Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για overclocking, στο Advent 4211 :shifty:

μπορουμε να δοκιμασουμε, τα εξης:

1 -> Περιμενουμε, για το 1.09 bios :-D

2 -> Το flashαρουμε, με MSΙ 1.08 :devil:

3 -> Manual Overc/king, με Setfsb :P

http://forums.msiwind.net/hacks-and-mods/msi-wind-overclocking-solution-t1579.html

Αν καποιος "καιγεται" να το εχει τωρα, επιλεγει το '2' :mrgreen:

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενημερωνω τους αγαπητους φιλους S2Katana και Delirium οτι μολις κανενα 2ωρο τελειωσα και εγω την τοποθετηση των vga ψυκτρων στο επεξεργαστη κτλ κτλ........ετσι:

Σαν αποτελεσμα και υστερα απο χρηση περιπου μιας ωρας τον επεξεργαστη να δουλευει γυρω στο 50 τις 100 και συμφωνα με το speedfan ενω πριν την τοποθετηση ειχα αρχικες θερμοκρασιες σε αναμονη HDO:29 και Temp:37 και σε χρηση γυρω στο 50 τις 100 HDO:39 και Temp:57 τωρα εχω:

Σε εκινηση και αναμονη HDO:27 και Temp:34 και με χρηση γυρω στο 50 τις 100 HDO:39 και Temp:34 ΠΑΛΙ και με 1 ωρα χρηση.....

Συμπερασμα: ή μου κολλησε το speedfan ή εχω κανει το μικρο καταψυξη....:lol:

Να συμπληρωσω οτι σε εμενα δεν ειχε ιχνος ροζ παστας πουθενα εκτος μια διαφανης σαν κολλας θα ελεγα πανω στον επεξεργαστη που αφαιρεσα υστερα απο καθαρισμα με οινοπνευμα....

-----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 10 : 04 : 07-----

Ενημερωνω τους αγαπητους φιλους S2Katana και Delirium οτι μολις κανενα 2ωρο τελειωσα και εγω την τοποθετηση των vga ψυκτρων στο επεξεργαστη κτλ κτλ........ετσι:

Σαν αποτελεσμα και υστερα απο χρηση περιπου μιας ωρας τον επεξεργαστη να δουλευει γυρω στο 50 τις 100 και συμφωνα με το speedfan ενω πριν την τοποθετηση ειχα αρχικες θερμοκρασιες σε αναμονη HDO:29 και Temp:37 και σε χρηση γυρω στο 50 τις 100 HDO:39 και Temp:57 τωρα εχω:

Σε εκινηση και αναμονη HDO:27 και Temp:34 και με χρηση γυρω στο 50 τις 100 HDO:39 και Temp:34 ΠΑΛΙ και με 1 ωρα χρηση.....

Συμπερασμα: ή μου κολλησε το speedfan ή εχω κανει το μικρο καταψυξη....:lol:

Να συμπληρωσω οτι σε εμενα δεν ειχε ιχνος ροζ παστας πουθενα εκτος μια διαφανης σαν κολλας θα ελεγα πανω στον επεξεργαστη που αφαιρεσα υστερα απο καθαρισμα με οινοπνευμα....

Μολις πριν λιγο μου εδειξε την υψηλοτερη θερμοκρασια Temp:48

Δημοσ.

Ηταν τελικα πολυ ευκολο,αλλωστε αρχισα να το συνηθιζω τωρα το ανοιγμα του....:P

Οσο για την θερμοκρασια η μεγαλυτερη που πηρα εγω ηταν Temp:49 βαθμοι....στο πανω απο το 50 τις 100 του επεξεργαστη....:-D

Μου φενεται δεν πηγαν χαμενα τα 11 ευροπουλακια για της χαλκινες:-D

Μου φενεται ομως.....δεν ξερω εαν ειναι η ιδιεα μου ή οχι οτι το αριστερο κλικ του ενσωματομενου ποντικου που εχει λιγο απο τι μια μερια ανεβηκε....σαν να ειναι ψιλοστραβα.....τωρα ή μου φανηκε ή τωρα που το ανοιξα εγινε......υπαρχει τετοια περιπτωση?....λετε στο μονταρισμα να εκατσε κατι στραβα?ειναι μια ιδεα.....:whistle:

Δημοσ.

Να σας ρωτησω κατι..... Ζεσταινεται τοσο πολυ το μικρο σας και πλακωθηκατε στις ψυκτρες και στις παστες? το multirama μου ειναι μια χαρα ψυγειο.

Δημοσ.

Ψυγεια σε αναμονες ολα ειναι:-D

Στα ζορισματα εμεις το καναμε ψυγειο.........

Δεν νομιζω το multoramaki σου να το ζοριζεις και να ειναι ψυγειο.....

Εμεις αυτο προσπαθουμε να καταφερουμε:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...