Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαταριες 6 sell υπαρχουν στα multirama που ταιριαζουν απολυτα με το δικο μας ADVENT διοτι και του multirama ειναι το ενα και αυτο..........(κλωνος κλωνου κτλ)....και κανει 80 ευρω.......:-)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπαταριες 6 sell υπαρχουν στα multirama που ταιριαζουν απολυτα με το δικο μας ADVENT διοτι και του multirama ειναι το ενα και αυτο..........(κλωνος κλωνου κτλ)....και κανει 80 ευρω.......:-)

Υπαρχει και σε μαύρο χρωμα η μπαταρια ετσι?

Αντε να έρθει το Σαββατο να παω να το παρω και εγω :cry:

Δημοσ.
οποτε ειναι κοροιδια απο multirama καλυτερα απ εξω.

Δεν καταλαβα ειλικρινα πως το εννοεις....ειναι κοροιδια απο τα multirama ή ειναι κοροιδια απο εξω?

Το θεμα ειναι οτι εαν σου κατσι καμια μπαταρια προβληματικη τι κανεις......?

Δεν ειμαι υπερ της τιμης των multirama αλλα προτιμω να εχω την εγγυηση παρα να τρεχω να βρω ακρη απο εξω....:-)

Ναι εχει σε μαυρο ειχα ρωτηση την τεταρτη.......(εγω παντως δεν πηρα ακομα).......και να πω κατι για την κοροιδια....που λεει ο φιλος........ξερετε ποσο εχει η γνησια του msi που ταιριαζει και αυτη στο δικο μας?.........ειχα κανει στο καταστημα και γιαυτο ερωτηση..........180 ευρωπουλα παρακαλω..........:fear::lol:

Δημοσ.

Τι 180 ρε φίλος, 90 έχει, αυτήν έχει το e-shop.

Πάντως και οι 2 είναι ακριβές... Καλύτερα από e-bay, εμένα μια χαρά μου βγήκε.

Δημοσ.
Τι 180 ρε φίλος, 90 έχει, αυτήν έχει το e-shop.

Πάντως και οι 2 είναι ακριβές... Καλύτερα από e-bay, εμένα μια χαρά μου βγήκε.

Και εγώ από eBay πήρα μπαταρία γύρω στα 60€ μαζί με τα ταχυδρομικά και μου βγήκε αστέρι:

Item number: 400013516449

Seller User ID: sea_gull2005

Total: $62.99

Κρατά παραπάνω από 3,5 ώρες

Δημοσ.
ποσων κελιων ειναι η μπαταρια ποσες μερες εκανε να ερθει?

6 κελιών και έκανε 2 κάτι λιγότερο από 2 εβδομάδες για να έρθει (φορτώθηκε 10/12 και έφτασε 19/12).

Τελικά η τιμή του έφτασε τα 69$ δηλαδή τα 51€.

Δημοσ.
Ρίξε ένα search στο google για MSI Wind restore, έχει πολλά τόπικ στα fora της MSI.

Προσωπικά έχω ένα εξωτερικό drive(ένα παλιό Nec DVDRW) και κάνω τη δουλειά μου.Επέλεξε από bios να κάνει usb boot, βάλε το δισκάκι των ΧΡ και είσαι οκ.

Αν ήμουν στη συμπρωτεύουσα, θα το λύναμε.

Μετά από πολλή σκέψη, πήγα και πήρα ένα εξωτερικό και εγώ. Μέχρι να το φτιάξω ακριβώς όπως το θέλω σίγουρα θα κάνω αρκετά formats, οπότε είπα καλύτερα να το πάρω να τελειώνω. Το bootάρισμα από USB μου φάνηκε αρκετά μπερδεμένο. 49 ευρώ έκανε, οπότε η μπαταρία αναβάλεται για λίγο.

Η πλάκα είναι πως τα εξωτερικά DVD drives φεύγουν από τα μαγαζιά σαν τρελά. Το Πλαίσιο δεν είχε, ο Γερμανός είχε μόνο δύο άγνωστης μάρκας στα 64 ευρώ (!!!) και το Megabyte στην καμάρα που την πήρα εγώ, είχε πουλήσει τρία από το πρωί όπως μου είπε! Και σε λίγο καιρό το ίδιο μαγαζί ετοιμάζεται να πουλήσει και εξωτερικές USB θήκες, που παίρνουν μέσα DVD drives φορητών. Μικρό και ελαφρύ, 55 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802143

# Συμβατότητα σκληρών δίσκων: 3.5'' IDE/SATA/SATA2 HDD έως 1TB(tested) και μέχρι 10.000RPM.

# Συμβατότητα οπτικών δίσκων: 5,25'' DVD±RW/CDRW/DVD/CD.

# Τύπος Σύνδεσης: eSATA ή USB.

# Ταχύτητα Διαμεταγωγής: 480 Mbit/s μέγιστο (USB 2.0) / 1.5 ή 3Gb/s (SATA).

Αν και σιγουρα, γινεται εγκατασταση XP, με boot απο usb ;)

Install XP from Usb:

http://forums.msiwind.net/windows/how-install-vista-from-usb-easy-quick-t4571.html

http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

Επεξ/σία από Delirium
Install XP from Usb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...