Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λίγο απο εδω λίγο απο εκει αρχίσω να πείθομαι για το advent . ήμουνα στο acer και το eeepc 904 . απο κοντά έχω δει μόνο το acer αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα καταλήξω στο advent φεύγω πρωι πρωι για κοτσόβολο και εύχομαι να μη μου τύχει κανένα προβληματικό!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όχι, δεν υπάρχει θέμα πια, κυκλοφορούν drivers. Απλά δεν το διαχειρίζεσαι μέσω του airport utility.

Ωωωω! Δεν το γνώριζα αυτό... τώρα με έφτιαξες :)... Είχα παρατήσει την προσπάθεια εγκατάστασης Mac στο Advent μόνο και μόνο γι' αυτό τον λόγο.

Δημοσ.
Oύτε της Advent να ήμασταν!

Εγώ στην θέση σου θα έστελνα ένα mail στο PCworld αγγλίας καθώς και μερικά screenshots από το thread που άνοιξες, θα τους εξηγούσα πόσοι πείστηκαν χάρη σε αυτό το thread να αγοράσουν το 4211 και θα ζητούσα ποσοστά.

Ένα καλό χαρτζηλίκι θα το έβγαζες σίγουρα!!!

Τα ίδια και για την συνεισφορά του Delirium!

Δημοσ.

Exω την αίσθηση, χωρίς να θέλω να υπερβάλλω, ότι όντως μέσω της μαζικότητας του Ινσόμνια και του τόπικ αυτού, γνώρισαν στην Ελλάδα το Advent, ως φθηνή εναλλακτική του MSi.

Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Δημοσ.
Exω την αίσθηση, χωρίς να θέλω να υπερβάλλω, ότι όντως μέσω της μαζικότητας του Ινσόμνια και του τόπικ αυτού, γνώρισαν στην Ελλάδα το Advent, ως φθηνή εναλλακτική του MSi.

Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Αυτο ειναι αληθεια. Πριν δυο εβδομαδες εψαχνα να αγορασω netbook και γυρνωντας στα μαγαζια ειχα καταληξει σε ενα αλλο μοντελο. Τυχαια ειδα το συγκεκριμενο τοπικ και αφου το διαβασα ολο εξονυχιστικα, ετρεξα και το αγορασα. Την επομενη μερα το αγορασε ο ξαδερφος μου και δυο μερες μετα η αδερφη μου!!:lol: να στε καλα, παιδια..

Δημοσ.

Tελικά έστειλα email, lol.

Dear Sir or Madam,

I am writing this email to you, due to the fact that I would like to inform you about the huge publicity of the Advent 4211 netbook, in Greece.

We have dedicated to it a special topic, at a very known Greek tech forum, the http://www.insomnia.gr . The link of the topic is this .We keep our readers up-to-date every day, and we solve their problems or give answers to their questions.

In fact, many people changed their minds after reading this topic, and instead of prefering other netbook solutions, they invested their money on the small miracle, the so-called Advent 4211.

So, the purpose of this email is not only to inform you about the topic, but also to ask for a kind hello to those guys, or some special offer concerning the Advent 4211.But as I said, a kind hello and thanks would be ok.I wish to you a Happy New Year.

Yours faithfully,

XXX

Δημοσ.

xaxa καλη η σκέψη σου για το εμαιλ, ελπίζω να μας δώσουν σημασία.τ ο πήρα και εγω τελικά σήμερα 299 απο κοτσόβολο αρχίζουν τα πειράματα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πολύ ενδιαφέρουσα στάνταρντ! Εμένα βάζει τον G5 κάτω!

Ναι μεν σε ταχυτητα, αλλα σε σταθεροτητα?

Νομιζω [διχως να το εχω ψαξει τρελα] οτι η, σχεδον παροιμιωδης,

σταθεροτητα των G3 / 4 / 5, δεν οφειλεται μονο στο λειτουργικο

MacOs συστημα, αλλα και στην εγγενη αρχιτεκτονικη των cpu :shifty:

Για παραδειγμα: ενας P4 2.0 GHz, ειναι ταχυτερος, ενος G4 800 ΜΗz,

αλλα και με το ιδιο λειτουργικο να τους τεσταραμε, θα στοιχηματιζα,

οτι ο P4 ειναι εκεινος, που θα "μπουκωσει-κολλησει" πρωτος τους :eek:

Σε συγκριση, θα εμπιστευομουν περισσοτερο Imac (ακομη και G4)

για να βγαλει μια πολυωρη, ή / και μπελαλιδικη δουλεια π.χ. D.T.P.

Απ' την αλλη, αυτος μπορει να 'ναι Appleοικός ιδεασμος & μονο B)

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 12 : 29 : 50-----

Tελικά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου.

Με το νέο install των ΧΡ που έκανα, πετάει το μηχανάκι!Εβαλα κάτι ΧΡ Dark Lite και πάει σφαίρα, σε όλες τις εφαρμογές!

Εισαι σιγουρος, οτι δεν προκειται για φαινομενο placebo?

Λογικα "ελαφραινουν" ετσι, ομως τοσο πολυ σφαιρατα?

Επεξ/σία από Delirium
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

πολύ καλό το μηχανακι το μονο που θέλω τώρα είναι να κρατήσει χωρίς πρόβλημα ένα χρόνο διοτι το βλεπω πολύ καλό για να είναι αληθηνό!δουλεύουν όλα τζετ. το μονο που μένει είναι η κάμερα μαλλον drivers θέλει , κατά τα άλλα τα πλήκτρα του ποντικιου βρήκα κάπως σκληρά αλλά όπως λεει και η παροιμια του έδιναν ενος ένα γαιδαρο και τον κοίταγε στα αυτιά! χαχα

Δημοσ.

Παιδιά έχει πάθει κανένας τιποτά με την αρχική μπαταριά?

Από σήμερα το μεσιμέρι αναβοσβήνει πορτοκαλί το λαμπάκι και με την μπαταριά πάνω δεν ανάβει το laptop, μόνο με το τροφοδοτικό.

Έχει αναφερθεί σε αρκετά threads του εξωτερικού....:cry:

Δoκίμασα bios(es) και ότι άλλο αναφέρεται χωρίς αποτέλεσμα.

Από δευτέρα Electroworld..... Και ήταν όλα τοοοόσο καλά ως εδώ...

Δημοσ.
Όταν λες USB TV tuner ποιον τύπο εννοείς ακριβώς; Είσαι 100% σίγουρος ότι θα παίζει γιατί οι ελάχιστες απαιτήσεις τους σε επεξεργαστή είναι συνήθως μεγαλύτερες από 1,6 GhZ. Αν πάντως το testάρεις και σου είναι εύκολο κάνε ένα review.

Ευχαριστώ και καλή χρονιά

Παιδια επειδη αυτες της μερες δεν παρακολουθουσα το θεμα να αναφερω οτι εδω και 2 μηνες περιπου εχω αυτο το ΤV Tuner http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702437 και μου παιζει αψογα τα παντα στο anventaki μου......(ειναι δοκιμασνενο δηλαδη):P να σημειωσω οτι ειχα προσθεση μολις το ειχα παρει αλλο 1GB ram...

Δημοσ.
Εισαι σιγουρος, οτι δεν προκειται για φαινομενο placebo?

Λογικα "ελαφραινουν" ετσι, ομως τοσο πολυ σφαιρατα?

Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν είδα καμμιά τρελή διαφορά όταν έβαλα τα δικά μου "ελαφριά" windows. Δεν απενεργοποίησα τίποτα services που υποτίθεται ότ αυτά κάνουν την διαφορά, μόνο άχρηστες εφαρμογές και drivers.

Πάντως η κύρια αιτία στην περίπτωσή μου μου φαίνεται ότι είναι το Styler και το vista theme, μου φαίνεται πολύ βαρύ, παρά τα 2GB RAM. Θα το απενεργοποιήσω, θα δουλέψω και θα σας πω.

Δημοσ.

Tι ειναι το placebo?Θα το googlarω.

Oχι guys, όντως είναι πιο γρήγορο.

Καταρχάς, τα παλιά Home είχαν στην αρχή ένα πρόγραμμα της TG, που ήθελε 200'' για να φορτώσει.Επίσης, τώρα έχω πολύ λίγο disk usage και όλα ανοίγουν ταχύτατα, ενώ έχω φορτώσει πιο πολλά προγράμματα από πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...