Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' αρχην, το παραπανω σεναριο, θα ηταν ο ορισμος της γκαντεμιας :shock:

[Απιθανο μεν = 1/100, αλλα ξερετε πως πανε με το νομο του Μερφυ.. :mad:]

Δε τα εβγαλα, πρακτικα: ετσι θα φαινοταν οτι του εκανα "επεμβαση" :shifty:

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια καλημερα αυτη την στιγμη εχω τα windows xp της μανας του υπαρχει κανας οδηγος για να περασω και τα vista ωστε ν εχω 2 λειτουργικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε χρειαζεσαι "κατι", ειδικα για το Advent :-)

Οπως θα ετοιμαζες dualboot, σε desktop B)

- - - - -

Για τα (σ)Vista καλυτερα να βαλεις 2GB ram!

Επεξ/σία από Delirium
(σ)Vista
Δημοσ.

μολις χτυπησα και το δευτερο μου advent απο electroworld το οποιο προοριζεται για δωρο. Ρε παιδες και στο κουτι αλλα και στη σελιδα του electroworld αναφερεται πως εχει 120αρι σκληρο δισκο. Ο πωλητης απο την αλλη μου ειπε πως ενδεχεται να εχουν κανει λαθος και να εχει τον κλασσικο 80αρι σκληρο.

Ξερει κανεις?

Δημοσ.
μολις χτυπησα και το δευτερο μου advent απο electroworld το οποιο προοριζεται για δωρο. Ρε παιδες και στο κουτι αλλα και στη σελιδα του electroworld αναφερεται πως εχει 120αρι σκληρο δισκο. Ο πωλητης απο την αλλη μου ειπε πως ενδεχεται να εχουν κανει λαθος και να εχει τον κλασσικο 80αρι σκληρο.

Ξερει κανεις?

Είναι 120 άρης, ο πωλητής έκανε λάθος....

Δημοσ.
παιδια εχει βαλει κανεις σας μεγαλυτερη μπαταρια?απο που?ελλαδα υπαρχει τιποτα?

Απο Ελλαδα δε λεει => πολυ ακριβες :mad:

Δημοσ.

οκ απο εξωτερικο απο το dealextreme θα ειναι καλη?εχω βρει διαφορες απλα ρωταω μηπως εχει κανει καποιος την αγορα ωστε να μας πει αν ειναι ευψαριστημενος

Δημοσ.

Το δούλεψα και εγώ επιτέλους.

Η ποιότητά του με άφησε πολύ ικανοποιημένο. Στην αρχή η οθόνη του δεν με ενθουσίασε, αλλά τελικά την βρίσκω πολύ εντάξει. Το μηχανάκι είναι πολύ καλό!

Τα Ελληνικά XP home με χάλασαν τρομερά και ήμουν σε δίλημμα αν θα τα κρατήσω ή όχι. Ευτυχώς ένας λάθος χειρισμός τα πρώτα 30 λεπτά ήταν αρκετός για να με βγάλει από το δίλημμα, προσπαθώντας να εγκαταστήσω το partition expert τα μάμησα όλα και τώρα δεν μπουτάρει ούτε το recovery tool! Άντε πάμε λοιπόν να το φτιάξουμε όπως ακριβώς θέλουμε!..

Αρχίζω να μαζεύω σιγά σιγά τους drivers και θα χρειαστώ και ένα φλασάκι για το λειτουργικό. Επειδή ο S2katana πιο πάνω έγραψε ότι δεν συνεργάζονται όλα τα φλασάκια σωστά, ποιό προτείνετε να πάρω και τί χωρητικότητας;

Δημοσ.

Tέλεια, καλορίζικο.

Btw, και εγώ σκέφτομαι να στείλω τα XP Home και να βάλω Pro, ή ακόμη καλύτερα την Black Edition.

Από flashάκια, ένα Transcend μου δούλεψε, δλδ εκεί γράφτηκαν όλα.

*άλλο θέμα ότι όταν πήγα να το επιβεβαιώσω, πάλι δεν έβλεπε το update.Χαζό σύστημα γενικώς... :-(

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Ρε συ, ποιό tutorial χρησιμοποίησες για την εγκάτασταση; Έχω πελαγώσει, το μηχανάκι δεν δουλεύει καθόλου και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!..

Δημοσ.

Ρίξε ένα search στο google για MSI Wind restore, έχει πολλά τόπικ στα fora της MSI.

Προσωπικά έχω ένα εξωτερικό drive(ένα παλιό Nec DVDRW) και κάνω τη δουλειά μου.Επέλεξε από bios να κάνει usb boot, βάλε το δισκάκι των ΧΡ και είσαι οκ.

Αν ήμουν στη συμπρωτεύουσα, θα το λύναμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...