Street-Fighter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δεν θα κάνεις ειναι απλο! Και εγώ το ίδιο έπαθα και ομολογώ πως τα 20 gb πλέον έπιασαν τόπο ασε που παει και πιο σφαίρα το εργαλείο! Μια παρακλησει μόνο οποίος μπορεί να ανεβάσει τα αρχεία τα προγραμματακια και τους drivers που εχει μεσα στο recovery και αν γίνετε να τα βάλουμε και στο 1ο ποστ ώστε να τα εχουμε ολοι καλού κακού. Ευχαριστώ
S2Katana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορώ να βρω τα λινκ στο site των TechGuys...
Street-Fighter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορώ να βρω τα λινκ στο site των TechGuys... Ναι αφού δεν τα έχουν όλα Βασικα περισσότερο εγω προσωπικά για το youcam ενδιαφέρομαι και για το driver της κάρτας wifi των tech guys γιατί αυτό της msi με χαλάει λίγο
Delirium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά έχω και εγώ τον advent 4211 και έκανα μια πατάτα. Τον έκλεισα απότομα από το κουμπί εκκίνησης την ώρα που ξεκινούσε και χάθηκε ένα αρχείο και έτσι μετά ούτε ξεκινούσαν τα windows ούτε μου έβγαζε την επιλογή να κάνω recovery. Δοκίμασα πάρα πολλούς τρόπους αλλά τελικά κατέληξα να κάνω format με ένα εξωτερικό dvd. Μπήκε κανονικά τελικά αλλά κατέβασα τους drivers (δεν τους βρήκα όλους από το tech guys) και μόλις τους έκανα εγκατάσταση κόλλησε το πληκτρολόγιο. Φυσικά υπάρχει το κρυμμένο partition στο οποίο είναι προεγκατεστημένα τα windows (αν δεν κάνω λάθος) αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω recovery από εκεί και να ξεμπερδέψω γιατί μετά το format δεν μου βγάζει το εικονίδιο το recovery ούτε στο ξεκίνημα ούτε στην επιφάνεια εργασίας. Έχετε καμιά ιδέα βρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα μια βδομάδα τώρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων To format = παντα η τελικη λυση, θα 'πρεπε να το παλεψεις ακομη περισσοτερο, ειτε με recovery απο XP-cd, ειτε με fixes (πχ fixboot, fixmbr κλπ) τζαμπα ειναι Μπορουσες να δοκιμασεις και αντικατασταση του χαμενου-χτυπημενου αρχειου. Μηπως καποιος να σου δεσει ενα image του Advent, ωστε να το ριξεις σε εσενα? Δυστυχως δε το εχω κανει & δεν βλεπω να το κανω συντομα για να σε βοηθησω.
S2Katana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ναι αφού δεν τα έχουν όλα Βασικα περισσότερο εγω προσωπικά για το youcam ενδιαφέρομαι και για το driver της κάρτας wifi των tech guys γιατί αυτό της msi με χαλάει λίγο Γενικά κάτι έχει πάθει το site της...
liomelissinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) To format = παντα η τελικη λυση, θα 'πρεπε να το παλεψεις ακομη περισσοτερο, ειτε με recovery απο XP-cd, ειτε με fixes (πχ fixboot, fixmbr κλπ) τζαμπα ειναι Μπορουσες να δοκιμασεις και αντικατασταση του χαμενου-χτυπημενου αρχειου. Μηπως καποιος να σου δεσει ενα image του Advent, ωστε να το ριξεις σε εσενα? Δυστυχως δε το εχω κανει & δεν βλεπω να το κανω συντομα για να σε βοηθησω. Αν κάποιος έχει image αν μπορούσε ας επικοινωνίσει μαζί μου σας παρακαλώ. έψαξα και σε torrent αλλά δεν βρήκα τίποτα. Επίσης δεν μου λειτουργεί το πληκτρολόγιο ούτε κατατην εκκήνιση εχω απελπιστεί δεν ξέρω τι να κάνω πια. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2009 από liomelissinos διόρθωση
Street-Fighter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Επίσης δεν μου λειτουργεί το πληκτρολόγιο ούτε κατατην εκκήνιση εχω απελπιστεί δεν ξέρω τι να κάνω πια. Τι εννοείς δεν λειτουργεί?Αν την ώρα που πατάς το power πατάς delete και δεν μπαίνει στο bios τότε σε βλέπω να το πηγαίνεις πίσω για αντικατάσταση εκτος βεβαια αν εκανες και κανα update πάνω στο άγχος σου να βρεις την λύση. Delirium αυτο ειναι η καλυερη ιδιεα! Βασικά αυτο πως το εχουν φτιαξει ρε παίδες?Εχω κανει και εγω κατι recovery στο pc μου το κανονικό αλλα αυτο που ειχε μεσα ηταν best!Την επανεγκατάσταση την έκανε σε 8 λεπτακια μόνο
panos2000gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 * Breaking News * Μπορεί να ήταν οφθαλμαπάτη γιατί το είδα στα πολύ γρήγορα σε διαφήμιση στην TV, αλλά εχω την εντύπωση ότι το advent έπεσε στα 289 στο electroworld! Και πιστεύαμε ότι τα 299 ήταν χώμα.... Αν ισχύει είναι απίστευτη η τιμή.
Delirium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Στο φυλλαδιο του Electroworld (που μοιραστηκε ηδη) το εχει στα [349 - 60 ευρω] 289, αλλα στο site οχι... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=60021 Οπως και να 'χει, ζητηστε το / επιμεινετε, στα 289
@topos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Στο φυλλαδιο του Electroworld (που μοιραστηκε ηδη)το εχει στα [349 - 60 ευρω] 289, αλλα στο site οχι... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=60021 Οπως και να 'χει, ζητηστε το / επιμεινετε, στα 289 Μολις το τσιμπησα στα 289... Για πειτε καμια ιδεα για θηκουλα εσεις που το εχετε... Υ.Γ Απο αυριο θα προσπαθησω για leopard:-) Υ.Γ2 Μου περισσευει 1gb ραμ,εχει 2 υποδοχη για να μπει η πρεπει να βγαλω αυτην που εχει και να παω στα 2gb σε 1dimm?
yrig Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλορίζικο το Advent.....Kαι η τιμή εξαιρετική! Eγώ τσίμπησα αυτή τη θηκούλα και με έχει βολέψει πολύ. Χωράει πράμα και είναι ποιοτική με ωραία φερμουάρ. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140291472943 Το 1 GB είναι on-board και έχει slot να μπει και άλλο μνημάκι. Να είναι όμως το σωστό.
becausE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Έχω κάτι λεφτά που μου ξύνουν την τσέπη αξίζει ή να πάρω σανίδα snowboard?
becausE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Αν είταν αναγκαίο θα το είχα πάρει ήδη lulz απλά σκέφτομαι καιρό να αγοράσω ένα netbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα