Delirium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ειδες πως γινεται ? [ και σε ΟSX ] διχως προβλημα, δινουμε & links !
altea6 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πανω ολα. 349ευρω το μικρο. Καλα που πηρα την Δευτερα 2 για τα ανηψια μου στα 299. Μονο σαν web ευκαιρια στα 299ευρω. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=60021 Ο Κωτσοβολος ουτε ευκαιρια . http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991
chem Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά έχω το μικρό από την παραμονή Χριστουγέννων και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Κάθε φορά στο boot φορτώνει το παραμετροποίηση Tech Guys.Να το αφαιρέσω από το startup? Είναι το Boot Recovery.
Delirium Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγω τα αφαιρεσα ολα, απο το start-up -> Εκκινηση - > Εκτελεση -> msconfig
panos2000gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πανω ολα. 349ευρω το μικρο. Καλα που πηρα την Δευτερα 2 για τα ανηψια μου στα 299. Μονο σαν web ευκαιρια στα 299ευρω. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=60021Ο Κωτσοβολος ουτε ευκαιρια . http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991 Και να θελει να αγιάσει κανείς μαζί σας δεν μπορεί. Αφού ανέβαλα την αγορά του συγκεκριμένου netbook 2-3 φορές διότι το θεωρούσα περιτό εξοδο, τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ περισσότερο. Το παρήγγειλα από το electroworld μέσω ιντερνετ και σε 2 ωρίτσες το παρέλαβα από το κατάστημα στα 299 ευρώ/6 άτοκες (ευτυχώς πρόλαβα γιατί η τιμή όντως ανέβηκε στα 349). Πρώτες εντυπώσεις άριστες! Επόμενως στόχος το μήλο-OS... Διάβασα ότι το "παίζει" σαν καθαρόαιμο...ελπίζω να ισχύει!!!!
freebird75 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν η καινούργια μπαταρία είναι ΟΚ μετά από αρκετές φορτίσεις-εκφορτίσεις. Παίζει γύρω στα 120 λεπτά σε normal mode με wi-fi. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ έχω ήδη βάλει ένα γίγα Ram και την ασύρματη καρτούλα της intel 4965AGN η οποία παίζει όπως αναφέρει και ο τίτλος σε όλα τα modes δλδ a,b,g και n-draft. Την κάρτα την άλλαξα γιατί η realtek δεν επαιζε out of the box σε linux και λοιπά OS. Επίσης για όποιον θέλει μπαταρία 6-cell από Ελλάδα τα multirama τις φέρνουν πλέον με 78€.
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν η καινούργια μπαταρία είναι ΟΚ μετά από αρκετές φορτίσεις-εκφορτίσεις. Παίζει γύρω στα 120 λεπτά σε normal mode με wi-fi. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ έχω ήδη βάλει ένα γίγα Ram και την ασύρματη καρτούλα της intel 4965AGN η οποία παίζει όπως αναφέρει και ο τίτλος σε όλα τα modes δλδ a,b,g και n-draft. Την κάρτα την άλλαξα γιατί η realtek δεν επαιζε out of the box σε linux και λοιπά OS. Επίσης για όποιον θέλει μπαταρία 6-cell από Ελλάδα τα multirama τις φέρνουν πλέον με 78€. Είδες και καμιά ασπρη ή μόνο μαυρες είχαν πάλι;
freebird75 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Είδες και καμιά ασπρη ή μόνο μαυρες είχαν πάλι; Στο κατάστημα του Πειραιά που έτυχε να κάνω την ερώτηση είχε μόνο μαύρες.
Voodooman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Είδες και καμιά ασπρη ή μόνο μαυρες είχαν πάλι; Δεν μου αρέσουν καθόλου οι καγκουριές, αλλά όταν έρθει η ώρα να πάρω μπαταρία και εγώ την σκέφτομαι την άσπρη. Έτσι το adventάκι θα φωνάζει από μακριά ότι είναι κωλοφτιαγμένο!!!
angmar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν μου αρέσουν καθόλου οι καγκουριές, αλλά όταν έρθει η ώρα να πάρω μπαταρία και εγώ την σκέφτομαι την άσπρη. Έτσι το adventάκι θα φωνάζει από μακριά ότι είναι κωλοφτιαγμένο!!! Καλό ακούγεται, βέβαια εγώ ρώτησα για άλλο λόγο, έχω το HT Xpress και είναι άσπρο!
Delirium Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ολα να τα πειράζεις εσύ! Ναι, ναι -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 03 : 23 : 49----- Πανω ολα. 349ευρω το μικρο. Καλα που πηρα την Δευτερα 2 για τα ανηψια μου στα 299. Ξερω, με Advent, εκανα κι εγω τον Θειο-Αγιο Βασιλη Στα 359,00 € τωρα... Επειδη εχει ξαναγινει, υποψιαζομαι πως οταν τους μενουν λιγα κομματια, και μεχρι να φερουν (??) καινουργια παραλαβη, ανεβαζουν την τιμη..
Voodooman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλό ακούγεται, βέβαια εγώ ρώτησα για άλλο λόγο, έχω το HT Xpress και είναι άσπρο! Άρα εσύ χρειάζεσαι την μαύρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα