Delirium Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Tι ειναι το placebo?Θα το googlarω. Πως φαινεται, οτι δεν εχεις σχεση με Ιατρικη, χι-χι -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 01 : 36 : 04----- Παιδιά έχει πάθει κανένας τιποτά με την αρχική μπαταριά? Από σήμερα το μεσιμέρι αναβοσβήνει πορτοκαλί το λαμπάκι και με την μπαταριά πάνω δεν ανάβει το laptop, μόνο με το τροφοδοτικό. Έχει αναφερθεί σε αρκετά threads του εξωτερικού.... Δoκίμασα bios(es) και ότι άλλο αναφέρεται χωρίς αποτέλεσμα. Από δευτέρα Electroworld..... Και ήταν όλα τοοοόσο καλά ως εδώ... Μεγιστη ατυχια: αλλα πιθανο, να βγαζει τυχον ιδια προβληματα, με το MSI Wind, εφοσον ειναι το ιδιο μηχανημα, μα καλυτερα που παρουσιαστηκε εντος εγγυησης. Θυμησου μονο να το πας για service /αντικατασταση, με το δικο του bios επανω! -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 01 : 50 : 17----- Καταρχάς, τα παλιά Home είχαν στην αρχή ένα πρόγραμμα της TG, που ήθελε 200'' για να φορτώσει.Επίσης, τώρα έχω πολύ λίγο disk usage και όλα ανοίγουν ταχύτατα, ενώ έχω φορτώσει πιο πολλά προγράμματα από πριν. Μηπως εννοεις τα 30" που περιμενει, για να διαλεξεις αν θα φορτωσει XP ή αποκατασταση? Αυτο το χρονο το μειωνεις οσο θελεις, μεσα απο τα Windows. Πχ τον ορισα @ 3 sec only Disk usage θα μειωθει, απενεργοποιωντας το Windows swap file, συστηνεται, οταν υπαρχουν εγκατεστημενα > απο 1.5GB ram
Voodooman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Και ένα προβλημα που έχω: Από την στιγμή που έκανα install τα XP pro, στην αρχή, αμέσως μετά το ξεκίνημα, με ρωτάει με ποιό λειτουργικό θέλω να ξεκινήσω, τα win pro ή τα home! Προφανώς υπάρχει κάποιο κρυφό partition και κάτι έχει μείνει από την αρχική εγκατάσταση των XP home. Το βρήκα το partition , μόνο που δεν φαίνεται ούτε μέσα από το disc management (administrative tools), ούτε φυσικά στον explorer. Η μόνη φορά που το είδα ήταν όταν έκανα εγκατάσταση από το CD των windows pro, μόνο που ούτε φορματ με αφήνει να του κάνω, ούτε delete. Καμμιά ιδέα πώς να το σβήσω;
S2Katana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 @Delirium, όχι, αυτό το είχα βάλει στα 2''. Παλιά μόλις έμπαινε στα ΧΡ, άνοιγε ένα Tab με τίτλο ''The Tech Guys''.
Voodooman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Partition Manager δοκιμασες ? Θα το δω και αυτό τώρα. Αλλά περίεργο, να μην το βλέπω μέσα από το disk management.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 εβαλες μαλλον δεύτερα windows στο ίδιο Partition,έκανες λάθος στο φορματ επρεπε πρώτα να διαγραψεις το Partition που ηταν τα windows και μετά να ξεκινήσεις,αν θες παντός να βγαλεις το μενού που διαλέγεις πρέπει να επεξεργαστείς το Boot.ini, δες εδώ http://support.microsoft.com/kb/289022 το κρυφο ειναι για το recovery δεν τα εχει περασμενα μεσα,στο c ειναι και τα δυο
freebird75 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα έχω το advent από τις 20/12/2008 αν εξαιρέσω το πρόβλημα που μου έκατσε σήμερα με την μπαταρία (αναβοσβήνει πορτοκαλί το led της ένδειξης της μπαταρίας), όλα τα υπόλοιπα με έχουν αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο για την επιλογή. Η οθόνη είναι ιδιαίτερα φωτεινή και ευκρινής, ο Atom ανταποκρίνεται πολύ καλά στις εφαρμογές που έχω τρέξει μέχρι στιγμής και ο σκληρός για αυτά για τα οποία προορίζεται το netbook με καλύπτει. Έτσι κι αλλιώς η αναβάθμισή του μελλοντικά είναι έυκολη υπόθεση. Επίσης έχω εγκατεστημένα από την πρώτη στιγμή την διανομή 8.10 ubuntu, me καλούδια φορτωμένη και ανταποκρίνεται μια χαρά. Οι προσθήκες που έχω βάλει μέχρι στιγμής είναι άλλο ένα γίγα μνήμης και την ασύρματη κάρτα της intel την 4965AGN. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο και το service για να δω την αντιμετώπιση που θα έχω στο θέμα την μπαταρίας. Μόνο που θα πρέπει να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση από θέμα hardware...
Voodooman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 εβαλες μαλλον δεύτερα windows στο ίδιο Partition,έκανες λάθος στο φορματ επρεπε πρώτα να διαγραψεις το Partition που ηταν τα windows και μετά να ξεκινήσεις,αν θες παντός να βγαλεις το μενού που διαλέγεις πρέπει να επεξεργαστείς το Boot.ini, δες εδώ http://support.microsoft.com/kb/289022 το κρυφο ειναι για το recovery δεν τα εχει περασμενα μεσα,στο c ειναι και τα δυο Πω πω, και να φανταστείς ότι πριν την εγκατάσταση των pro του έκανα και format του partition... Τουλάχιστον ας κάνω αυτό με το boot.ini που αναφέρεις, λογικά δεν πρέπει να έχει μείνει τίποτε άλλο μέσα μετά την εγκατάσταση των XP. To βρήκα τελικά και το κρυμμένο partition, ελπίζω τώρα με το partition magic να μπορέσω να το ενώσω με το άλλο.
S2Katana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 εβαλες μαλλον δεύτερα windows στο ίδιο Partition,έκανες λάθος στο φορματ επρεπε πρώτα να διαγραψεις το Partition που ηταν τα windows και μετά να ξεκινήσεις,αν θες παντός να βγαλεις το μενού που διαλέγεις πρέπει να επεξεργαστείς το Boot.ini, δες εδώ http://support.microsoft.com/kb/289022 το κρυφο ειναι για το recovery δεν τα εχει περασμενα μεσα,στο c ειναι και τα δυο Ναι, θα έπρεπε να το έχει σε κρυφό partition.
Delirium Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Θα το δω και αυτό τώρα. Αλλά περίεργο, να μην το βλέπω μέσα από το disk management. Διολου αξιοπεριεργο: τα ιδια και σε Acer Paragon Partition Manager 9.0 Professional & θα το δεις-διαγραψεις-ενωσεις ο,τι θες -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 10 : 58 : 33----- Παλιά μόλις έμπαινε στα ΧΡ, άνοιγε ένα Tab με τίτλο ''The Tech Guys''. Ειλικρινα, δε το θυμαμαι αυτο, αφου το λες ετσι θα ηταν Εγω αμεσα αφαιρεσα (σχεδον) τα παντα, απο το start-up Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2009 από Delirium Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
lalas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα έχω το advent από τις 20/12/2008 αν εξαιρέσω το πρόβλημα που μου έκατσε σήμερα με την μπαταρία (αναβοσβήνει πορτοκαλί το led της ένδειξης της μπαταρίας), όλα τα υπόλοιπα με έχουν αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο για την επιλογή. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο και το service για να δω την αντιμετώπιση που θα έχω στο θέμα την μπαταρίας. Μόνο που θα πρέπει να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση από θέμα hardware... Για να δώ και εγώ το ίδιο πρόγραμμα έχω για αύριο (αγορασμένο 17/12)....Μάλλον θα μας τα πάρουν τα μηχανάκια για service . Αν και η πορτοκαλί ένδειξη αναφέρεται σε βλάβη μπαταρίας, δεν είναι σίγουρο πως δεν πάσχει το μηχανάκι μας... Αν και έξω (PC World) τους τα αντικαθιστούν επίτόπου, δεν πιστέυω να γίνεται το ίδιο Ελλάντα.
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Που θα το πας? Εγώ είχα πάει ένα ποντίκι advent για RMA στο Saturn και με πρήξανε μέχρι να το αλλάξουν.
Voodooman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σωστός Delirium!.. Τα administrative tools, το acronis partition expert και το Norton partition magic δεν κατάφεραν τίποτε απολύτως, μόνο το paragon. Του πήρε βέβαια σχεδόν τρεις ώρες για να τα καταφέρει, αλλά τελικά τα έσβησε όλα και τώρα είναι ΟΚ. Πάντως ακόμη και τώρα, μιλάμε για boot time περίπου δύο λεπτά παρά κάτι. Πού να του πω να φορτώσει και antivirus και firewall. Δεν ξέρω, μάλλον ο σκληρός του πρέπει να ευθύνεται για αυτό. Μόλις οι SSD γίνουν πιο ρεαλιστική λύση, τα ξαναλέμε. Εν τω μεταξύ, επειδή δεν ξέρω τί παίζει με την διαχείριση ενέργειας στα notebooks, υπάρχει κάποιο κόλπο για την αύξηση της ταχύτητάς του χωρίς O/C; Το speedstep enabled ή disabled; Τίποτα άλλο από τα power options; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2009 από Voodooman
lalas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Που θα το πας? Εγώ είχα πάει ένα ποντίκι advent για RMA στο Saturn και με πρήξανε μέχρι να το αλλάξουν. Elelctroworld γλυφάδας. Ξεκινάω τις διαδικασίες επαναφοράς στην αρχική του κατάσταση. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2009 από lalas
FatMellonMike Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά, ανακάλυψα αυτό το site: http://msiwind.net/ Πέρα από τις πάρα πολλές τεχνικές πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς στα διάφορα fora, διαθέτει WiKi για το U100 και τους κλώνους του, http://wiki.msiwind.net/index.php/Main_Page καθώς επίσης και Ελληνικό forum: http://forums.msiwind.net/the-wind-greek/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα