kamui Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις σήμερα έμαθα για το advent. καλά είναι δυνατόν ιδιο πράμα 100 ευρώ φθηνότερο! τρέλα!!! Μάλλον πάω να πάρω ένα, ακόμη κ αύριο αν βολέψει. Μια ερώτηση όμως....δουλεύει το 1.09 msi bios στο advent? Διάβασα σε μερικούς πως είχαν προβλήματα ενώ σε άλλους όχι. Με τα overclock features που δίνει το 1.09 πολλοί λένε πως το advent πετάει!
pOLoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 δε γράφει πουθενά για εγγύηση στο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991 κανείς που το χει παρει να μας πει τη εγγύηση έχει
nithe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αντε να ερθει το μεσημερι της Πεμπτης ρε γαμωτο:cry:!!!Δεν περναει με τιποτα ο καιρος να παραλαβω και εγω το λαπτοπακι απο τον Κωτσοβολο:-D:-D (11 ωρες εμειναν) Οταν το παραλαβω να το βαλω κατ ευθειαν για μια πληρη φορτιση η να το βαλω στην μπριζα και να το .....!!! Πιστευετε οτι ειναι καλυτερο απο το acer 150l που ηθελα πριν;(το εχω δουλεψει λιγο και μου αρεσε) 1 χρονο εγγυηση μου ειπαν απο το καταστημα οτι εχει Ευχαριστω
Delirium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Πιστευετε οτι ειναι καλυτερο απο το acer 150l που ηθελα πριν;(το εχω δουλεψει λιγο και μου αρεσε) Ναι [θα συγκρινονταν, μονο αν το ΟΝΕ ειχε 10αρα οθονη -ή ηταν φθηνοτερο ]
S2Katana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αντε να ερθει το μεσημερι της Πεμπτης ρε γαμωτο:cry:!!!Δεν περναει με τιποτα ο καιρος να παραλαβω και εγω το λαπτοπακι απο τον Κωτσοβολο:-D:-D (11 ωρες εμειναν) Οταν το παραλαβω να το βαλω κατ ευθειαν για μια πληρη φορτιση η να το βαλω στην μπριζα και να το .....!!! Πιστευετε οτι ειναι καλυτερο απο το acer 150l που ηθελα πριν;(το εχω δουλεψει λιγο και μου αρεσε) 1 χρονο εγγυηση μου ειπαν απο το καταστημα οτι εχει Ευχαριστω Από το κατάστημα, από την Κοινοτική νομοθεσία έχει 2.
panos2000gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Πιστευετε οτι ειναι καλυτερο απο το acer 150l που ηθελα πριν;(το εχω δουλεψει λιγο και μου αρεσε) 1 χρονο εγγυηση μου ειπαν απο το καταστημα οτι εχει Ευχαριστω Θεωρώ ότι το advent έχει καλύτερη οθόνη (το βασικότερο), πληκτρολόγιο, πλαστικά μέρη ενώ σε τεχνικά χαρακτηριστικά υπερέχει μόνο σε bluetooth (δεν το γραφει μεσα στο site αλλα υποθέτω ότι θα εχει ως copy-paste του MSI). Επίσης το μικρό acer πρέπει να ζεσταίνεται λίγο περισσότερο ενώ το ανεμιστηράκι του είναι πιο θορυβώδες. Τέλος το ένα έρχεται με Linux και το άλλο με Windows XP. H καλύτερη τιμή του ACER 150L στην αγορά είναι 249 ευρώ ενώ του Advent-MSΙ και λοιπών κλόνων στα 299. -----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 08 : 20 : 16----- Από το κατάστημα, από την Κοινοτική νομοθεσία έχει 2. Σωστό...αν και την κοινοτική νομοθεσία την έχουν γραμμένη εκει που δεν πιανει η μελάνι. Μην περιμένεις να βρεις το δίκιο σου αν η εταιρεία δεν το θέλει...διαφορετικά αν κινηθείς νομικά θα χάσεις χρόνο και χρήμα. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο μόνος φορέας που μπορεί να επιβάλει κάτι τέτοιο είναι το αρμόδιο Υπουργείο και εφόσον επιτρέπει την εισαγωγή του ακόμη και με 1 χρόνο εγγύηση τότε τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα.
Voodooman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Gια back up σκέφτομαι το True Image. Τόσα χρόνια με PC, δεν μου έχει τύχει να κάνω τέτοια ζημιά που να μην μπορώ καν να μπουτάρω το μηχάνημα. Το θέμα είναι ότι το "laptop των 300 ευρώ" κοστίζει ίσως και πάνω από 400 στην πραγματικότητα. Δεν θα πάρεις ένα στικάκι, μία θήκη μεταφοράς, ένα ποντικάκι; Και μετά και καμμιά μπαταριούλα; Καμμιά μνημούλα ίσως; Τέλος πάντων, ελπίζω μέχρι την επόμενη Τρίτη να υπάρχει στοκ, βλέπω να γίνεται χαμός!
Delirium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 H καλύτερη τιμή του ACER 150L στην αγορά είναι 249 ευρώ ενώ του Advent-MSΙ και λοιπών κλόνων στα 299. Εχμ, οχι δεν ειναι ! ! Το φθηνοτερο = € 277 http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=7134 -----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 08 : 58 : 39----- Το θέμα είναι ότι το "laptop των 300 ευρώ" κοστίζει ίσως και πάνω από 400 στην πραγματικότητα. Δεν θα πάρεις ένα στικάκι, μία θήκη μεταφοράς, ένα ποντικάκι; Και μετά και καμμιά μπαταριούλα; Καμμιά μνημούλα ίσως; Δε χρειαζονται περισσοτερο...απ' οτι σε ενα κανονικο laptop - Θηκη: βρισκεις @ .net, απο 5 ευρω - Μπαταρια: διαρκει περιπου οσο φορητου, βρισκεις @ .net 6 cell απο 35 ευρω - Μνημη: βρισκεις @ .net, αλλα το 1GB ειναι αρκετο για XP
furious99 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Θεωρώ ότι το advent έχει καλύτερη οθόνη (το βασικότερο), πληκτρολόγιο, πλαστικά μέρη ενώ σε τεχνικά χαρακτηριστικά υπερέχει μόνο σε bluetooth (δεν το γραφει μεσα στο site αλλα υποθέτω ότι θα εχει ως copy-paste του MSI). Επίσης το μικρό acer πρέπει να ζεσταίνεται λίγο περισσότερο ενώ το ανεμιστηράκι του είναι πιο θορυβώδες. Τέλος το ένα έρχεται με Linux και το άλλο με Windows XP. H καλύτερη τιμή του ACER 150L στην αγορά είναι 249 ευρώ ενώ του Advent-MSΙ και λοιπών κλόνων στα 299. Καμια βαση δεν εχουν τα περι ζεστης και θορυβου... Ισα ισα που για τις διαστασεις του και το ποσο στριμωγμενα ειναι ολα και το οτι ειναι Acer (που ειχε παραδοση στις... σομπες) ειναι εξαιρετικο... Γενικα μια συγκριση μεταξυ msi wind - advent - lgx110 - asus 1000H στεκει (ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ). Το να συγκρινεις το Acer 150 με αυτα που ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ειναι σα να συγκρινεις πορτοκαλια με πεπονια (το αντιστοιχο στα laptop θα ηταν να συγκρινεις ενα 15αρι με ενα 17αρι π.χ.). Στην κατηγορια του one 150 ειναι καποια netbook της σειρας 900 της Asus κλπ. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2008 από furious99
panos2000gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εχμ, οχι δεν ειναι ! !Το φθηνοτερο = € 277 http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=7134 Εχμμ...λάθος! Το Skroutz ΔΕΝ είναι ευαγγέλιο για να το επικαλούμαστε. Πήγα στα EXPERT και το 150L έχει 249 σε μπλε και λευκό χρώμα. Η προσφορά παίζει και στο διαφημιστικό φυλλάδιο της συγκεκριμένης αλυσίδας. Οπότε Το φτηνότερο = 249€ ;-)
Delirium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Γιατι δε μας το λες απο την αρχη? Φοβασαι μηπως τα τελειωσουμε? Στην ιστοσελιδα τους, με ενα πρωτο ψαξιμο, δεν παιζει εκει, http://www.experthellas.gr/product_catalogue.jsp?extLang= αλλα αφου το ειδες στο διαφημιστικό φυλλάδιο θα υπαρχει. Απο 253.91, στην Expansys: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169450 [εαν βγει σε τιμολογιο ]
S2Katana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Σωστό...αν και την κοινοτική νομοθεσία την έχουν γραμμένη εκει που δεν πιανει η μελάνι. Μην περιμένεις να βρεις το δίκιο σου αν η εταιρεία δεν το θέλει...διαφορετικά αν κινηθείς νομικά θα χάσεις χρόνο και χρήμα. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο μόνος φορέας που μπορεί να επιβάλει κάτι τέτοιο είναι το αρμόδιο Υπουργείο και εφόσον επιτρέπει την εισαγωγή του ακόμη και με 1 χρόνο εγγύηση τότε τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Σωστό, έχεις δίκιο, αλλά λόγω προσωπικής επαγγελματικής επιλογής, δε με πειράζει αυτό.Φυσικά βέβαια θα έπρεπε να έχει ληθεί το ζήτημα ΚΑΙ επισήμως από το Υπουργείο Εμπορίου και Ανάπτυξης.
panos2000gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Γιατι δε μας το λες απο την αρχη?Φοβασαι μηπως τα τελειωσουμε? Στην ιστοσελιδα τους, με ενα πρωτο ψαξιμο, δεν παιζει εκει, http://www.experthellas.gr/product_catalogue.jsp?extLang= αλλα αφου το ειδες στο διαφημιστικό φυλλάδιο θα υπαρχει. Το είδα και απο κοντά γιατί αρχικά υπέθεσα ότι θα πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και ότι η τιμή αναφέρονταν στο Α110L. Τελικά ισχύει κανονικά η προσφορά και μέχρι και χτες υπήρχαν κομματια. Πάντως ακόμη και στα 249 που βρίσκεις το ACER 150L, κατα την γνώμη μου το advent αποτελεί καλύτερη επιλογή.
Delirium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Σε οποιον το +50euro μετραει πολυ, καλυτερα να παει στο Acer @ 249
panos2000gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Σε οποιον το +50euro μετραει πολυ, καλυτερα να παει στο Acer @ 249 Παρόλο αυτά είναι κρίμα για 50 ευρώ να "θυσιάσεις" καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη, πιο ανετο πληκτρολόγιο, ανώτερη ποιότητα κατασκευής, γνήσια Windows XP αντί για linux και ευκολότερη αναβάθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα