Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Πριν μια βδομάδα το αγόρασα και εγώ είναι πραγματικά το καλύτερο στα χρήματά του.

Έχει το bios 1.08 έχει νόημα να περάσω το 1.10 η είναι μόνο για το overclocking.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα με τις θερμότερες ευχές μου!

Από αύριο θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Advent 4211. Eψαχνα καιρό να βρω ένα netbook που να με καλύπτει. Αρχικά ζαχάρωνα το Asus eeePC 1000Η αλλά η τιμή των 299 ευρώ και τα χαρακτηριστικά που ήταν ίδια με το Asus με έκαναν να αλλάξω ρότα. Ετσι λοιπόν παραγγέλθη μαζί με μια μπαταρία 5200 MAh και μια τσαντούλα από Εbay.

Oταν παραλάβω θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου.

Δημοσ.
Χαιρετώ την παρέα με τις θερμότερες ευχές μου!

Από αύριο θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Advent 4211. Eψαχνα καιρό να βρω ένα netbook που να με καλύπτει. Αρχικά ζαχάρωνα το Asus eeePC 1000Η αλλά η τιμή των 299 ευρώ και τα χαρακτηριστικά που ήταν ίδια με το Asus με έκαναν να αλλάξω ρότα. Ετσι λοιπόν παραγγέλθη μαζί με μια μπαταρία 5200 MAh και μια τσαντούλα από Εbay.

Oταν παραλάβω θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου.

Καλημερα για πες μας κ τιμη που το πηρες αν σου ειναι ευκολο. Επισης παιδια κρατησα κ εγω ενα για την αδερφουλα μου , να του βαλω το 1.8 θα ειναι καλυτερα η να το αφησω ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δε θέλεις να το υπερχρονίσεις το 1.08 είναι ΟΚ. Αν πάλι ψάχνεσαι για πειραματισμούς βάλε το 1.0Α. Το atomaki ανεβαίνει εύκολα και δεν εκλύει σημαντικά ποσά θερμότητας έστω και υπερχρονισμένο.

Η παρτίδα που έχει φέρει τελευταία ο Κωτσόβολος φορά πιθανότατα το pad της synaptics και έχει το 1.08. Το μόνο ενοχλητικό στοιχείο στο netbook της msi είναι η κακή τοποθέτηση του ctrl! Μπορούσαν οι μπαγάσες να το βάλουν αριστερά και να αφήσουν το function στο επόμενο πλήκτρο...

Επεξ/σία από altctrldel
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
Καλημερα για πες μας κ τιμη που το πηρες αν σου ειναι ευκολο. Επισης παιδια κρατησα κ εγω ενα για την αδερφουλα μου , να του βαλω το 1.8 θα ειναι καλυτερα η να το αφησω ετσι?

299 ευρώ....το αναφέρω στο post μου παραπάνω....

Δημοσ.

Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά!

Είμαι και εγώ κάτοχος του Advent και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αποσυμπιέζοντας ένα αρχείο *.rar παρατήρησα στην διαχείριση εργασιών οτι έδειχνε 2 επεξεργαστές να "δουλεύουν" και μάλιστα με διαφορετική χρήση του ενός από του άλλου. Εφ' όσον είμαστε σίγουροι οτι έχει μονό επεξεργαστή γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ....

Δημοσ.
Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά!

Είμαι και εγώ κάτοχος του Advent και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αποσυμπιέζοντας ένα αρχείο *.rar παρατήρησα στην διαχείριση εργασιών οτι έδειχνε 2 επεξεργαστές να "δουλεύουν" και μάλιστα με διαφορετική χρήση του ενός από του άλλου. Εφ' όσον είμαστε σίγουροι οτι έχει μονό επεξεργαστή γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ....

Intel H.T. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια σημερα πριν 2 ωρες περιπου πηγα και το πηρα και εγω :)

Μπορειτε να μου πειτε λιγο με το recovery κλπ τι παιζει?

Τι πρεπει να κανω γενικα!

Α και κατι ακομα την μπαταρια ποση ωρα να την αφισω να φωρτοση στο πρωτο της φωρτομα?

ευχαριστω

Edit Εκανα το buck up οκ

Για το θμα τις φωρτισεις ποσες ωρεσ πρεπει να το φωρτισω?:rolleyes:

Επεξ/σία από Street-Fighter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...