S2Katana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Οτι έχει χάσει 7% από το συνολικό φορτίο ρεύματος που μπορεί να έχει.
pOLoS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 νεος κατοχος Advent 4211 ποιο bios να περασω το 1.08 απο thetechguys ή 1.10 απο MSI ?
hristos 22 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Καλως τον φιλο και μεγιες..............απλα πιστευω οτι πηρες το καλυτερο στην κατηγορια του..............
dino77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν μια βδομάδα το αγόρασα και εγώ είναι πραγματικά το καλύτερο στα χρήματά του. Έχει το bios 1.08 έχει νόημα να περάσω το 1.10 η είναι μόνο για το overclocking. Ευχαριστώ.
S2Katana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Κάθε update για καλό είναι, αλλά δεν είναι επίσημο της Advent και ίσως έχεις πρόβλημα με την εγγύηση.
yrig Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετώ την παρέα με τις θερμότερες ευχές μου! Από αύριο θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Advent 4211. Eψαχνα καιρό να βρω ένα netbook που να με καλύπτει. Αρχικά ζαχάρωνα το Asus eeePC 1000Η αλλά η τιμή των 299 ευρώ και τα χαρακτηριστικά που ήταν ίδια με το Asus με έκαναν να αλλάξω ρότα. Ετσι λοιπόν παραγγέλθη μαζί με μια μπαταρία 5200 MAh και μια τσαντούλα από Εbay. Oταν παραλάβω θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετώ την παρέα με τις θερμότερες ευχές μου! Από αύριο θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Advent 4211. Eψαχνα καιρό να βρω ένα netbook που να με καλύπτει. Αρχικά ζαχάρωνα το Asus eeePC 1000Η αλλά η τιμή των 299 ευρώ και τα χαρακτηριστικά που ήταν ίδια με το Asus με έκαναν να αλλάξω ρότα. Ετσι λοιπόν παραγγέλθη μαζί με μια μπαταρία 5200 MAh και μια τσαντούλα από Εbay. Oταν παραλάβω θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Καλημερα για πες μας κ τιμη που το πηρες αν σου ειναι ευκολο. Επισης παιδια κρατησα κ εγω ενα για την αδερφουλα μου , να του βαλω το 1.8 θα ειναι καλυτερα η να το αφησω ετσι?
altctrldel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Αν δε θέλεις να το υπερχρονίσεις το 1.08 είναι ΟΚ. Αν πάλι ψάχνεσαι για πειραματισμούς βάλε το 1.0Α. Το atomaki ανεβαίνει εύκολα και δεν εκλύει σημαντικά ποσά θερμότητας έστω και υπερχρονισμένο. Η παρτίδα που έχει φέρει τελευταία ο Κωτσόβολος φορά πιθανότατα το pad της synaptics και έχει το 1.08. Το μόνο ενοχλητικό στοιχείο στο netbook της msi είναι η κακή τοποθέτηση του ctrl! Μπορούσαν οι μπαγάσες να το βάλουν αριστερά και να αφήσουν το function στο επόμενο πλήκτρο... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2008 από altctrldel Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
yrig Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα για πες μας κ τιμη που το πηρες αν σου ειναι ευκολο. Επισης παιδια κρατησα κ εγω ενα για την αδερφουλα μου , να του βαλω το 1.8 θα ειναι καλυτερα η να το αφησω ετσι? 299 ευρώ....το αναφέρω στο post μου παραπάνω....
tzez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά! Είμαι και εγώ κάτοχος του Advent και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αποσυμπιέζοντας ένα αρχείο *.rar παρατήρησα στην διαχείριση εργασιών οτι έδειχνε 2 επεξεργαστές να "δουλεύουν" και μάλιστα με διαφορετική χρήση του ενός από του άλλου. Εφ' όσον είμαστε σίγουροι οτι έχει μονό επεξεργαστή γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ....
Delirium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά! Είμαι και εγώ κάτοχος του Advent και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αποσυμπιέζοντας ένα αρχείο *.rar παρατήρησα στην διαχείριση εργασιών οτι έδειχνε 2 επεξεργαστές να "δουλεύουν" και μάλιστα με διαφορετική χρήση του ενός από του άλλου. Εφ' όσον είμαστε σίγουροι οτι έχει μονό επεξεργαστή γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ.... Intel H.T.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια σημερα πριν 2 ωρες περιπου πηγα και το πηρα και εγω Μπορειτε να μου πειτε λιγο με το recovery κλπ τι παιζει? Τι πρεπει να κανω γενικα! Α και κατι ακομα την μπαταρια ποση ωρα να την αφισω να φωρτοση στο πρωτο της φωρτομα? ευχαριστω Edit Εκανα το buck up οκ Για το θμα τις φωρτισεις ποσες ωρεσ πρεπει να το φωρτισω? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2008 από Street-Fighter
Delirium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μεχρι να φορτισει [Γιατι να] χρειαζονται extra ωρες? -> 2 εγχωριες προτασεις για θηκη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803289 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803290
Street-Fighter Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μεχρι να φορτισει [Γιατι να] χρειαζονται extra ωρες? Ξερω και εγω για να στρωσει η δεν ισχυει?Τωρα απανταω απο το Advent εχεις pm σε 1λεπτακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα