Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δοκίμασε να κάνεις boot με το stickάκι.

εχω δοκιμασει τα παντα!!!

Τιποτα δεν γινετε 3 διαφορετικα image εχω δοκιμασει!

Το ενα κολλαει στα γραμματα το αλλο κολλαει στο μυλαρακι και παει λεγοντας :cry:

Ατυχια μου μαλλον θα μεινω με τα windows για το υπολοιπο της ζωης μοτ :cry:

Δημοσ.

Οσο μπορούσα ναι επειδή δεν εχω εξωτερικό dvd-drive :(

Οσο καταλαβαίνω τα windows αλλο τοσο δεν καταλαβαίνω τα mac τελικα..

Επειδή εκανα πλήρες format στο σκληρο μου τωρα με τα recovery και τα προγράμματα drivers τι γίνετε?

Τα drivers κατ τα προγράμματα που τα βρίσκω?Στην ιστοσελίδα το tech guys δεν τα εχει ολα.

Δημοσ.
Μόνο με εξωτερικό dvdrw θα κάνεις τη δουλειά σου ξεκούραστα. :-(

Ναι μάλλον ειναι μονόδρομος τελικά αν και ακολούθησα πιστα αυτο εδώ http://forums.msiwind.net/mac/how-install-osx-with-and-without-usb-stick-usb-dvd-t4701.html

Για το software και τα drivers μπορεί να τα ανεβάσει κάποιος κάπου για να τα κατεβάσω?

Δημοσ.
Ναι απο εκει εχω κατεβασει αλλα δεν ειναι αυτα που ειχε!

και για την camera δεν εχει το προγραμμα εχει ενα αλλο που δεν μου παίζει

Τελικά τί ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Αν θέλεις να επαναφέρεις το netbook στην κατάσταση που ήταν όταν το πρωτοπήρες, νομίζω ότι θα τα καταφέρεις αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που γράφει το χαρτί που είχε μέσα στο κεφάλαιο "επανάκτηση από USB flash" ή κάπως έτσι. Πήγαινε στην σελίδα των techguys, κατέβασε το utility που χρειάζεται για να κάνεις εκκίνηση από USB stick, και κάνε boot από το φλασάκι. Λογικά θα γίνε η δουλειά, γιατί μέσα στον σκληρό υπάρχει ένα κρυμμένο partition που περιέχει το image για την πλήρη επαναφορά του συστήματος.

Αν δεν τα καταφέρεις έτσι, κατέβασε τους drivers από το site που σου έδειξε ο angmar. Αυτοί είναι οι drivers που χρειάζεσαι και η κάμερα θα δουλεύει μια χαρά, άσχετα που δεν θα έχεις το πρόγραμμα της cyberlink που είχε αρχικά μέσα το advent. Δεν χάνεις όμως και πολλά, γιατί η κάμερα φαίνεται μέσα από τον windows explorer, την ανοίγεις, καάνεις διπλό κλικ πάνω στο εικονίδιό της και δουλεύει.

Δημοσ.
Λογικά θα γίνε η δουλειά, γιατί μέσα στον σκληρό υπάρχει ένα κρυμμένο partition που περιέχει το image για την πλήρη επαναφορά του συστήματος.

Ναι αυτό το έχω διαγράψει :-)

Δημοσ.
Ναι αυτό το έχω διαγράψει :-)

OK, oπότε πας για καθαρή εγκατάσταση.

Κάνε την καρδιά σου πέτρα και πάρε ένα εξωτερικό DVDR drive. Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά θα σου λύσει τα χέρια γενικότερα, όλο και κάπου θα σου χρειάζεται συνέχεια.

Οι drivers που χρειάζεσαι είναι όλοι στο site της MSI όπως σου υπέδειξε ο Angmar. Κατέβασέ τους όλους. Προσοχή χρειάζεσαι μόνο σχετικά με τον ποιόν driver θα κατεβάσεις για το WiFi. Στην κάτω πλευρά του advent έχει ένα ταμπελάκι, το δεύτερο στην δεξιά πλευρά όπως το διαβάζεις. Εκεί γράφει έναν κωδικό που δείχνει ποιό wireless module φοράει το φορητό σου, εμένα πχ γράφει RTL8187SE MS 6894, οπότε κατεβάζεις τον αντίστοιχο από τους τρεις drivers που έχει το site.

Όταν με το καλό τελειώσεις, το netbook θα είναι απόλυτα λειτουργικό. Είμαι παθώς και μαθώς!..

Δημοσ.

Εχω και αλλο προβλημα με το touch pad του δεν ρολαρι οπως ρολαρε τις ιστοσελιδες!

Plz καποις αν μπορει να ανεωβασει τα αρχεια αυτα που εχει μεσα στο c οταν περνεις το advent!

και γενικα κανει κα αλλα προβληματα'

Οπως με camera κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...