gtsakas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα, ειμαι πλεον κι εγω κατοχος του 4211 με τον 120αρη δισκο, και ηθελα τα φωτα σας σε κατι, ταινιες blue ray 720 αναλυση γιατι δεν μπορω να δω σε νορμαλ frames? παει αργα η κινηση και δε συμβαδιζει ο ηχος με την εικονα, χρησιμοποιω των τελευταιο kmplayer (δοκιμασα και media clasic) me codec k-lite codec pack , έχω δοκιμασει και τους combined.... ενω σπαει ι κινηση, η χρηση cpu δεν παει πανω απο 60-70%. Περιμενω λυση!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Blu Ray τι εννοεις? Εχεις USB blu ray συσκευη? Ή παιζεις ''rips"? Επισης, αν πηρες μονοπυρηνο Atom 1,6Ghz με την απαιτηση να παιζει HD video μαλλον λαθος επιλογη εκανες. Παρολ αυτα, λογω της μικρης αναλυσης της οθονης του επρεπε να ειναι σε θεση, εστω και οριακα να στις αναπαραγει. Δοκιμασε και αλλη ταινια.
gbras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εννοει rips. εγω που εχω χρησιμοποιησει k-lite codecs παιζει τα 720p cartoon ( Kung Fu panda) μια χαρα, σε ταινιες κανονικες χανει το συγχρονισμο στη φωνη. Λογικα με τον υπερχρονισμο θα παιζουν μια χαρα... αυτα σε 40'' lcd ( 1360 x 768)
gtsakas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μπα ουτε bios εχω αλλάξει ούτε overclicking. Mkv αρχεία ειναι αυτα που δεν μπορει να παιξει συνχρονισμένα. Δεν πρεπει να φταιει το cpu γιατι ποτε δε φτανει στο 100% οπως προείπα 60-70% κατα την αναπαραγωγή της ταινίας. Μήπως είναι αργός ο σκληρός η η κάρτα γραφικών που έχει πιστεύω είναι η αιτία αλλιώς θα έδειχνε 100% λειτουργίας.
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε και ένα defragment και πες μας τι disk usage έχεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 S2 σου απαντησανε απο την Advent btw?
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μπα όχι ακόμη m8, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.
gtsakas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε και ένα defragment και πες μας τι disk usage έχεις. Μπα αποκλειεται γιατι ειναι καινουριο το netbook και δεν εχω βαλει σχεδόν τίποτα απο προγράμματα, μονο antivirus, office και firefox, και φυσικά τους τελευταίους drivers της ασύρματης καρτας
freebird75 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Που θα το πας? Εγώ είχα πάει ένα ποντίκι advent για RMA στο Saturn και με πρήξανε μέχρι να το αλλάξουν. Λοιπόν το πήγα σήμερα στον Κωτσόβολο, επειδή είχε περάσει το 10ήμερο από την αγορά δεν μου το αντικαταστήσανε αμέσως. Έπρεπε να το αφήσω να το ελέγξει το service. Το πήγα το πρωΐ στις 09:00 όπου με εξυπηρέτησε ένας πολύ καλός κύριος, το απόγευμα στις 17:30 περίπου με ειδοποίησε ότι θα αντικατασταθεί η μπαταρία και ότι θα μπορούσα να το παραλάβω άμμεσα. Η υπόλοιπη μονάδα δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Επειδή δεν μπορούσα να το παραλάβω σήμερα λόγω εργασίας μου, θα το παραλάβω την Τετάρτη (λόγω της αυριανής αργίας). Θέλω για ακόμα μια φορά να αναφέρω ότι με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο η εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου υπαλλήλου.
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πες μας αν είναι όλα οκ όταν το παραλάβεις.
Voodooman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τα προβλήματά μου δεν λύθηκαν ούτε με το partition expert 9. Αμέσως μετά το format, χωρίς να φορτώνει καμμιά start up application, με απενεργοποιημένα όσα services δεν χρειάζονται, κάνει 2 λεπτά να μπουτάρει. Εκεί στην αρχική εικόνα των XP, η μπάρα κάνει 15 "περάσματα", όταν θυμάμαι ότι με το που το πρωτοπήρα έκανε μόλις 6. Το κρυφό partition δεν έχει σβηστεί, λείπουν 8 GB που είναι εξαφανισμένα και δεν φαίνονται πουθενά. Επίσης, στην αρχή με ρωτάει με ποιό λειτουργικό θέλω να ξεκινήσω, με τα XP pro ή τα Home, παρόλο που έχω κάνει format! Μάλλον το κρυμμένο partition περιέχει τα στοιχεία για το recovery. Πάντως, δεν μπορώ να το βρω με κανένα πρόγραμμα.
Delirium Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδη, δε θα μπορουσες να φορμαρεις ολοκληρο το δισκο του? Δε το εχω δοκιμασει, απλως θυμαμαι 1 Acer μ' ειχε ταλαιπωρησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα