leftk26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα, του εβαλα windows 7 beta, δουλευει αρκετα γρηγορα και εχει βρει ολους τους drivers!
Street-Fighter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Είναι γύρω στα 100ΜΒ, θα κοιτάξω να το ανεβάσω. Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ
S2Katana Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα, του εβαλα windows 7 beta, δουλευει αρκετα γρηγορα και εχει βρει ολους τους drivers! Σοβαρά?Nice!
Faidhonas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα, του εβαλα windows 7 beta, δουλευει αρκετα γρηγορα και εχει βρει ολους τους drivers!Έχεις κάνει αναβάθμιση τη RAM; Ή δουλέυει με το 1GB;
leftk26 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Έχεις κάνει αναβάθμιση τη RAM; Ή δουλέυει με το 1GB; Χθες που τα εβαλα ειχα 1GB ram, και ετρεχε οκ. Σημερα προσθεσα αλλο ενα.
gusstam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα.Επειδη το εγραψα κ στο αλλο section/msi σας ενημερωνω οτι σημερα παρελαβα μετα απο παραγγελια(το Σαββατο) την 6αρα μπαταρια απο το multirama Ν.Σμυρνης στα 69e.Το καταστημα Καλλιθεας ελεγε οτι δεν υπαρχει καν κωδικος...
panos2000gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.Επειδη το εγραψα κ στο αλλο section/msi σας ενημερωνω οτι σημερα παρελαβα μετα απο παραγγελια(το Σαββατο) την 6αρα μπαταρια απο το multirama Ν.Σμυρνης στα 69e.Το καταστημα Καλλιθεας ελεγε οτι δεν υπαρχει καν κωδικος... Όταν δοκιμάσεις διάρκεια πες μας και τα αποτελέσματα.... (πάντα με wifi on, surfing και 50% brightness). Υ.Γ: Πάντως στην σελίδα του Multirama όντως δεν φαίνεται τέτοια μπαταρία. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2009 από panos2000gr
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Oντως, για ριξε ενα σημα με τη διαρκεια της μπαταριας.
gusstam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον επειδη βλεπω το ενδιαφερον που υπαρχει,τα τεστ που της εκανα σημερα ολη μερα εδειξαν-wifi on,bluetooth on,web camera on,brightness 100%,surfing- 4:30 λεπτα-.Ελπιζω να βοηθησα. -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 02 : 18 : 56----- Το ξερω οτι δεν υπαρχει.Ρωτησα το πρωι του Σαββατου στη Καλλιθεα κ δεν ηξεραν γιατι μιλαω.Παω μετα για καφε Ν.Σμυρνη κ οπως περναω λεω δεν ρωταω κ εδω,ξαφνικα μου λεει ο πωλητης αφου κοιταει στο pc βεβαιως υπαρχει αφηστε τηλ να σας παρουμε τη Δευτερα να τη παραλαβετε!Δε το πιστευα μεχρι που τη πηρα στα χερια μου σημερα το πρωι!
S2Katana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Kαλά είναι οι 4μιση ώρες με όλα αυτά.
yrig Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά! Μόλις χθες παρέλαβα τα παραγγελθέντα USB TV Tuner (MSI VOX II), 6-cell μπαταρία 5200 mAh και τσάντα μεταφοράς. ΟΛΑ SUPER! Η μπαταρία με το που την έβαλα επάνω μου έδειξε 5 ώρες και 45 λεπτά με wi-fi και camera. Θα δείξει το χαρακτήρα της σίγουρα μετά την τρίτη φόρτιση. Το TV Tuner είναι πολύ καλό. Και μόνο που είναι μεταφερόμενο, είναι όλα τα λεφτά. Το τσαντάκι είναι διπλό. Από τη μια πλευρά μπαίνει το Advent και από την άλλη βάζεις τα αξεσουάρ.Εχει αρκετές θηκούλες και είναι πολύ πρακτικό. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2009 από yrig
lalas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Το μόνο ενοχλητικό στοιχείο στο netbook της msi είναι η κακή τοποθέτηση του ctrl! Μπορούσαν οι μπαγάσες να το βάλουν αριστερά και να αφήσουν το function στο επόμενο πλήκτρο... Βολεύει όμως για mac OS X! Θυμίζει Mac!
liomelissinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά έχω και εγώ τον advent 4211 και έκανα μια πατάτα. Τον έκλεισα απότομα από το κουμπί εκκίνησης την ώρα που ξεκινούσε και χάθηκε ένα αρχείο και έτσι μετά ούτε ξεκινούσαν τα windows ούτε μου έβγαζε την επιλογή να κάνω recovery. Δοκίμασα πάρα πολλούς τρόπους αλλά τελικά κατέληξα να κάνω format με ένα εξωτερικό dvd. Μπήκε κανονικά τελικά αλλά κατέβασα τους drivers (δεν τους βρήκα όλους από το tech guys) και μόλις τους έκανα εγκατάσταση κόλλησε το πληκτρολόγιο. Φυσικά υπάρχει το κρυμμένο partition στο οποίο είναι προεγκατεστημένα τα windows (αν δεν κάνω λάθος) αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω recovery από εκεί και να ξεμπερδέψω γιατί μετά το format δεν μου βγάζει το εικονίδιο το recovery ούτε στο ξεκίνημα ούτε στην επιφάνεια εργασίας. Έχετε καμιά ιδέα βρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα μια βδομάδα τώρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Nikolis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά! Μόλις χθες παρέλαβα τα παραγγελθέντα USB TV Tuner (MSI VOX II), 6-cell μπαταρία 5200 mAh και τσάντα μεταφοράς. ΟΛΑ SUPER! Η μπαταρία με το που την έβαλα επάνω μου έδειξε 5 ώρες και 45 λεπτά με wi-fi και camera. Θα δείξει το χαρακτήρα της σίγουρα μετά την τρίτη φόρτιση. Το TV Tuner είναι πολύ καλό. Και μόνο που είναι μεταφερόμενο, είναι όλα τα λεφτά. Το τσαντάκι είναι διπλό. Από τη μια πλευρά μπαίνει το Advent και από την άλλη βάζεις τα αξεσουάρ.Εχει αρκετές θηκούλες και είναι πολύ πρακτικό. Είναι εύκολο να μας πεις από που τα πήρες τελικά, πόσο καιρό περίμενες και πόσο κόστισαν με τα μεταφορικά μαζί? Σε ευχαριστώ προκαταβολικά
liomelissinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά έχω και εγώ τον advent 4211 και έκανα μια πατάτα. Τον έκλεισα απότομα από το κουμπί εκκίνησης την ώρα που ξεκινούσε και χάθηκε ένα αρχείο και έτσι μετά ούτε ξεκινούσαν τα windows ούτε μου έβγαζε την επιλογή να κάνω recovery. Δοκίμασα πάρα πολλούς τρόπους αλλά τελικά κατέληξα να κάνω format με ένα εξωτερικό dvd. Μπήκε κανονικά τελικά αλλά κατέβασα τους drivers (δεν τους βρήκα όλους από το tech guys) και μόλις τους έκανα εγκατάσταση κόλλησε το πληκτρολόγιο. Φυσικά υπάρχει το κρυμμένο partition στο οποίο είναι προεγκατεστημένα τα windows (αν δεν κάνω λάθος) αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω recovery από εκεί και να ξεμπερδέψω γιατί μετά το format δεν μου βγάζει το εικονίδιο το recovery ούτε στο ξεκίνημα ούτε στην επιφάνεια εργασίας. Έχετε καμιά ιδέα βρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα μια βδομάδα τώρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Καμιά βοήθεια βρε παιδιά σε μένα? Πως στο καλό θα το κάνω επαναφορά στην αρχική κατάσταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα