Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΘ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ADVENTAKI...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟ....ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΟΡΕΙΣΩ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Μ....ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ 1G...RAM...ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΒΙΟS 1.09...ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ..ΝΑ ΜΟΘ ΠΕΙΤΕ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΕΓΩ..ΕΧΩ...ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ..ΑΥΤΟ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ...!ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΩ..ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ...ΑΝ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BIOS 1.09??ΠΕΡΙΜΕNΩ ΑΠΑΝΤΙΣΗ...ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΓΙΑΤΙ..ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ....!!!! ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ CAPS LOCKS....!!!! ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!...ΜΕΤΑ...ΤΣΕΚΑΡΕ.....ΞΑΝΑ.....ΤΟ......MANUAL.....ΓΙΑ.....ΤΑ........ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ......
darknight04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ CAPS LOCKS....!!!! ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!...ΜΕΤΑ...ΤΣΕΚΑΡΕ.....ΞΑΝΑ.....ΤΟ......MANUAL.....ΓΙΑ.....ΤΑ........ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ...... γιατι ρε φιλε....σε χαλαει...που εγραψα με capslok....σιγα....τοσο λαθος...ειναι...?Εγω...για αλλο κεγομαι...μπορει να με βοηθησει κανεις????
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 γιατι ρε φιλε....σε χαλαει...που εγραψα με capslok....σιγα....τοσο λαθος...ειναι...?Εγω...για αλλο κεγομαι...μπορει να με βοηθησει κανεις???? Netiquette αν εχεις ακουστα...
darknight04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Netiquette αν εχεις ακουστα... Οκ...ρε φιλε μ..θα το εχω υποψη μου..μπορεις να με βοηθησεις....??
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 http://global.msi.com.tw/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf
angmar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εδώ έχει έναν οδηγό, τον οποίο χρησιμοποίησα εγώ για να κάνω το update, με προσοχή και όλα θα πάνε καλά.
darknight04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εδώ έχει έναν οδηγό, τον οποίο χρησιμοποίησα εγώ για να κάνω το update, με προσοχή και όλα θα πάνε καλά. ευχαριστω...εγω...τωρα το περναω...στο φλασακι...και μετα...ανοιγω το flash.bat και πατω...eder....και μετα εδω που λεει key at DOS prompt A:\>. πρεπει να κανω κατι????σορι για την ερωτηση αλλα φοβαμαι να μιν παθει τπτ....!!!
Street-Fighter Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα παιδια! Εχω προβλημα με install του mac os Κατεβασα την εκδοση για το msiwind αλλα δεν μου κανει τιποτα παρα μονο να μου γραφει κατι γραμματα οταν ξεκιναει καμια βοηθεια?
lalas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια!Εχω προβλημα με install του mac os Κατεβασα την εκδοση για το msiwind αλλα δεν μου κανει τιποτα παρα μονο να μου γραφει κατι γραμματα οταν ξεκιναει καμια βοηθεια? Πρέπει να το αφήσεις αρκετή ώρα, μέχρι να σου εμφανιστεί ο installer. Θα πρέπει επίσης να έχεις κάψει το DVD σε χαμηλή ταχύτητα. -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 03 : 27 : 30----- ...ανοιγω το flash.bat και πατω...eder.... Τι πατάς? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2009 από lalas Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Street-Fighter Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να το αφήσεις αρκετή ώρα, μέχρι να σου εμφανιστεί ο installer. Θα πρέπει επίσης να έχεις κάψει το DVD σε χαμηλή ταχύτητα. Α ναι?Οκ θα δοκιμασω παλι και θα σου πω! Α το κανω εγκατασταση μεσω σκληρου οποτε it's ok η εγγραφη Edit: μολις το εβαλα και περιμενω... Μου γραφει H0000003F ]-00000041 =00000001 ]*!-0092d517 =009007E Y σωστο ειναι αυτο?Εκει να περιμενω ε? -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 04 : 43 : 42----- τιποτα δεν εγινε plz καποιος να μου πει μεσω pm που τα βρησκω -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 10 : 36 : 18----- Δεν καταφερα τιποτα τελικα τοσες ορες μονο πονοκεφαλο καταφερα να κανω install Επειδη εκανα ολοκληρο format του σκληρου το buck up που ειχα παρει απο tech guys μπορω να το ξανα περασω??
S2Katana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις boot με το stickάκι.
telis_petsotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 παιδια επειδη η αδερφη μου μεσπασε τα @@ να της παρω "μικρο λαπτοπακι" με τα 300ευρω της λεω να της παρω το 4211 αλλα επειδη ειναι netbook με 1.6 επεξεργαστη και οχι 2.0 δεν ξερω αν θα της κανει γιατι το θελει για limewire,youtube,hi5,msn σε βιντεοκληση,winamp η wmplayer,web browser ανοιχτα ταυτοχρονα. τουλαχιστον αυτα δηλαδη. τι λετε τα σηκωνει ανετα η θα σερνεται?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ποιος μανιακος ανοιγει ολα αυτα ΜΑΖΙ ? Μη τρελαθουμε... Για Firefox με youtube και hi5 ανοιχτα, και παραλληλα να ακουει μουσικη κ να μιλαει στο Msn παντως μια χαρα ειναι... ->Με λιγο ζορι παιζει και HD videos (1366x768)
telis_petsotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ποιος μανιακος ανοιγει ολα αυτα ΜΑΖΙ ?Μη τρελαθουμε... Για Firefox με youtube και hi5 ανοιχτα, και παραλληλα να ακουει μουσικη κ να μιλαει στο Msn παντως μια χαρα ειναι... ->Με λιγο ζορι παιζει και HD videos (1366x768) με το κατεβαστηρι σε λειτουργια παραλληλα με ολα αυτα ομως πως θα παει? για τα ΗD δεν ενδιαφερεται πιστεψε με...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δεν καταλαβα τι ειπες. Ποιο κατεβαστηρι? Ποια παραλληλη λειτουργια του? Παντως αν βαλεις +1GB ram (10,4€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554795 ) μια χαρα κανει απλες δουλιτσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα