Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λιγο το υπεροχο μικρουλικο λαπτοπακι θα ειναι στα χερια μου!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Τελικά τι να κανω με την πρωτη φορτιση να το αφησω καμια 10 ωρες στην πριζα η μολις φορτισει να το ανοιξω.Εχω ακουσει οτι θα πρεπει να καταναλωσω την λιγη μπαταρία που θα εχει και μετα να το φορτισω ισχυει;

Το να συγκρινεις το Acer 150 με αυτα που ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ειναι σα να συγκρινεις πορτοκαλια με πεπονια (το αντιστοιχο στα laptop θα ηταν να συγκρινεις ενα 15αρι με ενα 17αρι π.χ.). Στην κατηγορια του one 150 ειναι καποια netbook της σειρας 900 της Asus κλπ.

εχω την αποψη οτι και το acer 150l ανοικει στην ιδια κατηγορια αφου ουσιαστικα στο μονο που διαφερουν ειναι στην 1 ιντζα της οθονης (επεξεργαστης,μεγεθος,επιδοσεις κ.τ.λ ειναι στα ιδια ουσιαστικα).

ευχαριστω για την κατανοηση:-):-):-):-)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παραλαμβάνω Τρίτη.

Από σήμερα αρχίζει μελέτη, ώστε την τρίτη να τα ξέρω όλα και να το έχω έτοιμο όπως το θέλω σε κανένα τριωράκι!

Δημοσ.
Παρόλο αυτά είναι κρίμα για 50 ευρώ να "θυσιάσεις" καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη, πιο ανετο πληκτρολόγιο, ανώτερη ποιότητα κατασκευής, γνήσια Windows XP αντί για linux και ευκολότερη αναβάθμιση.

Δεν υπαρχει καμια "ανωτερη ποιοτητα κατασκευης" στο advent απο το Acer, μην πετατε ανεκδοτα:-D

Και το πληκτρολογιο ειναι πιο ανετο γιατι και η συσκευη ειναι φαρδυτερη και μονο!

Προσωπικα το MSI wind το δουλεψα και δεν το αλλαζω με το Acer! Η μια ιντσα στην οθονη δεν κανει τοση διαφορα, οση κανουν οι αυξημενες διαστασεις της συσκευης...

Δημοσ.

Το αγορασα σημερα αλλα εχω το εξης προβλημα,δεν μπορει να εντοπισει καν το ασυρματο δικτυο που εχω στο σπιτι.Forthnet 24Mbits με linksys modem router εχω και δεν ξαναειχα προβλημα.Παιζει να ειναι ελαττωματικο?Τι ρυθμισεις πρεπει να κοιταξω μηπως ειναι λαθος?Δοκιμασα και με wep και με τελειως ξεκλειδωτο το wireless.Please help γιατι θα φαω τρελη ξενερα. . .

Δημοσ.
ξέρει κάνεις τι γίνετε αν βγάλει καπάκι για να βάλει ram,υπάρχει θέμα εγγύησης?

Αφοβα, αβιαστα, αμετανοητα :lol: :P

-----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 09 : 42 : 27-----

Προσωπικα το MSI wind το δουλεψα και δεν το αλλαζω με το Acer! Η μια ιντσα στην οθονη δεν κανει τοση διαφορα, οση κανουν οι αυξημενες διαστασεις της συσκευης...

Προσωπικα, ακριβως το... αντιθετο :fear:

Οτιδηποτε κατω απο 10" και ν' ακουγεται?

Θα το απεφευγα, ασχετως κατασκευαστη :eek:

[Εκτος και επαιζαν αφραγκιες, οποτε ισως]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εντοπισε τελικα αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα.Οταν βαζω το wep key μου λεει οτι ο κωδικος προσβασης δικτυου πρεπει να ειναι 40bit ή 104bit αναλογα με τις παραμετροποιησεις του δικτυου σας.Αυτος ο κωδικος μπορει βα εισαχθει ως 5 ή 13 χαρακτηρες ascii ή 10 ή 26 δεκαεξαδικοι χαρακτηρες.Εγω ομως εχω επιλογη μονο για 64 ή 128 bit wep key.Καμια ιδεα?

-----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 01 : 24 : 16-----

Κανεις τιποτα?Μηπως φταει το ρουτερ?Κατι αλλο ,οταν θελω να το δουλεψω με ρευμα να τη βγαζω τη μπαταρια οπως στα laptop?Ti antivirus να βαλω για να μην ειναι βαρυ και φορτωνει το μηχανημα?

Επεξ/σία από gohanss4
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Προσωπικα, ακριβως το... αντιθετο :fear:

Οτιδηποτε κατω απο 10" και ν' ακουγεται?

Θα το απεφευγα, ασχετως κατασκευαστη :eek:

[Εκτος και επαιζαν αφραγκιες, οποτε ισως]

Γιατι να μην ακουγεται το 9αρι οταν ειναι μικροτερο και ελαφρυτερο?

Απο το να εχω netbook 10αρι με αυτες τις διαστασεις του MSI, προτιμω το 13αρι dell μου που εχει δυνατοτητες laptop και οχι atom κλπ. Απλα πολλοι που ουσιαστικα laptop χρειαζονται και οχι netbook, λογω της χαμηλης τιμης των netbook πανε και τα παιρνουν ενω αυτο που χρειαζονται ειναι laptop (επειδη οι τιμες στα 12-13αρια laptop δαγκωνουν)...

Δημοσ.
Απλα πολλοι που ουσιαστικα laptop χρειαζονται και οχι netbook, λογω της χαμηλης τιμης των netbook πανε και τα παιρνουν ενω αυτο που χρειαζονται ειναι laptop (επειδη οι τιμες στα 12-13αρια laptop δαγκωνουν)...

Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά είναι καθαρά θέμα ενημέρωσης του καθενός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι ομως, ουσιαστικες γνωσεις marketing αν εχει καποιος,

-οχι οπως στην Amd :lol:- τοτε θα αντιλαμβανεται, οτι:

αν τα 12-13αρια απο αυριο εχουν τις ιδιες τιμες με netbook,

θα αυξηθουν μεν οι πωλησεις τους, αλλα δεν θα μειωθουν,

οι αντιστοιχες των netbook => διαφορετικο προιον - κοινο.

-----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 08 : 42 : 54-----

Γιατι να μην ακουγεται το 9αρι οταν ειναι μικροτερο και ελαφρυτερο?

Απο το να εχω netbook 10αρι με αυτες τις διαστασεις του MSI, προτιμω το 13αρι dell μου που εχει δυνατοτητες laptop και οχι atom κλπ. Απλα πολλοι που ουσιαστικα laptop χρειαζονται και οχι netbook, λογω της χαμηλης τιμης των netbook πανε και τα παιρνουν ενω αυτο που χρειαζονται ειναι laptop (επειδη οι τιμες στα 12-13αρια laptop δαγκωνουν)...

Βασικα αναφερομουν στο One...

που και ακουγεται και βραζει :mad:

To 9αρι MSI, ειναι ιδιο με 10αρι:

http://www.insidehw.com/Reviews/Notebooks/MSI-Wind-U90.html

Αστοχη η αγορα netbook αναζητωντας δυνατοτητες laptop,

οχι πως δεν την παλευουν και τα "μικρα", Advent here B)

adventrt4.th.jpg

Επεξ/σία από Delirium
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
Κι ομως, ουσιαστικες γνωσεις marketing αν εχει καποιος,

-οχι οπως στην Amd :lol:- τοτε θα αντιλαμβανεται, οτι:

αν τα 12-13αρια απο αυριο εχουν τις ιδιες τιμες με netbook,

θα αυξηθουν μεν οι πωλησεις τους, αλλα δεν θα μειωθουν,

οι αντιστοιχες των netbook => διαφορετικο προιον - κοινο.

-----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 08 : 42 : 54-----

Βασικα αναφερομουν στο One...

που και ακουγεται και βραζει :mad:

To 9αρι MSI, ειναι ιδιο με 10αρι:

http://www.insidehw.com/Reviews/Notebooks/MSI-Wind-U90.html

Αστοχη η αγορα netbook αναζητωντας δυνατοτητες laptop,

οχι πως δεν την παλευουν και τα "μικρα", Advent here B)

adventrt4.th.jpg

Αν τα 13αρια laptop ειχαν τις ιδιες τιμες με τα netbook, πολυ λιγοι θα αγοραζαν netbook, γιατι οι δυνατοτητες τους ειναι πολυ μικρες... Θυμαστε κατι Toshiba 13αρια που ειχαν γινει αναρπαστα μετα το καλοκαιρι, γιατι τα ειχαν βαλει στα 600 ευρω? Επειδη δουλευω και 13αρι, πλην φορητοτητας σε ολα τα αλλα τα netbook ειναι για κλαματα...

Το Acer 150 για πολλοστη φορα ΟΥΤΕ ζεσταινεται ΟΥΤΕ κανει θορυβο (επειδη εχουν βαλει το ανεμιστηρακι να δουλευει χωρις λογο απο τη μανα του, το ρυθμιζεις με ενα προγραμμα να μη δουλευει τοσο πολυ αφου δε χρειαζεται). Το δουλευω 24/7 ως κατεβαστηρι και ειναι ΗΣΥΧΟ και ΚΡΥΟ...

Δημοσ.
Επειδη δουλευω και 13αρι, πλην φορητοτητας σε ολα τα αλλα τα netbook ειναι για κλαματα...

Για να καταλάβω, πού είναι για κλάματα; Kαι τί ακριβώς εννοείς για κλάματα; είναι αργά; είναι δύσχρηστα;

Μάλλον ειναι θέμα του τί θες να κάνεις. Εγώ βασικά έψαχνα για έναν media player με μεγάλο σκληρό, όπου θα μπορώ να δουλεύω firefox και office. Και μάλλον επαρκεί για αυτές τις δουλειές.

Όλες αυτές οι φοιτήτριες που κουβαλάνε τα μπαούλα στις πλάτες τους, χρειάζονται πραγματικά τέτοια φορητά-γαίδούρια; Ο μόνος λόγος για να προτιμήσουν ένα μεγάλο λάπτοπ αντί για ένα netbook θα έλεγα ότι είναι η πιο μεγάλη οθόνη και το πιο άνετο πληκτρολόγιο, κατά τα άλλα πόση ισχύ λείπει από ένα netbook σε σχέση με τις ανάγκες ενός απλού φοιτητή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...