Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια ερωτηση παιδια, το πληκτρολογιο ειναι ιδιο με το MSI U100 η διαφορετικο? Καποιες διαφορες με το U100 εχει?

Στο σημα διαφερουν:shock::lol:

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα επιχείρησα να περάσω το 1.0Α BIOS update της MSI.Ηταν πανεύκολο και σε μερικά λεπτά είχα ένα overclock enabled Advent. Το update έγινε με USB stick.

Oλα δουλεύουν ρολόϊ και το "μικρούλι" πετάει!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To εχω μόλις 3 μέρες!

Advent απο electroworld.

To πρόβλημά μου είναι ότι αρκετά μου τα βγάζει σε γλώσα μηχανής,όπως το μενού του ''realtek HD audio manager'' κάτω δεξιά.

Επίσης όταν περνάω κάποιο πρόγραμμα αρκετές φορές και ανάλογα το πρόγραμα μου τα λέει σε γλώσα μηχανής:mad:

Aκόμα και δεξί πλήκτρο στην επιφάνεια εργασίας κάποια μου τα βγάζει σε γλώσα μηχανής.

Και το χειρότερο κάποια προγράμματα που σε άλους υπολογιστές (με xp) μέσω του εξωτερικού δίσκου τα έκανα instal , στο advent δεν εγκαθίστονται και βγάζει σφάλμα!!!!

Να και τώρα του πέρασα την μονόπολη (πανάλαυρο παιχνίδι) και μου βγάζει όταν πάω να το τρέξω ένα παράθυρο σφάλματος , ''molebox launcher fatal error , could not open boxfile.....

Κατά τ'αλλα καλά.

Καμία ιδέα????:cry:

Επεξ/σία από free-s
Δημοσ.
Kαι εσύ Monopoly εεε?

Δεν του κάνεις ένα recover?

Το recover usb flash το δημιούργησα την επόμενη της αγορας αλλά ήδη υπήρχαν αυτά τα προβλήματα.

Είχα παρατηρήσει τη γλώσα μηχανής

Οπότε και recover να κάνω δεν νομίζω να γίνει κάτι....:-(

• Moderators
Δημοσ.

Τι ειναι η ''γλωσσα μηχανης'' επιτελους? Τι σου βγαζει, το δυαδικο κωδικα??

Το HD Audio Control Panel ειναι το προγραμμα ελεγχου της καρτας ηχου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πέρασε το bios της MSI στο advent και πλέον λειτουργεί το Overclock με τον συνδυασμό των πλήκτρων fn+f10.

Επειδή για κάποιο λόγο δεν μπόρεσε να δουλέψει η μέθοδος με το USB stick (μάλλον δεν το είχα κάνει bootable), δοκίμασα κάτι άλλο.

Αντικατέστησα το αρχείο για το bios από την έκδοση 1.0Α για το advent από την ιστοσελίδα των The Techguys, με το αρχείο από την έκδοση της MSI αφού πρώτα το μετονόμασα σε EN011IDI.10A. Έπειτα ακολούθησα την διαδικασία αναβάθμισης του bios μέσα από τα Windows τρέχοντας το αρχείο RunFlash.

Μετά από την επανεκκίνηση του υπολογιστή είχα πλέον το bios της MSI.

Επεξ/σία από freebird75
Δημοσ.

εννοεις οτι εσβησες το EN011IDI.108 κσι εκανες paste το EN011IMS.10A???!!!!

απλο και ομορφο αν ειναι αυτο!!!και εγιναν ολα οκ!!!

Τελικά πέρασε το bios της MSI στο advent και πλέον λειτουργεί το Overclock με τον συνδυασμό των πλήκτρων fn+f10.

Επειδή κάποιο λόγο δεν μπόρεσε να δουλέψει η μέθοδος με το USB stick (μάλλον δεν το είχα κάνει bootable), δοκίμασα κάτι άλλο.

Αντικατέστησα το αρχείο για το bios από την έκδοση 1.0Α για το advent από την ιστοσελίδα των The Techguys, με το αρχείο από την έκδοση της MSI αφού πρώτα το μετονόμασα σε EN011IDI.10A. Έπειτα ακολούθησα την διαδικασία αναβάθμισης του bios μέσα από τα Windows τρέχοντας το αρχείο RunFlash.

Μετά από την επανεκκίνηση του υπολογιστή είχα πλέον το bios της MSI.

Δημοσ.

Άσχετο αλλα επειδή πριν λίγο το δοκίμασα:

Δεν θυμαμαι ποιος από εδω μέσα είπε ότι παίζει Pro Evolution 2008 στο μικρούλι. Το θεώρησα υπερβολικό και είπα να το τεστάρω. Ακόμη και με τις xαμηλότερες ρυθμίσεις (640χ480 low detail) και σε turbo mode σέρνεται. :mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυμαμαι ποιος από εδω μέσα είπε ότι παίζει Pro Evolution 2008 στο μικρούλι. Το θεώρησα υπερβολικό και είπα να το τεστάρω. Ακόμη και με τις xαμηλότερες ρυθμίσεις (640χ480 low detail) και σε turbo mode σέρνεται. :mad:

Δεν ειναι θεμα cpu, αλλα vga: ή GMA του ειναι αργη :cry:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2500187&postcount=12

Για (σ)Vista:

How To Mod the Driver for the 945G Express Chipset

http://www.youtube.com/watch?v=N2aAgFMKAf4

945GM Drivers(MOD)

http://www.youtube.com/watch?v=KifIhFWeDX0&feature=related

3DAnalyzer:

How to play games without GRAPHICS card

http://www.youtube.com/watch?v=PLfD28jIXCY&feature=related

How to play Gh3 on PC without the required Video Card

http://www.youtube.com/watch?v=MPNc7aT6Lp0

Επεξ/σία από Delirium
Δημοσ.

Τελικά έκανα διπλό κλικ στο ''Αποκατάσταση της TechGuys'' και μεχρι στιγμης όλλα καλά.

Φτιάξανε τα γράμματα , φορτώνουν και τα παιχνίδια!

Μόνο που 2-3 φορές στην επανεκίνηση μετά την εμφάνιση του ''win xp'' και την μπαρα που κινείται, αμέσως μετά πετάει μαύρη οθόνη και δεν κάνει καμία ενέργεια! σβήσιμο με παρατεταμένο πάτημα και ξανά εκίνηση αυτό εγινε 2-3 φορές

Τώρα δοκιμάζω και δεν μου το κάνει ουτε αυτό!

Δημοσ.

Eγω το ειπα :-)

Δεν στο τρεχει?

Εμενα μου το παει καλα ωρες ωρες ναι κανει κατι πσιλοκοληματα αλλα παιζεις

Δοκιμασε να κατεβασεις εκτος απο γραφικα κλπ κλπ και τον ηχο παλι σε low :-D

Εγω πανως με 1gb το τρεχω πολυ καλα σε ρευμα παντα χωρις o/c την μπαταρια την εχω στην γωνια :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...