Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ, τώρα έχω μπερδευτεί λίγο.

Οταν εγώ έκανα φορμάτ, μου έβγαλε 2 partitions, ένα με το λειτουργικό(περίπου 74GB) και ένα άλλο που δεν θυμάμαι τι όνομα είχε, αλλά ήταν 2GB.Εκανα φορμάτ μόνο το πρώτο, το άλλο το άφησα ως είχε, αλλά δεν έχω πρόβλημα στο boot.

Δεν ξέρω αν το μικρό κομμάτι ήταν για recovery, αλλά θεωρώ χλωμό να δουλεύει ακόμη.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηθελα τα φωτα σας σε κατι, ταινιες blue ray 720 αναλυση γιατι δεν μπορω να δω σε νορμαλ frames? παει αργα η κινηση και δε συμβαδιζει ο ηχος με την εικονα, χρησιμοποιω των τελευταιο kmplayer (δοκιμασα και media clasic) me codec k-lite codec pack , έχω δοκιμασει και τους combined.... ενω σπαει ι κινηση, η χρηση cpu δεν παει πανω απο 60-70%. Περιμενω λυση!

Να ψαξεις-διαβασεις, περισσοτερο!

Εχει αναφερθει εδω => στις προηγουμενες σελιδες, με links @ msiwind.net,

οτι στα 720p τουλαχιστον δε αντιμετωπιζει προβληματα αναπαραγωγης :-)

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 02 : 47 : 05-----

Νομιζω οτι, ευκολα ή δυσκολα [=Acer :cry:], οι δισκοι φορμαρονται,

ειδικα αν μπορουν να συνδεθουν, ως εξωτερικοι σε αλλο συστημα!

Επεξ/σία από Delirium
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Μήπως αυτό το άλλο partition είναι τα windows ή κάποιο άλλο λειτουργικό που πρέπει να γράψεις σε ένα cd ή dvd;;; Κάπου το είχα δει αλλά δεν θυμάμαι, πάντως μου είχε κάνει εντύπωση που δεν μπορούσες να αλλάξεις τίποτα σε αυτό το partitiοn παρά μόνο να το γράψεις.

Δημοσ.
Λοιπόν το πήγα σήμερα στον Κωτσόβολο, επειδή είχε περάσει το 10ήμερο από την αγορά δεν μου το αντικαταστήσανε αμέσως. Έπρεπε να το αφήσω να το ελέγξει το service.

Το πήγα το πρωΐ στις 09:00 όπου με εξυπηρέτησε ένας πολύ καλός κύριος, το απόγευμα στις 17:30 περίπου με ειδοποίησε ότι θα αντικατασταθεί η μπαταρία και ότι θα μπορούσα να το παραλάβω άμμεσα. Η υπόλοιπη μονάδα δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Επειδή δεν μπορούσα να το παραλάβω σήμερα λόγω εργασίας μου, θα το παραλάβω την Τετάρτη (λόγω της αυριανής αργίας).

Θέλω για ακόμα μια φορά να αναφέρω ότι με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο η εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Πήγα και εγώ electroworld, μου άλλαξαν μπαταρία μετά από έλενχο επιτόπου.

Satisfied also!

Δημοσ.

Με τα partitions κανεις, γενικως ο,τι προβλεπεται = δημιουργια, format, διαγραφη, κ.λπ. :-)

Βεβαιως και εκεινα απο τη μερια τους (!) μπορουν να το κανουν οσο δυσκολο γινεται.. :eek:

Δημοσ.

Αυτό το parition λεβέντες δεν φαίνεται πουθενά και από κανένα πρόγραμμα!

Δεν φαίνεται ούτε και όταν πάω να κάνω φορμάτ με το CD των XP.

Αυτήν την στιγμή τον δίσκο τον έχω χωρισμένο σε δύο partitions, ένα 11GB με την δική μου εγκατάσταση των XP και ένα ακόμη partition 100GB. Άρα μας λείπουν κάποια GB, σίγουρα πάνω από 5-6.

Φυσικά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ευθύνεται αυτό το πράγμα για την απελπιστικά αργή εκκίνηση. Το απογευματάκι πάμε για τρίτο format σε δύο ημέρες και βλέπουμε...

Δημοσ.
Αυτό το parition λεβέντες δεν φαίνεται πουθενά και από κανένα πρόγραμμα!

Δεν φαίνεται ούτε και όταν πάω να κάνω φορμάτ με το CD των XP.

Αυτο που περιγραφεις μου εχει συμβει με Acer Laptop.

Να μη το βρισκει στο δισκο, cdακι των XP SP3 Corp :cry:

http://soulpass.com/2007/11/10/installing-windows-xp-professional-sp2-on-acer-aspire-5315-2153-laptop/

Δημοσ.
Δοκίμασε και αυτό (freeware)

http://www.partition-tool.com/personal.htm

Ούτε αυτό!

Άρχισα την εγκατάσταση των προγραμμάτων και ακόμη δεν έχει εμφανιστεί το Partition πουθενά. Αρχίζω να έχω μία υποψία ότι, με το που εγκαθιστώ το Acronis True Image, τότε σκάει μύτη και το partition-φάντασμα.

Θέλω ανακωχή, δεν θέλω να το εξαφανίσω, θα το αφήσω να ζήσει με τα 8 GB που μου έφαγε, φτάνει να μη με ενοχλήσει ξανά!!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο!

Σε εμένα τελικά η δουλειά είχε στραβώσει από την αρχή. Με το που το μπούταρα για ΠΡΩΤΗ φορά, αμέσως έπεσα με τα μούτρα και πήγα να χωρίσω partitions. Εκεί κάτι (δεν ξέρω τί) πήγε στραβά και η μαμίσια εγκατάσταση των XP home έγινε corrupted.

Μόλις πριν από λίγο τέλειωσα το format και δεν μου ζητάει με ποιό λειτουργικό θέλω να ξεκινήσω, μάλλον δέχτηκε την ανακωχή!

Και ο χρόνος εκκίνσης έπεσε στο μισό με το που αποφάσισα να μην εγκαταστήσω το Styler και το VG ultimate theme. Απίστευτο το πόσο ακριβά πληρώνεις μία απλή και επιφανειακή μεταμόρφωση του λειτουργικού!..

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα Windows 7 στο Advent. Το μηχάνημα πετάει! Δεν το περίμενα. Εννοείται έχουν πάρει μόνιμη θέση λειτουργικού, αν και σκέφτομαι να περάσω και MacOS X.

Δημοσ.
Εγκατέστησα τα Windows 7 στο Advent. Το μηχάνημα πετάει! Δεν το περίμενα. Εννοείται έχουν πάρει μόνιμη θέση λειτουργικού, αν και σκέφτομαι να περάσω και MacOS X.

Ειναι ετοιμα ή beta? Κι απο drivers, τι γινεται με τα 7 ?

Παιζουν ασυμβατοτητες των (σ)Vista με προγραμματα ?

Εαν ναι, μας βλεπω τελικα για triple-boot ! B)

[ XP - 7 - OSX ]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...