@topos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μια ερωτησουλα και απο μενα... Σκεφτομαι να αγορασω ενα για την κοπελα μου,η οποια ταξιδευει αρκετα -οποτε η φορητοτητα ειναι ενα μεγαλο+ αλλα δουλευει αρκετα εργασιες/κειμενα/ιντερνετ (σχεδον αποκλειστικα,οποτε ο atom* με 1gb ραμ μας καλυπτουν )συν οτι επεικειτε και η διπλωματικη της. *Σημειωση: εχω δουλεψει το asus 1000h αρκετα και θα υποθεσω πως απο επιδοσεις ειναι πανομοιοτυπα(σωστα?). Οποτε το ερωτημα ειναι:Aπο πληκτρολογιο/οθονη για πολυωρη(σχεδον επαγγελματικη) χρηση κειμενογραφου τι λεει?Ειναι ανετη η 10αρα οθονη?Η μηπως ειναι καλυτερα να παω προς lennovo,dell,sony μερια? Μονο αυτο με κολλαει απο το να το τσιμπησω στα 299ευρω...
Delirium Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μονο αυτο με κολλαει απο το να το τσιμπησω στα 299ευρω... Ναι, αλλα δε θα το βρεις @ 299 τωρα ------- διορθωση η Εlectroworld το ξαναεβαλε http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=60021 Δε ξερω αν ειναι βολικο, για πολυωρο γραψιμο... αλλα για γραψιμο στο κρεβατι ειναι βολικοτατο!
panos2000gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 *Σημειωση: εχω δουλεψει το asus 1000h αρκετα και θα υποθεσω πως απο επιδοσεις ειναι πανομοιοτυπα(σωστα?). Ασήμαντες διαφορές... Οποτε το ερωτημα ειναι:Aπο πληκτρολογιο/οθονη για πολυωρη(σχεδον επαγγελματικη) χρηση κειμενογραφου τι λεει?Ειναι ανετη η 10αρα οθονη? Νομίζω ότι η φίλη σου μπορεί να συνδιάσει σχετική φορητότητα και άνεση με μια μέση λύση στις 13.3". Από εκει και πέρα και το lenovo που προτείνεις είναι εξαιρετική λύση και απο τα καλύτερα value for money της αγοράς (υπάρχει σχετικό thread στο insomnia).
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Hρθε η απάντηση από τους Βρετανούς φίλους μας. [email protected] Dear ΧΧΧΧΧΧΧΧ, Thank you for your email dated 3rd January 2009, please accept my apologies for the delay in this response. As a retailer of Advent products, we would not comment on any third party forums as we are based in the UK. We also offer support on our Advent products that we sell, we do not comment on any forums or web based chat rooms. Thank you for taking the time to contact us, may I wish you the best with your website and forum. Yours sincerely, Chris Wright PC World Customer Services Xαχα, μας ψιλο-γείωσαν, αλλά εντάξει, το περίμενα.Απλά ένα thank you δε θα έβλαπτε, χααχαχα.
Delirium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 συν οτι επεικειτε και η διπλωματικη της Για παρομοιο λογο -διπλωματικη κ.λπ. της sister- ειχα αγορασει κανονικο laptop ~ 600 ευρω. Δε θα το επαναλαμβανα, το μετανιωσα: Netbook (η μεταχειρισμενο με max κοστος 250 ευρω) -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 12 : 16 : 00----- Απλά ένα thank you δε θα έβλαπτε, χααχαχα. ΟΚ: η γνωστη manageroλεβεντομαλακια, αν παραμενεις στη δουλεια, θα καταλαβεις, οτι δε "χαριζουν", ουτε ενα ευχαριστω...
panos2000gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Παρατήρησα ότι το ανεμιστήρακι δεν σταματάει σχεδόν ποτέ, αν και δουλεύει σε χαμηλές σχετικά στροφές. Ετσι πρέπει να είναι ή κατι πάει στραβα?
Delirium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ναι, δουλευει συνεχως, για καλο ή κακο Δυστυχως δεν παιζει προγραμμα ελεγχου, (με το speedfan τουλαχιστον δε γινεται )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Hρθε η απάντηση από τους Βρετανούς φίλους μας. Xαχα, μας ψιλο-γείωσαν, αλλά εντάξει, το περίμενα.Απλά ένα thank you δε θα έβλαπτε, χααχαχα. "Ψιλο"... Σου ειπαν thank!... για το email
telis_petsotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παιδια τελικα το advent4211 ή το acer one150?
Delirium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν η διαφορα ειναι -21 [Linux] ή +29 [XP] ευρω... το Advent, φυσικα http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1145355 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1145401 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=60021
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Στα €299 το Advent έχει 3 ή 6 cell μπαταρία?
panos2000gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ναι, δουλευει συνεχως, για καλο ή κακο Δυστυχως δεν παιζει προγραμμα ελεγχου, (με το speedfan τουλαχιστον δε γινεται ) Λίγο ενοχλητικό πάντως και δεν διάβασα να αναφερθεί από κάποιον. Μόνο για τα ACER One είχα ακούσει κάτι αντίστοιχο. Εξαιτίας του ATOM περίμενα ότι ο ανεμιστήρας θα δουλεύει πολύ σπάνια και μόνο όταν χρειάζεται, αλλά η εταιρεία κατασκευής μάλλον προτίμησε να έχει το κεφάλι της ήσυχο και να δουλευει συνέχεια. (γι'αυτό και σχεδόν πάντα δουλεύει άσκοπα βγάζοντας κρύο αέρο....) υ.γ: Ισως βέβαια είμαι και λίγο υπερβολικός γιατί έχω συνηθίσει στην απόλυτη ησυχία από το Vaio μου....
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ: η γνωστη manageroλεβεντομαλακια,αν παραμενεις στη δουλεια, θα καταλαβεις, οτι δε "χαριζουν", ουτε ενα ευχαριστω... Αστα φίλε, κάθε μέρα το ίδιο. "Ψιλο"... Σου ειπαν thank!... για το email Οντως.:p:p
darknight04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αστα φίλε, κάθε μέρα το ίδιο. Οντως.:p:p ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΘ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ADVENTAKI...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟ....ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΟΡΕΙΣΩ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Μ....ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ 1G...RAM...ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΒΙΟS 1.09...ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ..ΝΑ ΜΟΘ ΠΕΙΤΕ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΕΓΩ..ΕΧΩ...ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ..ΑΥΤΟ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ...!ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΩ..ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ...ΑΝ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BIOS 1.09??ΠΕΡΙΜΕNΩ ΑΠΑΝΤΙΣΗ...ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΓΙΑΤΙ..ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα