lalas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε κανεις να του περασει τα leopard?Και αν ναι πως? Είναι πολύ απλό, μέχρι και custom installation dvd υπάρχει ειδικό για το wind/advent στο TPB. 48 (!) steps... One step only! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2009 από lalas
Street-Fighter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 TNX τι να πω tnx και παλι θα δοκιμασω α κατι ακομα δουλεύουν ολα σωστα ετσι απο συσκευες και drivers?Tnx και παλι παιδες just respect
lalas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 TNX τι να πω tnx και παλι θα δοκιμασω α κατι ακομα δουλεύουν ολα σωστα ετσι απο συσκευες και drivers?Tnx και παλι παιδες just respect Υπάρχει θέμα ΜΟΝΟ με την Camera που παίζει σωστά μόνο με iChat και όχι με Photobooth ή Skype και με internal mic, headphones & line-in (Το οποίο όμως φαίνεται πως οδεύει σε 100% λειτουργεική λύση) Κατά τα άλλα είναι 100% σταθερό και λειτουργικό!
Delirium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Είναι πολύ απλό, μέχρι και custom installation dvd υπάρχει ειδικό για το wind/advent στο TPB. One step only! Με τιτλο? Βρηκα το: MSIWindosx86.*** Αυτο θελουμε?
Street-Fighter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδες ξερετε πως γινετε να τα εγκαταστήσω δίχως εξωτερικό dvd-drive αλλα απο εξωτερικο σκληρο? Με μια αναζητηση που εκανα ολα λενε οτι πρεπει να εχω mac 1οτα για να τα περασω σε σκληρο Τι κανουμε τωρα?
Voodooman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδες ξερετε πως γινετε να τα εγκαταστήσω δίχως εξωτερικό dvd-drive αλλα απο εξωτερικο σκληρο?Με μια αναζητηση που εκανα ολα λενε οτι πρεπει να εχω mac 1οτα για να τα περασω σε σκληρο Τι κανουμε τωρα? Και εγώ έφαγα 4-5 ώρες ψάχνοντας να δω πώς γίνεται εγκατάσταση λειτουργικού (XP στην περίπτωσή μου) με εξωτερικό σκληρό ή USB stick. Χριεάζεται το πρόγραμμα multiboot, πρέπει να ενσωματώσεις στα win τουλάχιστον το SP1 και άλλα τέτοια σκληροπυρηνικά. Η διαδικασία είναι γνωστή εδώ και χρόνια και είμαι σίγουρος ότι αν καθόμουν μερικές ωρίτσες θα το κατάφερνα, αλλά χρονιάρες μέρες δεν έλεγε. Έδωσα 49 ευρώ, πήρα ένα εξωτερικό DVD και ξεμπέρδεψα.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σορρυ αλλα δεν θελω να παρω εξωτερικο dvd drive 45 euro ειναι παρα πολλα για να παρει καποιος ενα τετοιο dirve ωστε απλα μονο και μονο να περάσει τα mac Αν υπαρχει εστω κανα link plz δωστε το γιατι χρονο εχω άπειρο Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2009 από Street-Fighter
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δεκτό, αλλά γενικά σε ένα νετμπουκ είναι ό,τι πρέπει το εξωτερικό drive.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ναι δεν αντιλεγω αλλα πραγματικα αφου εχω desktop pc δεν μου χριαζετε Εξαλου αμα καποιος θελει να τρεξει cd στο netbook μπορει μεσω image να το τρεξει με deamon tools Εκτος αν θελει να το εχει τελειως αυτόνομο. Καποια στιγμη που θα παρω blue-ray για το pc τοτε θα παρω μια θηκούλα και θα το κανω εξωτερικό αυτο που έχω. Βρηκα το προγραμμα που σου επιτρεπει να τρεξεις τα mac σε pc μεσω εξωτερικου οποιος ενδιαφερετε ας lookαρει εδω : http://forums.msiwind.net/mac/how-install-osx-with-and-without-usb-stick-usb-dvd-t4701.html
lalas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Με τιτλο? Βρηκα το:MSIWindosx86.*** Αυτο θελουμε? Ναι!Αυτό είναι!
Delirium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Thanx lalas! Θα το δοκιμασω -οταν βρω χρονο Ενδιαφερουσα θα 'ναι η "αισθηση" του, καθως εχω ηδη ενα Ibook G4 12"αρι [τρελο μηχανακι ακομη και σημερα!]
lalas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Thanx lalas! Θα το δοκιμασω -οταν βρω χρονο Ενδιαφερουσα θα 'ναι η "αισθηση" του, καθως εχω ηδη ενα Ibook G4 12"αρι [τρελο μηχανακι ακομη και σημερα!] Πολύ ενδιαφέρουσα στάνταρντ! Εμένα βάζει τον G5 κάτω!
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Tελικά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου. Με το νέο install των ΧΡ που έκανα, πετάει το μηχανάκι!Εβαλα κάτι ΧΡ Dark Lite και πάει σφαίρα, σε όλες τις εφαρμογές!
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει θέμα ΜΟΝΟ με την Camera που παίζει σωστά μόνο με iChat και όχι με Photobooth ή Skype και με internal mic, headphones & line-in (Το οποίο όμως φαίνεται πως οδεύει σε 100% λειτουργεική λύση) Κατά τα άλλα είναι 100% σταθερό και λειτουργικό! Η ασύρματη κάρτα λειτουργεί κανονικά; Γιατί νομίζω υπήρχε πρόβλημα με την Realtek.
lalas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Η ασύρματη κάρτα λειτουργεί κανονικά; Γιατί νομίζω υπήρχε πρόβλημα με την Realtek. Όχι, δεν υπάρχει θέμα πια, κυκλοφορούν drivers. Απλά δεν το διαχειρίζεσαι μέσω του airport utility.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα