Delirium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κατ' αρχην, το παραπανω σεναριο, θα ηταν ο ορισμος της γκαντεμιας [Απιθανο μεν = 1/100, αλλα ξερετε πως πανε με το νομο του Μερφυ.. ] Δε τα εβγαλα, πρακτικα: ετσι θα φαινοταν οτι του εκανα "επεμβαση"
lampisd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 παιδια καλημερα αυτη την στιγμη εχω τα windows xp της μανας του υπαρχει κανας οδηγος για να περασω και τα vista ωστε ν εχω 2 λειτουργικα?
Delirium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Δε χρειαζεσαι "κατι", ειδικα για το Advent Οπως θα ετοιμαζες dualboot, σε desktop - - - - - Για τα (σ)Vista καλυτερα να βαλεις 2GB ram! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2008 από Delirium (σ)Vista
CptBill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 μολις χτυπησα και το δευτερο μου advent απο electroworld το οποιο προοριζεται για δωρο. Ρε παιδες και στο κουτι αλλα και στη σελιδα του electroworld αναφερεται πως εχει 120αρι σκληρο δισκο. Ο πωλητης απο την αλλη μου ειπε πως ενδεχεται να εχουν κανει λαθος και να εχει τον κλασσικο 80αρι σκληρο. Ξερει κανεις?
lalas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 μολις χτυπησα και το δευτερο μου advent απο electroworld το οποιο προοριζεται για δωρο. Ρε παιδες και στο κουτι αλλα και στη σελιδα του electroworld αναφερεται πως εχει 120αρι σκληρο δισκο. Ο πωλητης απο την αλλη μου ειπε πως ενδεχεται να εχουν κανει λαθος και να εχει τον κλασσικο 80αρι σκληρο.Ξερει κανεις? Είναι 120 άρης, ο πωλητής έκανε λάθος....
lampisd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχει βαλει κανεις σας μεγαλυτερη μπαταρια?απο που?ελλαδα υπαρχει τιποτα?
Delirium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχει βαλει κανεις σας μεγαλυτερη μπαταρια?απο που?ελλαδα υπαρχει τιποτα? Απο Ελλαδα δε λεει => πολυ ακριβες
lampisd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 οκ απο εξωτερικο απο το dealextreme θα ειναι καλη?εχω βρει διαφορες απλα ρωταω μηπως εχει κανει καποιος την αγορα ωστε να μας πει αν ειναι ευψαριστημενος
Voodooman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Το δούλεψα και εγώ επιτέλους. Η ποιότητά του με άφησε πολύ ικανοποιημένο. Στην αρχή η οθόνη του δεν με ενθουσίασε, αλλά τελικά την βρίσκω πολύ εντάξει. Το μηχανάκι είναι πολύ καλό! Τα Ελληνικά XP home με χάλασαν τρομερά και ήμουν σε δίλημμα αν θα τα κρατήσω ή όχι. Ευτυχώς ένας λάθος χειρισμός τα πρώτα 30 λεπτά ήταν αρκετός για να με βγάλει από το δίλημμα, προσπαθώντας να εγκαταστήσω το partition expert τα μάμησα όλα και τώρα δεν μπουτάρει ούτε το recovery tool! Άντε πάμε λοιπόν να το φτιάξουμε όπως ακριβώς θέλουμε!.. Αρχίζω να μαζεύω σιγά σιγά τους drivers και θα χρειαστώ και ένα φλασάκι για το λειτουργικό. Επειδή ο S2katana πιο πάνω έγραψε ότι δεν συνεργάζονται όλα τα φλασάκια σωστά, ποιό προτείνετε να πάρω και τί χωρητικότητας;
S2Katana Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Tέλεια, καλορίζικο. Btw, και εγώ σκέφτομαι να στείλω τα XP Home και να βάλω Pro, ή ακόμη καλύτερα την Black Edition. Από flashάκια, ένα Transcend μου δούλεψε, δλδ εκεί γράφτηκαν όλα. *άλλο θέμα ότι όταν πήγα να το επιβεβαιώσω, πάλι δεν έβλεπε το update.Χαζό σύστημα γενικώς...
Voodooman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ! Ρε συ, ποιό tutorial χρησιμοποίησες για την εγκάτασταση; Έχω πελαγώσει, το μηχανάκι δεν δουλεύει καθόλου και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!..
S2Katana Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ρίξε ένα search στο google για MSI Wind restore, έχει πολλά τόπικ στα fora της MSI. Προσωπικά έχω ένα εξωτερικό drive(ένα παλιό Nec DVDRW) και κάνω τη δουλειά μου.Επέλεξε από bios να κάνει usb boot, βάλε το δισκάκι των ΧΡ και είσαι οκ. Αν ήμουν στη συμπρωτεύουσα, θα το λύναμε.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα τελικα πηρε κανεις μπαταρια απο δω http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18768 ? να μας πει, για μαυρα windows δοκιμαστε αυτο http://www.istartedsomething.com/20061029/royale-noir/ πολυ καλο ενα αρχειο βαζετε σε ενα λεπτο και ολα οκ.
lampisd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια αν υπαρχει καποιο νεο απ τις μπαταριες ενδιαφερομαι κι εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα