lampisd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 η εκδοση που ειναι για to msi wind δεν εινΑΙ ιδια και με του advent?
cxmgp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 lalas είπε: Καλορίζικο! Να σε ρωτήσω κάτι :Όταν περνάς σε Turbo Mode (FN+F10), το λαμπάκι του Power σου γίνεται Πορτοκαλί ή σβήνει απλά? -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 10 : 29 : 55----- Για Advent η τελευταία είναι η 1.08....Για MSI Wind είναι η 1.0Α η οποία εκτός από OC λύνει και κάποιο θεματάκι στην καταστση αναμονή S4(αν τα θυμάμαι καλά) a) απλα σβηνει β)με το 1.10 ή 1.0A bios δουλευουν πλεον τα PgUp,PgDn κτλ
Delirium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 S2Katana είπε: Ο επεξεργαστής τους σε τι διαφέρει? VIA = 50% [περιπου] πιο αργος http://farm4.static.flickr.com/3273/2422399967_e501f6cd17.jpg
S2Katana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 lalas είπε: Σαν προηγούμενη υλοποίηση θερμο-απαγωγής, θα αφαιρούσα τα αυτοκόλλητα pads αλουμινίου. Όδηγίες MSI εδώ.Εγώ χρησιμοποιώ την μέθοδο αυτή. Αν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά εδώ είμαστε! Προσοχή! Αν πας σε MSI Bios ενδέχεται τα Windows να σου ζητήσουν ξανά ενεργοπoίηση! Καλημέρα! Το είχα διαβάσει αυτό για το Dos, έλεγα μήπως γινόταν μέσω ΧΡ, όπως των TechGuys.Θα το κάνω μέσω Dos τότε. Οπότε λες να βγάλω το pad αλουμινόχαρτου, ε?Πάντως κοιτάζοντας τη δομή του ανεμιστήρα, δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς ψύχει το μηχάνημα! @Delirium, ευχαριστώ.
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα. Χτες αγορασα το Advent 4211 και μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος. Μονο που εχω ενα προβλημα δεν ξερω αν αναφερετε σε προηγουμενα ποστς γιατι δε μπορω να κοιταξω σε 44 σελιδες... Το προβλημα μου ειναι οτι οταν το συνδεω στο ασυρματο δικτυο μου οι ταχυτητες σε download δεν ξεπερνανε τα 150KB/s ενω με καλωδιο δεν εχω κανενα προβλημα και φτανουν κανονικα μεχρι και 600KB/s οπου παει η συνδεση μου. Επισης να αναφερω πως το ασυρματο δικτυο μου δεν εχει προβλημα διοτι συνδεω και το αλλο λαπτοπ μου και παει πολυ γρηγοροτερα απο το Advent. Αρα ειναι καποιο προβλημα της ασυρματης δικτυωσης του netbook? Ευχαριστω.
lalas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 S2Katana είπε: Καλημέρα! Οπότε λες να βγάλω το pad αλουμινόχαρτου, ε?Πάντως κοιτάζοντας τη δομή του ανεμιστήρα, δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς ψύχει το μηχάνημα! O ανεμιστήρας προκαλεί ροή στο casing γενικά, η ψύκτρα αυξάνει την επιφάνεια επαφής των chip που καλύπτει ψύχωντας τα αποτελεσματικότερα με τη ροή που προκαλεί ο ανεμιστήρας. Τσέκαρε πρώτα ότι τα pads δεν χρησιμοποιούνται για να καλύψουν απόσταση μεταξύ ψύκτρας και chips (λόγο απόστασης) και ότι "κάθεται" καλά επάνω τους.
S2Katana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέσα στο μυαλό μου είσαι, νομίζω ότι έχει διαφορά ύψους στη cpu...Το σκέφτηκα και εγώ αυτό. .::NikoS::., εγώ με full speed κατεβάζω.
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αλλαξα τις ρυθμισεις στο ρουτερ (τα παντα στο Wireless) και εξακολουθει και δεν εχει full speed με το wifi. Καμια ιδεα? παιζει να εχει προβλημα το Advent? Επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο, το Turbo mode τι ακριβως ειναι, γιατι δεν εχω καταλαβει... Το ανοιγω, αλλαζει χρωμα το φωτακι του Power απο μπλε γινεται πρασινο, αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα. Ευχαριστω.
gherudos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Στο MSI Wind U100 το Turbo Mode->Πορτοκαλί φωτάκι και κάνει overclock στη CPU,φτάνει στα 2GHZ άνετα και σταθερά χωρίς προβλήματα.Το μπλέ είναι το normal mode και το πράσινο είναι το Eco mode για εξοικονόμιση μπαταρίας.
lalas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 .::NikoS::. είπε: Επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο, το Turbo mode τι ακριβως ειναι, γιατι δεν εχω καταλαβει... Το ανοιγω, αλλαζει χρωμα το φωτακι του Power απο μπλε γινεται πρασινο, αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα. Ευχαριστω. Με το Bios 1.0A της MSI (και με το 1.09) σου δίνεται η δυνατότητα overclocking ,με το πάτημα των πληκτρών Fn+F10. Όταν είσαι συνδεδεμένος με το ρεύμα. στα MSI το λαμπάκι του Power γίνεται πορτοκαλί ενω στα advent (τουλάχοστον αυτά που ήρθαν Έλλαδα) σβήνει. Τώρα αν είσαι με την μπαταρία, το φωτάκι γίνεται πράσινο (Eco Mode) και μπαίνει σε προφίλ εξικονόμησης ενέργιας.
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ολα καλα με το wifi το εφτιαξα. lalas είπε: Με το Bios 1.0A της MSI (και με το 1.09) σου δίνεται η δυνατότητα overclocking ,με το πάτημα των πληκτρών Fn+F10. Όταν είσαι συνδεδεμένος με το ρεύμα. στα MSI το λαμπάκι του Power γίνεται πορτοκαλί ενω στα advent (τουλάχοστον αυτά που ήρθαν Έλλαδα) σβήνει. Τώρα αν είσαι με την μπαταρία, το φωτάκι γίνεται πράσινο (Eco Mode) και μπαίνει σε προφίλ εξικονόμησης ενέργιας. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Εμενα φοραει bios 1.08 και οταν ειναι στο ρευμα δεν κανει τιποτα το Fn+F10. Οταν ειναι με μπαταρια γινεται το φωτακι μονο πρασινο και λεει οτι ενεργοποιειται το Turbo Mode, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι λεγεται Turbo mode αφου λογικα δουλευει πιο αργα το συστημα για εξικονομηση ενεργειας. Πορτοκαλι δεν γινεται παντως...
lalas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) .::NikoS::. είπε: Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Εμενα φοραει bios 1.08 και οταν ειναι στο ρευμα δεν κανει τιποτα το Fn+F10. Οταν ειναι με μπαταρια γινεται το φωτακι μονο πρασινο και λεει οτι ενεργοποιειται το Turbo Mode, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι λεγεται Turbo mode αφου λογικα δουλευει πιο αργα το συστημα για εξικονομηση ενεργειας. Πορτοκαλι δεν γινεται παντως... To overclocking υποστηρίζεται από τα Bios 1.09&1.0A που κυκlοφόρησε η MSI για τα Wind. Για τα Advent επίσημα υπάρχει μόνο το 1.08 το οποίο ΔΕΝ υποστηρίζει O/C. Τα Bios της MSI για Wind δουλεύουν και στα Advent 4211 αφού ουσιαστικά είναι τα ίδια μηχανήματα. Το Turbo Battery=Eco Mode και δουλεύει ΜΟΝΟ όταν έχεις ως πηγή την μπαταρία ενώ Turbo Mode αναφέρεται όταν παίρνεις ρεύμα από τον μετασχηματιστή και υπερχρονίζει τον Atom. Τέλος, στα Advent που ήρθαν στην Ελλάδα μέσω Electroworld/Dixon's φαίνεται πως όταν κάνουμε overclocking, το λαμπάκι του power σβήνει ενώ στα Wind γίνεται πορτοκαλί. Αυτά.... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2008 από lalas Typos, typos.....Typos!
S2Katana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Να υποθέσω πως πολύ απλά λείπει το πορτοκαλί led?
Delirium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 S2Katana είπε: Να υποθέσω πως πολύ απλά λείπει το πορτοκαλί led? Ακομη και ετσι, δεν ειναι προβλημα Το θεμα ειναι οτι, με crossflashing, ακυρωνουμε 100% εγγυηση Θεωρητικως, μπορουμε να ξαναγυρισουμε, στο "μαμα" Advent, αλλα εαν ο λογος που προκυψει service, δεν το επιτρεπει?
S2Katana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Nαι όντως, αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Delirium, εσύ έβγαλες τα αλουμινόχαρτα από την ψύκτρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα