να δοκιμάσω MacOS, μιας και δεν το έχω αγγίξει ποτέ?

Και εγώ παρθένος ήμουν με το συγκεκριμένο λειτουργικό :-D :-D Πρώτη φορά χτες το δούλεψα στο advent.

Φαίνεται σταθερό OS, σχετικά απλό και τα προγράμματα έχουν πολύ μικρό μέγεθος. Επίσης πολύ απλή και γρήγορη είναι η διαδικασία της εγκατάστασης και απεγκατάστασης των προγραμμάτων.

Βέβαια όπως κάθε τι καινούργιο θέλει και την προσαρμογή του. Κυκλοφορούν και στο insomnia οδηγοί για αρχάριους που μπορείς να συμβουλευτείς για τα πρωτα βήματα. Αυτό εκανα εγώ και σιγά σιγά μπαίνω στο νόημα.

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 12 : 58 : 39-----

Όσο για τα vista πως γίνετε ρε παίδες κάτι τέτοιο να κρατεί παρά πανω??οεο αφού καταναλώνει περισσότερη μνήμη...

Αν γίνετε κάτι τέτοιο όντως τότε εστί ότι τρέχει λιγότερο τον σκληρό δίσκο από xp...τεσπα αν κάποιος παρατήρηση κάτι τέτοιο ας μας το πει!:-D

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4505

Συγκρινει το ίδιο μηχάνημα με xp και vista. Σε όλα τα benchmarks τα vista υπερτερούν...tο ιδιο και στην αυτονομία.

Η δοκιμή γίνεται με 1gb ram και λογικά το παλιό bios (έχει windows experience 3.0 και οχι 3.5, ) οπότε αν τοποθετήσεις 1gb επιπλέον και το καινούργιο bios, οι διαφορές θα είναι ίσως και μεγαλύτερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ MAC OS:

Once you go mac, you'll never go back! :-)

Προς το παρών δεν θα το έλεγα καθότι ακόμη είμαι fan των vista (..και εμείς λίγοι είμαστε :-D) . Παρόλο αυτά βλέπω ότι τα Mac έχουν πολύ φανατικό και ¨ψαγμένο¨ κοινό και θέλω να ανακαλύψω προς τι τόσο πάθος. Πάντως σύμφωνα με αυτά που διάβασα η αυτονομία μειώνεται 20-30% χρησιμοποιώντας το macos που σημαίνει ότι δεν γίνεται και η καλύτερη διαχείριση ενέργειας.

Θα επιστρέψω με νεότερες εντυπώσεις καθως τα εχω δουλέψει μόλις 3-4 ώριτσες συνολικά. Και για να έχω και μια ολοκληρώμενη άποψη επι του θέματος θέλω να κατεβάσω και τα windows 7 για τα οποία έχω ακούσει επίσης πολυ καλά λόγια.

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 01 : 17 : 51-----

Αν και λίγο περίπλοκο φαίνεται οτι γίνεται. Με εξωτερικό σκληρό γίνεται να περάσω MacOS?????????

Για να μην σπάζεις το κεφάλι σου με flashακια και πατέντες καλύτερα πάρε ένά εξωτερικό usb dvdrw.

Προτείνω αυτό (έχει εξωτερική τροφοδοσία και κάπως μεγάλο μέγεθος):

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330640&ref=pathfinder

ή αυτό (είναι πολύ λεπτό και δεν χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία):

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980760&product=1213121

Επεξ/σία από panos2000gr
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, αγόρασα και εγώ προχθές ένα wind U100 από την προσφορά του e-shop (160GB και draft-n) και έχω το εξής πρόβλημα:

Όταν πατάω το space bar από την δεξιά πλευρά δεν λειτουργεί. Όταν το πατάω στο κέντρο ή στην αριστερή πλευρά λειτουργεί κανονικά. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς σας αυτό;

Το service τις MSI στην Ελλάδα τι λέει; Θα αρπάξω μπόλικη ταλαιπωρία για να εξυπηρετηθώ;

Δημοσ.

Παιδια sos αυτες της μερες περνω το advent μαζι μου..

Παρατήρησα οτι οταν δεν το εχω στο φορτιστη τοτε ο επεξεργαστης λειτουργει στα 800mhz γιατι αυτο?

Του αλλαξα και το Βatery mode απο μπλε σε πρασσινο αλλα τα ιδια!!!PLZ SOMEONE HELP!

Δημοσ.

Ποιο bios έχεις?

-----

Ρε παιδιά, στο δικό μου, 1 στις 50 φορές που θα το ανοίξω, crashάρει και δεν έχω βρει γιατί...Το έχω συνδυάσει με τη χρήση ίντερνετ, αλλά δεν είμαι σίγουρος.Θα ψάξω να σας βρω ένα βιντεάκι.

Δημοσ.
Παιδια sos αυτες της μερες περνω το advent μαζι μου..

Παρατήρησα οτι οταν δεν το εχω στο φορτιστη τοτε ο επεξεργαστης λειτουργει στα 800mhz γιατι αυτο?

Του αλλαξα και το Βatery mode απο μπλε σε πρασσινο αλλα τα ιδια!!!PLZ SOMEONE HELP!

Intel Speedstep does it.

Aλλα, εισαι σιγουρος οτι, μενει παντα στα 800 MHZ μονο ?

Τρεξε π.χ. ενα Everest benchmark & τσεκαρε το CPUID :-)

Δημοσ.

Δοκιμασε απο τη "Διαχειριση Ενεργειας" των WIndows: δωσε του "Μεγιστη Αποδοση" B)

Μπορεις κ' να κανεις disable το Intel Speedstep απο bios, αλλα ετσι = παντα @ 1.6 GHz :whistle:

Δημοσ.
Δοκιμασε απο τη "Διαχειριση Ενεργειας" των WIndows: δωσε του "Μεγιστη Αποδοση" B)

Μπορεις κ' να κανεις disable το Intel Speedstep απο bios, αλλα ετσι = παντα @ 1.6 GHz :whistle:

Καλα και το mode για το full batery mode τι το εχει?οεο :lol:

Τεσπα τωρα εβαλα και το cpu id και στα 2 modes και μου λεει το ιδιο θα ριξω τωρα μια ματια στο bios να δω τι μπορει να φταει και ξανα ποσταρω.

Παντως αποτι εχω καταλαβει το εχουν κανει λιγο μπερδεμα με το battery mode

Δημοσ.

Θα το βρεις :-)

Η Διαχειριση Ενεργειας των Windows @ Control Panel πρεπει να το εχει:

ως "Μεγιστη Αποδοση" ή "Παντα Ανοιχτο", απο μνημης στο λεω τωρα :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...