Voodooman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Άντε, ψήνομαι και εγώ για το ΒIOS της MSI!.. Nα ρωτήσω μόνο, πώς συμπεριφέρεται από θέματα θερμοκρασίας και ανεμιστήρα όταν είναι υπερχρονισμένο. Δουλεύει περισσότερο ο ανεμιστήρας, κάνει περισσότερη φασαρία; Γιατί για εμένα δεν αξίζει να ζορίζεται περισσότερο μόνο και μόνο για τις επιδόσεις, το θέλω δροσερό και ήσυχο.
freebird75 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) εννοεις οτι εσβησες το EN011IDI.108 κσι εκανες paste το EN011IMS.10A???!!!!απλο και ομορφο αν ειναι αυτο!!!και εγιναν ολα οκ!!! Το δοκίμασα με την έκδοση 1.0A της advent, όπου διέγραψα το αρχείο EN011IDI.1.0A και το αντικατέστησα με το αρχείο EN011IMS.10A, το οποίο έπειτα μετονόμασα σε EN011IDI.10A, για μπορέσει να δουλέψει το πρόγραμμα RunFlash. Λογικά θα πρέπει να δουλέψει και με την έκδοση 1.08. Ίσως όμως εκεί θα πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο του Bios της MSI σε EN011IDI.1.08. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2009 από freebird75
mesi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 για το 1.08 υπαρχει ηδη ετοιμο Το δοκίμασα με την έκδοση 1.0A της advent, όπου διέγραψα το αρχείο EN011IDI.1.0A και το αντικατέστησα με το αρχείο EN011IMS.10A, το οποίο έπειτα μετονόμασα σε EN011IDI.10A, για μπορέσει να δουλέψει το πρόγραμμα RunFlash.Λογικά θα πρέπει να δουλέψει και με την έκδοση 1.08. Ίσως όμως εκεί θα πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο του Bios της MSI σε EN011IDI.1.08.
free-s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Τελικά έκανα διπλό κλικ στο ''Αποκατάσταση της TechGuys'' και μεχρι στιγμης όλλα καλά.Φτιάξανε τα γράμματα , φορτώνουν και τα παιχνίδια! Μόνο που 2-3 φορές στην επανεκίνηση μετά την εμφάνιση του ''win xp'' και την μπαρα που κινείται, αμέσως μετά πετάει μαύρη οθόνη και δεν κάνει καμία ενέργεια! σβήσιμο με παρατεταμένο πάτημα και ξανά εκίνηση αυτό εγινε 2-3 φορές Τώρα δοκιμάζω και δεν μου το κάνει ουτε αυτό! Νέα απο το μέτωπο! Λοιπόν το ξανακάνει πότε πότε και εκτός αυτού πατώντας FN KAI F12 που είναι για να μπει σε ύπνο δίχνει την οθόνη που λέει ότι ετοιμάζεται αλλά τίποτα , μένει εκει και κολάει δεν ξεκολάει με τίποτα!!!!μόνο με παρατεταμένο πάτημα το power καμία ιδέα? Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!!! 2 φορές του έχω κάνει επανεγκατάσταση των windows απο το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας αλλά πάλι τα ίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gusstam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα.Μολις βγηκε νεο bios στο site της MSI!
panos2000gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Άντε, ψήνομαι και εγώ για το ΒIOS της MSI!..Nα ρωτήσω μόνο, πώς συμπεριφέρεται από θέματα θερμοκρασίας και ανεμιστήρα όταν είναι υπερχρονισμένο. Δουλεύει περισσότερο ο ανεμιστήρας, κάνει περισσότερη φασαρία; Γιατί για εμένα δεν αξίζει να ζορίζεται περισσότερο μόνο και μόνο για τις επιδόσεις, το θέλω δροσερό και ήσυχο. Δεν εισαι υποχρεωμένος να το δουλεύεις πάντα στα 2.0ghz. Μόνο πατώντας FN+F10 ενεργοποιείται η λειτουργία αυτή. Πάντως ακόμη και με O/C δεν παρατήτησα ιδιαίτερες διαφορές σε θερμοκρασία και θόρυβο. Νομίζω αξίζει τον κόπο να το κάνεις καθώς μόνο όφελος μπορείς να έχεις.
freebird75 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.Μολις βγηκε νεο bios στο site της MSI! EDIT: Αγνοήστε το παρακάτω post είχε γίνει αναβάθμιση με το bios για το U120 Μόλις το δοκίμασα και όπως το έβαλα μετά από την επανεκκίνηση του υπολογιστή το έβγαλα, επιστρέφοντας στην έκδοση 1.0Α της MSI. Λοιπόν μετά από την αναβάθμιση στο νέο bios 1.0Ε της MSI, παρατήρησα τα εξής: α) Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του bios αναφέρει ότι το μοντέλο είναι U100/U120 (πρώτο φάουλ). β) Επίσης έχει αφαιρεθεί η επιλογή για υπερχρονισμό του επεξεργαστή. γ) Είναι μόνιμα αναμμένο το led της αναμονής, ενώ ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία. Όταν ο υπολογιστής μπαίνει σε κατάσταση αναμονής τότε αυτό αναβοσβήνει (όπως είναι η κανονική του λειτουργία). δ) To bluetooth είναι πλέον μόνιμα ενεργοποιημένο. ε) Ο συνδυασμός των πλήκτρων fn+f10 ενεργοποιεί και απενεργοποιεί μόνο το wi-fi. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2009 από freebird75
gusstam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δε μπορει να εχει τοσα προβληματα.Εκανες 2-3 φορες restart?Συνηθως χρειαζεται για να δουλεψουν ολα σωστα...1.0e???Μαλλον εννοεις 1.0b
freebird75 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δε μπορει να εχει τοσα προβληματα.Εκανες 2-3 φορες restart?Συνηθως χρειαζεται για να δουλεψουν ολα σωστα... Edit: o δαίμων του ποντικιού κτύπησε πάλι κατέβασα καταλάθος το bios για το U120........ δοκιμάζω το σωστό και επανέρχομαι...
gusstam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Τοτε φιλε μου τι να πω,η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με την msi.Αυτο δεν ειναι bios ειναι καταστροφη!Οπ αντε να δουμε τι κανει!
S2Katana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αυτό είναι προς το χειρότερο. Καλύτερα να αφήνουμε άλλους να τα δοκιμάζουνε πρώτα...
freebird75 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Τοτε φιλε μου τι να πω,η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με την msi.Αυτο δεν ειναι bios ειναι καταστροφη!Οπ αντε να δουμε τι κανει! Τελικά όλα λειτουργούν μια χαρά με το σωστό bios το 1.0Β (να ΄σαι καλά gusstam που έκανες την παρατήρηση για την έκδοση). Αν και δεν έχει κάποια εμφανή διαφορά με την προηγούμενη έκδοση. Δεν βρήκα κάποιο changelog στην ιστοσελίδα της MSI.
gusstam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Τελικά όλα λειτουργούν μια χαρά με το σωστό bios το 1.0Β (να ΄σαι καλά gusstam που έκανες την παρατήρηση για την έκδοση). Αν και δεν έχει κάποια εμφανή διαφορά με την προηγούμενη έκδοση. Δεν βρήκα κάποιο changelog στην ιστοσελίδα της MSI. Τιποτα φιλε μου.Για αυτο ειναι το forum.Τελος καλο ολα καλα.Αντε να δουμε κ διαφορες τωρα!
nithe Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ρε παιδια εσεις που εχετε βαλει 2gb ram βλέπετε καμια διαφορά κυρίως στην κάρτα γραφικών 224mb σε σχέση με τα 128mb που εχουμε εμείς; (δεν περιμενω τρελα πραγματα αλλα αν αξίζει ο κοπος).Αν καποιος εχει να παραθέσει καποιο benchmark που εχει βρει ακόμα καλύτερα Οσον αφορα το overclocking πραγματικά αξίζει ο κοπος να του περασετε το bios;) Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2009 από nithe
S2Katana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά δεν είδα καμιά διαφορά. Για τα ΜΒ της gpu, γίνεται από το σύστημα, δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση, έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα